Monday, January 9, 2012

Kasih Tercipta

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

T.E.R.C.I.P.T.A   U.N.T.U.K K.U
moment indah bersama tersayang.

Menatap indahnya senyuman diwajahmu 
Membuat ku terdiam dan terpaku

Mengerti akan hadirnya cinta terindah 
Saat kau peluk mesra tubuhku

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 

Kau tercipta untukku 
Sepanjang hidupku

** Kawan2 semua.. tunggu kunjungan saya.. Lepas ofishour baru saya start BW. Tq..

31 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

angat sweet gambo ni...penuh dengan kasih sayang

IntaNBerliaN said...

suka 2 keping gambar terakhir tu... sbb terasa mcm betapa manja n akrabnya anak kita masa tu kan... bila asya letak kepala di dada kita tu... alisha pun selalu buat gitu :-)

Masya said...

kata² yang puitis, gambar² yang membawa beribu erti yang tersendiri...

pnsusu said...

suka tgk gambar2 lya.........

kasih sayang ibu n anak terpatri dengan kata2 yg puitis

lia said...

cer hntr kat suratkhabar... bley wat duit pandai wat sajak nih ;p

wan habibah said...

seronok kan di beri kesempatan merasai indah nya bergelar ibu.. mencurahkan kasih syg yg ada...

KhaiRin - anies said...

2x comel..

Mama Ema said...

sangat manja dengan ibunya,,

Fieza79 said...

sweet nya Lya dan asha...

fieza dh lama tak berphotoshooting gitu...tk sabar nak keluar shoot2 dgn si kecil tu...

maszmadi said...

so sweet... erm, ini lirik lagu kan?...

Izan Ishak said...

alahaiiii... sweet sangat tengok semua gambar asya dan mamanya... moga kasih sayang kalian kekal subur sampai bila2 ye...

wan nurul hezrina said...

indahnya perasaan seorang ibu mmg tak dapat diluahkan ngan kata2..takkan puas ungkapan dr mulut seoprang ibu dalam menyalurkan kasih sayang pada sang anak..cuma sentuhan sebagai jawapan semua persoalan betapa indahnya perasaan itu=)semoga lya n asya terus bersama hadapi liku2 hidup n semoga Allah merahmati kamu berdua..

En Fariz & Pn. Huda said...

Suke bace blog kak.... kak seorg yg tabah..... Thanks improve jd follower sy :))

fieda said...

manjanya asya....kasih sayang antara ibu dgn anak tidak dapat dipisahkan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik2 gmbr..
suka gambar yg last tu..
sgt sweet..^^

munna said...

so sweetlah Lya...semoga Asya jadi penguat semangat Lya selamanya

Dalila Hamid said...

alahai..cntiknya gambar... kasih sayang ibu dan anak terselah

Imah Dinor said...

jiwangnya dua branak ni...mmg cantik2 posenya....

eB ezrin said...

gambar dh la cantek, puitis laks tuh. i lioke :)

Cik Rose Cute said...

Puitis betul...lya...cam terharu jer...di sebalik gambar tersimpan seribu makna untuk di kongsi....selagi hidup kita masih ada....

Myra Jay said...

So sweet :)

Like it..

aanie said...

sweet sangat....:)

|| NaFiRaa || said...

sweet sgt~

Zue AnnaLeeya said...

gambo yg last tuh cantik...
manjanya asya....

...sWeeT uMi... said...

alolololo...suke sgt pic-pic ni semua...nmpk gambaran kasih sayang kat situ (^_^)

ieda said...

sooo sweet ! ... ;)
sambil lap air mateee huhu

etiey.com said...

cantik sgt! dan nampak sgt lya seorang yg lemah lembut...

lya, nanti kelapangan jenguk lah sini, ada dree [polka dot cantik

promosi pembukaan!

http://www.etiey.com/2012/01/babykids-stuff-promosi-lowest-price.html

Salina@IbuAqil said...

Senyum je ina baca entry ni.. Tertusuk jauh ke dasar hati.. ;)

Puan Kutu said...

sweet jer..bila tgok pic nie sy teringat apa yg sy baca tentang perjuangan lya utk melahirkan asya..sebak plak..:)

dhiera said...

sweet dan comel betul la mama dgn anakye~

bonda dadif aka akish said...

awww...sweetnye gambo2 nih semua...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)