Monday, January 30, 2012

Pantai Teluk Cempedak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat datang ISNIN. Semoga hari ni semua ada semangat nak bekerja.. Termasuk saya gak... harap ada semangat nak memulakan tugas.. Saya xde idea sgt nak bercerita, sebab ada macam2 masalah kebelakangan ni. Saya just nak share pic yang sempat di ambik kat Pantai Teluk Cempedak dalam 2-3 minggu lepas kot. Singgah sini pon dah dekat nak maghrib.. Jadi sekejap je duk sini.. sebab cuaca dah gelap time tu.. Jom layan picas princess kesayangan saya ni yang suka sangat bila tengok air pantai.. 

pisssssss...kacang pis :-)

senyuman ni..orang kate copy-paste saya punya senyuman.. hehe

a walk to remember

macam buat catwalk lak

wajah kegembiraan.. dah lama benar xsampai sini

ada aksi citer hindustan kat sini. hehehe

last part sebelum balik... ada jer kena tax... huhuhu.. 
kalo tak.. mau jerit x hengat dunia

Ok ar... xtau la, memang beku nak berfikir.. rasa stress jer.. ish..ish.. bahaya! Sangat2 x elok untuk kesihatan diri. 

33 comments:

YaYaNsMuM said...

welcome Monday to me too.huhu.smoga kita bersemgt keje yer..(^_^)

Sabihah said...

Lama nye tak pegi pantai..huhuhu

Jgn stress2..insyAllah setiap masalah ada penyelesaian..ok?

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

sweet asya.. kene tax itu dah menjadi kebiasaan kan.. kanak-kanak.. suka dengan benda macam tu..

IntaNBerliaN said...

a'aa mmg senyuman asya copy paste senyuman lya.. :-)

syawalsimpsons said...

ala tak penah G pantai teluk cempedak....mesti best kan..dah macam hindustan2 bagai...kikikiki

♥cikmOt♥ said...

lamanya rasa tak p pantai teluk cempedak ni...

MamaYatie said...

banyak terlepas cite..tak tau update kawan2..apapun, harapnya Lya tabah menghadapi dugaan...jgn stress sngt..buatlah sst utk redhakan stress tu...

hr ahad sblm raya cina ada singgah teluk cempedak..sesat barat kat bandar kuantan sbb lama dooh dok singgah...hahaa

Phat said...

lama x ke TC hehe

Kakzakie said...

Jaga kesihatan Lya.. Asya tu nak mainan biasalah dah nama pun budak...

Izan Ishak said...

mmg samalah senyuman asya ngan mamanya.. fotostat gitu... hehe...

napa lya? jgn stress sgt tau... jaga diri ye...

kakchik@ella said...

Saya pun baru balik dari pantai teluk cempedak mggu lepas. Pantai tu mmg best cuma tak tahan harga makanan mahal.

Masya said...

budak² biaserlahkan.. nak blk tax kt dulu... buat kenangan.. nanti mesti nak cerita kat semua org beli kat mana...

Ena said...

lama dah tak p situ.. huhu..

comei betul anak dara lya ni tau..

sue zainun said...

hehe senyuman xnampak gigi..sama cam mamanya..senyum ayu gitu..
mmm jaga kesihatan yer Lya..

mamashikin said...

lya..jgn stress2..
erm, seperti biasa asha kelihatan comel dan comel!

::NureeN:: said...

:)
senyum seindah suria... eh2 tetiba nureen nyanyi plak :P
cantik arr handbeg asya tue.. senyum tue betol lya, mcm lya.. :)

ieda said...

lamanya x sampai TC nie lya .. sejak pindah pekan huhuh
kalau ajak hubby akak gi , dia sokmo ngelakk huhuhu

Mama Ema said...

seronok pergi sana...pergi haritu time hujan dan ombak besar..takut nak mandi manda...

p/s : ema lahir i/c terengganu..tapi tinggal di kelantan..lagipun terengganu daerah jerteh jer..

fieda said...

i miss u la TC....

|| NaFiRaa || said...

Lya.. zura pon pergi sana jugak!! pergi makan lepas waktu melawat adik zura.. lepas makan hubby ajak amik gambar kat tepi pantai.. sempat jugak lah posing.. hehehehe

Salina@IbuAqil said...

Amboi asya syg..
Cantek beg sling dia.. ;)
Pinjan bleh?! ;p

eB ezrin said...

auntie nak ikotttttttttt :)

...sWeeT uMi... said...

mmg btul copy paste senyuman tu...comelllll...ermm lya jgn stress sgt ok, kena jaga kesihatan (^_^)

Cik Rose Cute said...

Rindu...Telok Cempedak....dah lama tak pegi...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

comey sungguh ur lil princess...i`m so proud of u sbb dugaan sepanjang preggy baru setel baca semua part tu...sobs...meh hugs ketat2 @_@

Liza said...

lowh, lama xsampai sini. last masa Adam 6bln dulu.... nampak Asya cam dah besar sgt... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel Asya..cam model tu jalan..
a'ah Lya..senyuman Asya sama dengan Lya..comel..^_^

sailaaf said...

xpuah. pic kak lya tak de ke?hehe

Puan Kutu said...

senyuman copy paste pun takpe,mama asya gak..:)

Tea said...

alolo comel yunk...

wan nurul hezrina said...

stress tak bagus tok kesihatan=)

lawa pic asya

anisalya said...

lama tak jejak kaki kat TC.

ct rahani said...

comel.. pandai asya posing!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)