Friday, February 3, 2012

Ronald Mc Donald

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Salam bertemu di hari Jumaat yang indah. Akhirnya... tba jua . Fuhhh, happynya melandingkan diri kat rumah di hujung minggu ni.Owh...mybe ada kenalan baru yang xtau.. saya ni stay kat Terengganu & semestinya harini weekend bagi kami di pata timor.. Yihaaaaa. Kebetulan hari Ahad ni Maulidur Rasul, jadi cuti directlah selama 3 hari start hari ni hingga ke Ahad. Tak tau lagi hari ni plan nak kemana, belum ada perancangan lagi. Plan untuk hari Sabtu lak... tak tau lagi.. wait n see je lah.. Tapi yang confirm, plan hari Ahad, xtvt best kat Pantai Cherating.. Bbq dengan ofismate. I like :-).. 

Happy weekend bagi yang sealiran dengan saya.. selamat menghabiskan masa yang berkualiti dengan xtvt yang berfaedah bersama famili tersayang. Dan selamat bercuti semua, bagi orang2 sinun...cutinya di transfer sampai Isnin kan?? huhu..best2.. Sebelum tu, jom layan pic yang terperap time jln2 kat Kuantan 2-3 minggu lepas.. Time ni lepas makan kat RasaMas. Sempat lagi asya bermanja dengan Uncle Ronald tu.

Asya...maintain... senyum sokmo.. Sentiasa ukirkan senyuman.. Xpe, mama suka tgk asya senyum. Senyuman tu kan sedekah..dan juga aweks muda..Oppsss..AWET MUDA :-)

Suka dia duk atas riba uncle Ronald. Eyhh.. Uncle Ronald pon sama cam asya la..
Suka SENYUM SOKMO :-)

Huhuhu..last but not least.. Papa pon nak manja denga Uncle Ronald. Mama mana?? Hehe..low profile la... hihihi... time ni j low profile.Kan skali interframe..Habissssss!

Okaiiiii... Have A Nice Day
Jumaat... hari untuk saya setelkan semua kerja rumah. Basuh+jemur + lipat baju ..

22 comments:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

asya yg cute suka senyum.. sy cuti 4 hari.. warga selangor.. hehehe..

Masya said...

asya kalau senyum sama macam mak dia.. sweet jer.. pandai sorok gigi...

sue zainun said...

sue cuti start dr hari sabtu sampai selasa..jeles tak..hihihi...perancangan this week tak tau lagi...ntah2 kebabom tido je kat umah..hehe..have a nice day to you too..

Kakzakie said...

Anak-anak memang suka replica seperti ini Nureen... kita pun kekadang ikut sama:)

fieda said...

olo asya comeynyer duk sblh uncle tu..

Izan Ishak said...

comel asya! yelah2... sama senyumnya ngan uncle ronald tu.

Cik Rose Cute said...

hehehe senyum sokmo asya....

lieyalatif said...

comey asya....dulu kan anak2 lieya takut ngna ronald ni heheheeh...bile dah besar mcm asya ni baru berani nak dok situ ....leh le kite amik2 gambar heheeheh

umie naziera said...

alaa,sukanya dya ats uncles mcdonald tuu..hahha

Huzaina Hashim said...

salam kenal...anak2 akak pun suka sgt makan McD nie....selalu pi dkt Teluk Cempedak aje...

|| NaFiRaa || said...

haahlah.. pantai timur dh start cuti hari ni.. zura pon plan nak ngemas rumah jek weken nih..

Happy weken~ :)

Fieza79 said...

hehee cute nya asya di pangku uncle Ronald..!

Lya cuti la hri ehh...selamat menyetel kan keje2 umah ye..

Imah Dinor said...

happy weekend....

ratusiput said...

selamat bercuti jugak... :)

Mak Su said...

kitorang kat kl ni payah nak gi mandi laut :(

Salina@IbuAqil said...

Umboi!!! Sengeh asya bergambor ngan Uncle Ronald.. :D
Kami pun hari ni last keje pasni coti 4 hari..
Yeyyyyyy!!
Take care yer & happy weekend.. :)

munna said...

klu yasmin dah paksa ummi dia bawa balik rumah patung tu

IntaNBerliaN said...

sweet je asya ni senyum :-)

wan habibah said...

asya senyum jeee..... sweet

::NureeN:: said...

dah lama x snap ngan uncle mcd ni.. ellesya dlu mmg suka sgt posing ngan uncle dia katanya :)

mamalieyna said...

waaa nak g cherating..bestnyer.. sini cuti pngj lg lya, sampai selasa, 4 hari..tp eina sama jerlah cuti tak cuti pun, belum hbs pantangnye..huu~

happy holiday~

anisalya said...

seronok asya ddk atas riba uncle ronald ek...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)