Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday : Rindu Kat Dia...

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Rindu Nak Cium Bau Baby
Rindu Nak Cium Bau Asya Time Ni
Time ni asya dah 2 bulan melihat dunia..
Mama Letak Puting Kat Mulut Saya Sebab Nak Suh Saya Diam..
Saya Suka Nangis... hehe

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

41 comments:

Kakzakie said...

Apasal mama bagi puting besar sangat Asya?.

Alhamdulillah dah besar pun Lya...

Aine Ainun said...

Saya suka bau baby;)

Mak Wardah said...

Mesti...Wajib rindu

KhaiRin : anies said...

mata x berubah

Cho Zila said...

ala hai rindunyer rs hatikan... tapi kalau nak suruh mengandung oooooo

fiza said...

Bau baby memang best.

amirah said...

bau baby best kan..tak sabarnya nak tunggu baby

Masya said...

hihihihi.. masa kecik bolehlah sumbat puting nak soh diam, klu dah besar tak bolehlah kan.. so sweettt.... kt pun rindu nak bau baby

|| NaFiRaa || said...

suka jugak!!! hari2 teom delisha sampai dia rimas.. kalo ade rezeki jumpe nanti lya boleh teom delisha.. hehehehe..

aanie said...

rindu bau baby jugak....baby wangi sangat!!!

eMMe said...

Lya, leh la plan utk tambah lagi..kita doa sama sama... InsyaAllah..

syawalsimpsons said...

bau baby mmg best kan...sama je muka asya dolu ngan sekarang kan...

wan nurul hezrina said...

sedapkn bau bby..hehe..
nurul ank2 smuapun kuat nanges.sofia kurg cket tp tak jalnlh sumbat putingpun.huhu

mamalieyna said...

rindu pasti ada~

hakeem dia tolak bila kasi puting, huu~

IntaNBerliaN said...

dpt cam ni asya bila tgk kening mata n hidung.. :-)

Salina@IbuAqil said...

Always be our baby kan Lya..
Walaupun skrg dah besor.. ;)

Deru Ombak said...

Asya suka nangis ye..
Nak mintak gendong la tuh..
Comel ..

** bau baby nih nikmat..

Zie said...

Suks jgk bau baby... thun ni leh bau baby lg..skarg ni bau dania mcm bby lgi... Tk lh putus bau bby ni...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

adui sayu plak baca ni huhuhu

sue zainun said...

bau baby mmg best..xreti nak describe camne..:p

Lya Colours said...

comel!

fieda said...

mmg rindu time dorang ni baby dulu..suka tgk gambor2 dorang masa kecik kan..

eB ezrin said...

comelnyer lya. suker3 :)
ps: tabah yer :)

anisalya said...

time baby asya suka nangis ek? sian mama. terpaksa bagi puting kat asya.

::NureeN:: said...

:)
nureen pon rasa makin x sabar menunngu bulan

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

insya-allah..kalau diizinkan Allah kan :)


bau baby sedap sbb bau suci :)

AkmaFaizal said...

ha ah saye pun suka bau baby..moga2 Mama Asya dapt baby n dipermudahkan segalanya. Amin

Zaitun said...

Comelnya asya tapi patung tu kacau tutup badan asya.

kayyana said...

alaaa.... ni yg terasa nak ade baby lg nih.. erm.. mmg bau baby sgt sgt sgt sedap kan.. haiiihh...

Ms Fai said...

asya masa baby mcm chinese look ;)

Dieyna said...

Cute.. tapi puting kosongnya besar sangat.. huhu

Kancil 8349 said...

comelnya

QA's ~ mamapapa said...

sala perkenalan..sudi2kn follow saya kmbali,ye :)

ct rahani said...

comelnya asya.. InsyaAllah lya klu ader rezeki x ke mana.. sabar ye dear..

Jendela Hati said...

eh eh mmg betul tu, bau baby mmg di cari2 bila dh sampai umah dr tpt keje...

ieda said...

akak punn dah lama x ciumm bauu bb
bila anak saudara balik baru dpt ciumm .. ;)

cute je asya masa nie .. ;)

m.u.l.a.n said...

baby masa kecik memang geram nak dicium selalu.. bau baby2 pon wangi..

Myra Jay said...

Sama, Myra pun suka bau baby, tp takpe bulan depan adik dah nak bersalin, dapat la cium bau baby :)

etuza said...

Asalam..
teringat anak2 kami time mereka macam usia anak tuan blog dalam gambar..rindu nak memeluk anak2, tapi..dah besar2 yang lain..anak itu anugerahNya..

thenunu said...

saya suka bau mulut baby yang tak tumbuh gigi lagi...wangiiiiiiiiiiiiiiii

Puan Kutu said...

awk kuat nangis ye asya?aiman dulu tak berputing sbb dia budak baik.hehe..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)