Monday, March 26, 2012

Happy Monday :-)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera   

Selamat memulakan kerja semua.. Saya kelmarin dah mula bekerja.. Hari ni saya bawa asya ke ofis, sebab tok ma asya ada checkup kat hospital. Siap bekal laptop untuk temani dia.. Xdelah bosan sangat nanti.. Harap asya baik2 saja yer.. mama banyak kerja arini.. heheh.. dalam kul 10am-11am nanti, papa asya datang ambik asya.

Mengimbau memori.. Sungguh...mama rindu sangat pada teletah asya waktu kecik2 dulu.. Geramnya tengok asya senyum xde gigi.. Baby mama... makin hari makin besar.. Cer tengok pic asya ni... sama tak dengan rupa sekarang... masih ada kan..esspecially tang hidung.. hik2... Tapi senyuman... sekarang asya senyum tutup mulut..xde dah nak senyum luas2 macam ni.. 

Okai.... semoga kita semua bersemangat untuk menempuhi hari ini.. Saya mood kurang sikit arini sebab still rasa "koya"... kesan ubat batuk. Berat je mata rasa.. Start demam aritu..sampai sekarang..batuk tak henti2.. sampai nak tidur pon susah.. tu yang telan gak ubat batuk..lepas telan baru lega..tapi lalokkk la plok... Ok Happy...Happy... Happy Monday :-)

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

41 comments:

ummiarissa said...

bersinar matanya..tanda gembira...

Huda said...

Happy Monday to u too..Comel asya masa kecik..:)

Deru Ombak said...

Salam Lya ...

Happy Monday too..

Asya ikut gi keje eh! ..

Kakzakie said...

Iras mula masih kekal tapi betul masa kecik kita lagi syok nak main/cium/gomol.... best...

Cik Rose Cute said...

cutenya asya hihihi kalau batuk memang susoh nok tido hihihi

IntaNBerliaN said...

bahagian mata n hidung tetap sama.. :-)

Lya Colours said...

comey rambut ikat toncet

Siti Asiah said...

Bila anak kite dah besar, rase rindu time dia kecik2 kan...saya pun cam awak gak....bila tgok dia tido...rase terharu & tak sangka anak dara saya dah 4tahun dah...:)

norhidana said...

comeinyer asya... hehehehe gambar takde gigi pun cumel sgt....

akak pun msh btk2 nih tp takmo mkn ubat btk kt opis kang tertido lak

lieyalatif said...

asya dok opis mama baik2 tau...jgn kaco mama buat keje tau heheeheh..tgk katun kat youtube jek okey .....

comel asya...mate mulaattt!!~

wan nurul hezrina said...

cumilnya asya waktu nie=)seronok nengok

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selamat berkerja...comel je asya..muka tak berubah...

AdaM Hawa said...

senyuman asya sekarang cam mama asya la.. kan asya.. cute girl..

fiza said...

Tomeilll anak dara nih ☺☺

LydSunshine said...

Perasan tak, budak2 masa bayi mesti cam chubby2 kan? Bila dah masuk 3, 4tahun berat badan jadi susut pastu nampak kurus. Asya pun debab masa ni.

Nazayiena said...

Comelnya Aysa senyum dgn gigi xde,semoga Asya xde masalah duduk kat opis mama spi tghri nie....

Masya said...

comeyy asya senyum macam ni.. tp dah ade gigi xmoo ulak senyum macam ni.. suke senyumm ttp mulut

...sWeeT uMi... said...

hehehe mmg ada lagi iras time bb ni...tang idung tu mmg ye...alahai kejap je masa kan...dah besar dah asya...

aanie said...

mesti la sama sb mmg gmbr asya kan....hehe....

tp asya dari dulu mmg pipi gebu.....geram...

|| NaFiRaa || said...

haah lah.. x banyak beza muka asya masa kecik ngan sekarang.. bezanye cuma senyuman dia jek.. comel~

zura kalo kerja memang x boleh makan ubat.. kalo makan jugak kena tido kat surau.. zura memang kalah ngan ubat..cepat mengantuk~

sue zainun said...

mata tu pon sama..bulat..happynya gambar nih..

**take care Lya..jgn kerja kuat sangat..kalau penat rehat jap lps tu sambung balik..
**happy Mondayyy :)

Mama Ema said...

sweet girl...

ct rahani said...

asya memang comel.. bertuah lya dpt anak secantik asya.. :)

get well soon dear..

Fieza79 said...

comel nya asya masa kecik2 dulu ye..masih sama la asya tk berubah pun skrg...cuma dulu tu comel..sekarang dh besor skit ni manis..

kayyana said...

happy monday buat lya dan asya yg sedang bekerja di pejabat mama die... mengimbau kenangan lama sgt wat kite rindu zaman die bayi kan.. take care lya

Puan Kutu said...

takpe lak lu opis lya benarkan bawak anak.klu sy mmg dh amik cuti dah.hehe..

asya tembam dan comel time kecik..semoga lya cpt sembuh ekk..

Cho Zila said...

tuler ingatkan asya sekarang rupanyer mengimbau memori.. memang saling tak tumpah macam sekarang gak...

Kazman / Sue said...

masih dalam ada kesan ubat batuk pun siap jugak satu entri yee...

haaa3x... comel betul gambar asya

rieda_ffya said...

Asya yg cute pastii baik2 aje..sy pn rajin bwk si kakak ke opis kalo org xleh jage...

Salina@IbuAqil said...

Samalah kita Lya..
Mood kelaut mati ni..
Dalam kedasarnya..
Ayarkkkkkkkkk!!
Lya, TC yer dear.. ;)
Inapun rindu saat Aqil baby dulu..
Rindu sgt2.. ;,(

adarnadzmie said...

si comel tersenyum riang...:)

m.u.l.a.n said...

take care ya..

anisalya said...

memang rindu dengan baby tecik. alhamdulillah, akak ada baby kecik lagi. asya sgt comel. bertuah dia. jaga diri ye lya.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lely pun suke tgk gambo lama alya..
sume nyer terpahat kat fotopages ni

KhaiRin : anies said...

MUKA MMG X BERUBAH MENTEN COMEL

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Comelnya ASya....geram acik atie tgk!Ceria jerrrrrrrrr

fieda said...

mata supe ler..

munna said...

tetap comel asya... bila tgk gambar anak2 masa kecil .. geram je rasanya

Dieyna said...

happy monday tooo

eda_ej said...

comeynyeeee... =D

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiiiii..comeiii sgt asya..cair ngan senyuman die tuh..acik pon dh ikut2 senyum sekali ni haa..ehhehehe..nway, buat lya..semoga cpt sembuh dari batuk tu ye