Sunday, March 25, 2012

Sunday : Senyap..Sunyi...Sepi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera  

Sunday yang senyap..sunyi..sepi........
sebabkebanyakan blogger2 semuanya offline kan arini.
yelah..kt kat terengganu ni.. Ahad dar working day,..bukan lagi weekend day..
btw...happy weekend buat blogger yang disana..& selamat bekerja buat blogger yang disini..
huhuhuhu
sebek

satu pelayaran yang indah
hik.. hik... belayar la sangat....

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

29 comments:

rieda_ffya said...

slam lya...hee...nice post atas kapal ke?selamat bekerja n ceria2 selalu..

Cik Rose Cute said...

betul tue lya.....hari ahad kat sini pun sibuk,jarang bukak blog hari minggu hihihi....

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun dah keja hari ni. cuma mood aje yg kureng, maklumla bendera merah menjelma

Mama2Q said...

awak keje atas kapal ke skrg?

Salina@IbuAqil said...

Kami duk umah je lya mggu ni..
Cuti x kemana..
Hu3!!!
Lya keje apa erk?!
Duk tgk best je posing atas kapal2 ni.. ;)
TC ye dear.. ;)

Dieyna said...

lawo view.. belayar ke mana tu

p/s : dalam warehouse s..mic, kalau tak silapnya

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

dlu tingin sgt nk kije pakai coverall..
huhuhu, tp skrg dh x dapek...
nama je org engineering tp kije admin..
tapela.. rezeki..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nmpk cam stailo jer kije pakai baju cenggitu hikhik


sy pun jrg online hari minggu..baru harini jer :)

Umie Naziera said...

titaninc eak..hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Selamat bekerja dgn ceria yek, stylo amik gambo cenggitu... Kerteh ke

Anonymous said...

boleh tak awak beritahu tmpt awk dptkan rawatan batin...tempoh...hari..plzz saya nak sangat utk cuba rawatan ini..email sya mieacu73@yahoo.com

mie said...

salam..nak tanya ..di mana awak dptkan rawatan bedah batin..sya nak cuba kaedah ini..email sya plzzzz
mieacu73@yahoo.com

AdaM Hawa said...

lamenya tak naik kapal.. :(

shima wibowo said...

happy weekend..:) nice pic...

LydSunshine said...

Weekend mmg menyebabkan ramai bloggers yg cuti, malas nak online. Termasuk la saya. Selamat bekerja ye org2 tgnu.

Lya Colours said...

selamat bekerja. hikhikhik

mummY daniSha said...

lya keje kat atas kapal ke?besnyee heee

mamalieyna said...

selamat bertugas ye lya..Kagum girl bertugas atas kapal gitu..hehe~

wan nurul hezrina said...

hepi working=)nampak chantik lah awak=)bleh jadik model kapal=)

Masya said...

wahh dedikasinya dalam uniform macam ni... sweet sangat...

Mama Ema said...

a'ah..hari minggu blog banyak menyepi

kayyana said...

nice photo.. heheheh

Puan Kutu said...

sy pun perasan weekend tak ramai yg on9.bg sy yg bekerja shift hari minggu pun keje jadi tak kisah sgt.cuma bila off mmg malas tahap gaban nak on9.hehe..

lya nmpk smart pakai overall.hikhik..

anisalya said...

memang sunyi la sikit sunday.

~diAhOntHeblOg~ said...

Macam ade chance je jumpe atas boat! Tgu barang mob nnt la..haha

eda_ej said...

keje kapal ke?? syoknyeee...

izan mama mia said...

sunday..masa lepak kat rumah..bersantai

S.U.R.I.A.T.I said...

bestnya keje lya!!! bleh naik kapal!!!

Nana said...

comeinya dia pakai uniform :-)