Monday, April 9, 2012

Kisah Hati Versi Asya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hiii... selamat pagi semua. Hari ni asya nak buat persembuhan untuk auntie-auntie, uncle-uncle,kakak-kakak , abang-abang & semua kawan-kawan asya. Asya suka menyanyi untuk hiburkan hati mama. Nak dengar suara asya nyanyi tak???

Jom....
Feel free untuk dengar asya nyanyi lagu "KISAH HATI"
Nyanyi dalam gelap.... masa ni dah lewat malam, tapi mata asya segar.. xanak tdo.. Asya main-main dengan mama dalam gelap gelita.
ENJOY 
video

HEHE
amacam??? Ok tak suara asya?? Pitching larikkkkkkk....

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

60 comments:

mama rifQy said...

amboi...pandai die nyanyi..sebutir sebutir die sebut!!! awat gelap sgt ni lya!!hahahaa..kelakaarrr,,,aritu dengar kisah hati versi damia anak nana!!

Ibuhani said...

nyanyi sekadar suka2.....pitching lari pun larilah ye asha! Janji happy!

Karukord Jagau's said...

hehee pandai nyanyi >_<

LYAfrina said...

mamarifqy :

heheheh... gelap tu sebab time ni dah malam... time nk tdo..siap dh ttp smua api.. tp punyalah pyah nk suh dia ni tdo. sbb dia nyanyi on the spot..x smpat nk buka api .. laju2 j capai, kmera video kat laci sebeloh..punyalah ssh nk rakam suara dia..hehe

LYAfrina said...

Ibuhani :

hehe..btl tu..nyanyi suka2..x kisah la pitching lari pon kan... ape ke dia pitching pon xtau. hik2

Huda said...

hahaha, sweet nya suara dia..:)

Masya said...

seronok kalau dgr budak² nyanikan.. lagi² anak sednri nak hiburkan hati kt...

mamalieyna said...

alamak ruginya tak dpt play...awat taktau..huu~

mesti comel kan..^_^

AdaM Hawa said...

acik x dpt tgk la asya kalau kat opis.. tunggu blk umah la acik tgk..

kasihredha said...

so sweet

Cik Rose Cute said...

tak per pitching lari...janji mama asya senang hati ya do asya hihihi

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 sekrg mmg pandai bab menyanyi, anak2 akak pun camtu. suka sgt nyanyi lagu si hafiz, awan nano tu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Lya...tang korus tu ,acik atie dah senyummmmmmmm.
Sweet jer suara Asya....

Kakzakie said...

Amboi... inilah penghibur Lya... pitching lari ke tidak dialah yg memberi ceria dalm rumah pastinya:)

KhaiRin : anies said...

asha nyanyi..pastu ujan trn x? hehehe gurau*

Fieza79 said...

alerr xdpt dgr dan tgk kt opis ni...mesti comel sgt suara dia kan...

asya comel! geram plk tgk sejak akhir2 ni...nak wat menantu bole Lya? heheee....

Falsya said...

aloh aloh chumelnyeeeeee..;D

Acik Erna said...

pandai asya menghiburkan hati mama

Acik Erna said...

pandai asya menghiburkan hati mama

ieda said...

asha .. ashaaaaaaaaaaa
dah macam zahrien lah jugak ye
kalau zahrien x nyanyi tapi suke citer pasal hantu dlm gelap2 tuu huhuhu

lieyalatif said...

aduh lya!!!!! geram lieya menengoknyer...dok ulang2 tgk hah ekekeekekek...comel bangats!!

mmg ni laaa penyejuk hati lya ngan hubby kan....kaletah die cumeln melucukan...nanti rakam lagi lya...sonok plak tgk....

MamaYatie said...

hahaa..comey jer bunyinya.nok2 part hujung kali....kekee..kalo sara nyanyi siap diri atas kusi..tiru gaya aliya dlm AJL..hahaa

LydSunshine said...

Main dgn mama dalam gelap. So sweet la korang ni.

.:fyzz:. said...

sweety sngt asha nih tau...

maszmadi said...

hikhik..... cumel jerk suara asya nyanyi walau dalam gelap.. hehe

lelamaisara said...

alolo...comeinye sore die...

lelamaisara said...

alolo...comeinye sore die...

Aisumi Chan Kawa'i said...

HEHEHEE~ ASYA COMEL!! ^_^

::NureeN:: said...

alahaiii x dpt tgk la lya, kena block kat opis ni..
senyum sokmo asya, comel

mamyharraz said...

holoh holohh shomelnya diaaa terhibur anty tau ;)

rasp said...

chomei nye sore dia sis...
tergelak i ok....
nak nak part last yg dia tarik tu...cute!

Kazman / Sue said...

haaa3x... myamyi dalam gelap patutla.... ni nak nyanyi ke syairkan mama yang hendak tido ni... haaa3x

Lily@MamaZaraZareef said...

Amboi2..pandainya asya nyanyi lg cinta ye..ni belajar sendiri ke mama asya yg jd sifu nih..hihihihi..nway, comei sgt suara die..^__^

mama_umar_maryam said...

ala...kt sini blok youtube lah asya..klu x blh dgr asya nyanyi ;)

eB ezrin said...

larik yer?
jom kejarrrrrrrrrr . hik3... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

haa..pe lg..leh kalahkan najwa latip.ngeh3..

azzey said...

comeynyer asha..:)

Myra Jay said...

Ala kat opis tak dapat dengar la dear, takpe balik rumah kalau sempat nak dengar la ;)

kak yon said...

chomey nya dia..

Azhafizah[フィザ] said...

comelnya suara asya nyanyi..pandai betul.siap hafal lirik tu.^_^

Nazayiena said...

Sayangnya acik xleh dgr dan lihat Asya nyanyi tp mesti seronok dan geram dgrkan....

Hanis Azla said...

wah.. dia pun suka lagu ni juga yer.. comelnya..

izan mama mia said...

hehehe..sweetnyer..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

pandai asya nyanyi..tapi kalau cerah mesti best tengok gambar asya...

...sWeeT uMi... said...

piching lagi pun apa da kisah kan...janji hati happy...asya oh asya hehehe

Cik Muda said...

alaaa...tak ley nak play lah...huhu~

fieda said...

aduh asya..tergoda auntie fieda dgr asya nyanyi tau..sebutir2 dia sebut ye..pandai sgguh la..

munna said...

amboi2 pandainya asya nyanyi.... kakak meya pun suka menyanyi..kadang bila tak ingat lirik dia buat lirik dia sendiri

wan nurul hezrina said...

sedey tak pat nengok...huhu mesti cumil asya nyanyi

Qhaifa Nur said...

pandainya....
samalah dgn anak2 kat umah..yang senang terus bole ikut nyanyi...

MamaEma said...

amboi....perghhhh..suara tarik tu yang tak menahan..

Melati Qistyna's Mummy said...

Akak gn haiped, xleh Nk view, hukk

Ann Ishak said...

asya...tang yang last tu dah macam mengilai nak oiiiiiii, terkejut makcik tau hihihihi
yang penting comeiii je suara asya

Chik Att said...

alahai tomeiiinya..

mummY daniSha said...

hehehe...pandainye asya nyanyi!so sweet!

inazamri said...

permintaan peminat ni..lepas ni asya kena nyanyi dlm versi terang pulak tau...ramai terhibur.

Cik Yatt said...

alolo..tomeynye die nyanyi..

IntaNBerliaN said...

wah... pandai asya nyanyi.. patutlah pantang jumpa stage..hihii

Puan Kutu said...

comel sgt suara asya..pandai nyanyi!

Misz Mieza said...

Tomeinyer.. Tingin nak ade anak sendiri, pastu suh die nyanyi cani.. Tomei sangat asya nyanyi.. =)