Friday, April 27, 2012

Love..Love..Love

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat bertemu di hari Jumaat yang indah..Lewat sikit update arini..patutnya nak keluarkan entri lain, tp sebab x sempat nak draft semalam. Tertido awal gara-gara sakit gigi & kepala. Pagi tadi lak,,, bangun2 bersiap pergi pasar pagi. Beli sikit kuih-muih. Dan sekarang.... saya berada di ofis. OT sekejap, sebab ada tugasan yang perlu diselesaikan.. Huhu..terpaksa korban masa hujung mingu sekejap. Tapi xpe..boleh claim :-)..Asya pon ada sekali ni, nak ikut jugak. 

LOVE...LOVE..LOVE...
Aper tu????
ekceli ni comforter baru asya. Dah 1 - 2 bulan kot beli. Asalnya cari yang kartun Hello Kitty. Tapi tak jumpa. Cari punya cari jumpa yang ni jer.. Ok la..cun jugop.

Ni masa hari beli comforter ni.. Sampai rumah je..terus dia ngetest.
Comforter ni sangat lembut. Harga pon murah je.. Below $20.00


Dah lama x check akaun nuff... tadi check tenggok BE DUTCH LADY FRISO dah selamat menjadi ME dengan earningnya RM 49.30.. Huhuhu... saya target BE ni boleh la cecah ke RM 100 k... hua..hua... Macamana orang leh dapat BE tinggi2 yer?? Paling tinggi pon untuk satu kempen saya just dapat RM60 ++ ajer. Apa2 pon..ini semua rezeki. 

dan nampaknya ada BE baru plok...
VW POLO SEDAN LAUNCH (PHASE 2). Harap yang kempen kali ni dapat kekal lama2.
Apa2 pon terima buat Nuffnang atas BE baru ni.. Sudi2lah bagi yang lain plok En.Nuffnang

Bila tenggok akaun nuffnang, nampak gayanya boleh cashout untuk kali ke-8 . Tapi nak tunggu akhir bulan ni, sebab saya dapat petua ni dari seseorang dulu, kalo nak cashout tunggu akhir bulan. Apa2 pon, semua ni rezeki Allah Swt.

"Happy Weekend Buat Yang Di Pantai Timur "

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

35 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Hepi wekend lya..rajin buat ot yer..asya pun rajin nak mgikut skali.

Iklan tu saya tak dpt tgok disini...huhuhu...jd tak boleh la nak tolong2 kawan utk menambahkan sumber pdpatan..tp.
Tolong2 jengah dgn bceloteh sama boleh la...

♥MAMASYAZA♥ said...

akak baru first time cashout. dah sebulan lebih still tak dpt cek lagi. mmg lambat ke kalo first time cashout

Gieyana said...

cantik!

Byknya ur earning...kita punya ciput je! Ekekeke:-)

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. banyaknye amount BE.. zura nye BE sikit2 jek.. ape2 pon tahniah lya~

fazilzura said...

kalau gugurl cute ler.. cer kalau boboi pakai .. ayokk

Umie Naziera said...

rezeki dr nuffnang,,sronoknyaa =B

fieda said...

mmg betul2 rezeki lya la..banyok tu..mmg kira otai jugok la..kita paling tinggi pun sekali jer rm8..pahtu pah ceroh be tak mboh doh tepek kat blog..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

seronoknye.. blm pernah dpt BE lagi :(

Melati Qistyna's Mummy said...

orait la tu, akak 1 BE nk dpt cenggitu pon mmg jauh panggang, hehehehe

mummy_ayu said...

cantiknya comforter love tu..sweet jer..
wah..kali ke 8 cash out....cayalah..Ayu baru 2 kali, nie pun tgh takde BE dah...

ieda said...

alamak dah lama gak x tgk nuff akk nie .. nak terjah lahh ;)

Nens Collection said...

banyaknye lya..
sy plak nk mintak tips camne ler nk bykkan earning biasa2..kalo BE jangan arap ler lya..x pernah dpt..hoho

norhidana said...

comel pe love2 nih.... heeheh i like....

Kasih Salina said...

alhamdulillah, rezeki la jugak tu kan..

mama pipie said...

byk tu income nuffnang.. comforter pn cantek.. budak kecik yg jd model comforter pn cumil

LydSunshine said...

Hebak...hebak... Dapat la jugop BE wp RM49. Besor mana gebor tu?

Neeza.Areef said...

budak2 ni klu gebor ni suke wat main2 je klu tdo jap je lesap ntah ke mana

salwana nordin @ che'wa said...

ingatkn beli kain raya gamba LOVE..excited nk tgk hhhaa..cute kan corak ni hhheee..

best asya dpt comforter baru :)

ct rahani said...

canti comforter alya.. mesti bertambah lena tido ngan comforter baru.. hehe..

wah tinggikan BE lya tuh.. klu sy x der setinngi tue.. maklum la uv pun x byk.. hehe..

Dieyna said...

bila kluar iklan be kat nuffnang akaun tu kita kena promote ker... or mcm maner

mama_umar_maryam said...

bilelah akaun nuff2 kite nk byk camtu,hik3..

mama_umar_maryam said...

bilelah akaun nuff2 kite nk byk camtu,hik3..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik comforter Asya..pinky lagi.. :)

Lily baru sekali jer BE pernah sampai 100++...skrg ni ada BE..tapi slow jer runningnye..malas nk update blog.. :)

ieja amieja said...

salam..lya..
lambat pun aupdate jgk kan..akk br blk dr pekan td penat..bukak lappy ni pun nak bW je..

w/p murah tp berbaloi lah klu comforter tu lembut dan cantik..

Jendela Hati said...

cantek... harga pun ok...

Tina Othman said...

cantiklah, rasa mcm nak untuk diri sendiri pulak hehe

Kakzakie said...

Tidur makin lenalah asya ye...

BE buat makin Lya semangat nak berblog:)

Siti_btp said...

Bestnya dapat duit..
Gigi sakit lagi ke! kesian dia..
Jangan cabut buat tanam gigi mahal sikitlah rm500 ke atas tapi tak tahu sekarang..

Lya ada ambil suplement apa2 ke utk elak barah ..kongsi dgn akak blh..
Geram tengok Asya.. teringin nak anak perempuan.Mcm2 fesyen bajukan!!tapi apakan dayakan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah 8 kali cshout? hebat nie

Azhafizah[フィザ] said...

cantik comforter tu ade love love love and more love..^__^.nasib baik akak cakap pasal nuff ni..fiza pun nak cashout jugak sebab last month terlambat nak cash dah masuk awal bulan..hihi

Puan Kutu said...

comel gebor asya tu.Alhamdulillah rezeki,.byk gak tu lya..:)

rasp said...

love love love u asya :)
suka kalo gebor lembut2 nie....

byk earnings BE u sis...
tahniah....
akak nye skit jer....
rezki memasing kannnn...
syukran syukran :D

IntaNBerliaN said...

wah.. byk dah tu earning lya.. best dah.. :-)

Che Rosliza Che mat said...

rezeki lya...pasal lipstik tue cik rose confirm nak...rm 20 ringgit murah tue...lya jangan lupa tau....

anisalya said...

bestkan dah boleh cashout...