Sunday, April 29, 2012

Perkampungan Nelayan Tersembunyi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat memulakan kerja di hari Ahad.. Memang mood kelaut sebab badan ni rasa terlalu letih. Pagi ni ada meeting lagi.. Huk..huk..huk... suka tak suka kena masuk meeting & menjadi pencatat minit. Tu hok lemoh tu..nak kena alert betul2. Hari Ahad ni bersantai sikit... jom layan aksi2 di perkampungan nelayan tersembunyi... hehe..ekceli, ni bukan perkampungan nelayan pon..tapi salah satu lokasi kerja. Tapi disebabkan view yang cun... xlepaskan peluang nak berposing. Ekceli ni pic tahun lepas...punyalah lama perammmmm.


L.O.V.E taK menjadi

Bersimpun ayu

hehe...masa ni muka pucat2 lagi..x seceria sekarang

Okai.... selamat bekerja semua!

** Menjawab pertanyaan Dieyna, berkaitan kempen iklan Nuff adakah perlu di promote. Bagi saya bergantung pada diri masing2..Saya rasa, kalo kita promote kat blog & FB..dan bila ada yang klik iklan tu.. insyallah $$$ lebih tinggi. Eyhh saya xtau kesahihan tu.. Tapi saya selalu masukkan link kempen yang diperolehi tu dalam blog..dan earning pun running laju je untuk setiap kempen.. Ni untuk BE aka PENDAPATAN TERUMPUK, bukan iklan CPC.. tp ok je..kalo promote iklan CPC pon kan?? Apa yang saya faham ttg konsep ni... Nuff ni sebuah agensi pengiklanan.. Jadi, pengeluar2 menggunakan perantaraan Nuff untuk promote produk masing2 melalui blog2. Dan blog2 terpilih , akan mendapat kempen iklan (BE)... jd apabbila kt mendapat kepercayaan untuk sesuatu produk tu..jadi kita mesti berusaha untuk promote kempen yang diperolehi. Salah satu cara, dengan memasukkan link kempen itu dalam blog & share di FB / Twitter.. Insyallah...

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

22 comments:

izan mama mia said...

patutlah asya suka bergambar..ikut ibu nya rupanya...hihih...masa ni nampak kurus sangat...sekarang dah naik berapa kilo?...dulu kata dh naik 5kg kan..

kasihredha said...

view cantik
model pun ayu

ieda said...

amboi2 sempat layie lya bersimpuh ya .. ekeke ;) macam2 lah lya , bila dah tegar berpic tuu kan .. ;))

akk dah lama x der FB , soo skrg nie harapkan blog jelah yg xtvive .. malas nak layan FB dah lya huhuhu

rasp said...

ooooo patut lah asya pun pandai posing...
ikut pe'el ibunya gak hehehehehe...
tapi memang cantik laaaa model & persekitaran tu.....

Rosidah Binti Muhamad said...

Cantik permandangan jeti tu..model pun ayu bposing..

Huhuhu...pasal iklan nuff tu saya masih byk belajar, sb baru tahu dan baru berblog..huhuhu..tp takan lokek utk tlg klikkan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik jer tempat ni...nampak tenang..View yg sgt cun...

mummY daniSha said...

cantekkkknye!bole jadk model dah ni lya heee

♥MAMASYAZA♥ said...

amboi ayunya. selamat bekerja utk lya

IntaNBerliaN said...

cantik... asya belajar dr mama dia la berposing ni.. :-)

~aSHa~ said...

gadis ayu

Kancil 8349 said...

kali nie ndak ada anak dibawa ke...

Umie Naziera said...

betul,viewnya cantik..tmbah2 akak pulak modelnya..hehe..auummm

.:fyzz:. said...

so sweet...macam anak dara sekali pandang yer..hehe

suka tgk view tpi laut nih..:)

Azian Elias said...

amboi.. siap payung2 lagi ye.. mana asya??

Dieyna said...

hehe kat jeti bukit kuang laa ni ye... thanks info tu.. baru nak berjinak2 faham pasal nuffnang ni...

Che Rosliza Che mat said...

nice picture lya...hihihi

Tina Othman said...

cantiknya lya, suka tengok

Ibuhani said...

baguslah dia...sbb masa kerja2 pun happy walaupun hr permulaan minggu bekerja. Keep it up...

anisalya said...

ni model nelayan ke? hehehe...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cantik lya..boleh jadi model ni.. :)

MamaEma said...

boleh jadi model dah ni..hehehe

Puan Kutu said...

view yg cantik utk photoshoot..:)