Sunday, May 27, 2012

Girl's Day Out

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hi..hi..hi... happy sunday... Eyhh happy ke?? Saya x bape nak happy sebab lateni rasa letih sangat. Kerja bertimbun.. stress..stress.. tapi maintain OK kot. Cuma letih dan sejak 2-3 menjak ni.. rasa nok maroh sokmo. Aiseyhhh... Takpe... be COOL ;-) Ok...sambung cerita pembuka minggu ni. Adalah dalam 2-3 minggu lepas, saya and ofismate berdating di KFC sebab nak jumpa x-practical student yang pernah training kat saya... Lama x jumpa rasa rindu lak.. Ye la..kita orang agak kamceng.

Saya ada peneman setia di sisi...
Dari ofis terus ke sini.. xde nak balik salin-salin baju.

Suka benor makan whipped potato

My ofismate..aien & jasma

Set-set brahi posing belake nim.. 
Yang paling kanan tu la Ana Razali... x-trainning student kat ofis saya dulu.


SENYUM ;-)

Last but not least
Asya & ballon.. Uihhh..mau telan belon ke tayang??

Ok..udah..udah.. yang di pantai timur...cepat gerak!!
Mulakan kerja...

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

30 comments:

Jendela Hati said...

happy sunday jua... mmg happy arini sbb masih bercuti hehe

Wanieys said...

wah asya kemain hepy dpt mkn kepci....nak satu belon tu asya hihihi

Zefa NorAsmara said...

Jgn stress2 lya, jaga kesihatan tau.. :D

Kunang-Kunang said...

Salam Lya,

Semoga cerita selalu, jangan stres2 yer,

Kamalia said...

bestnya makan kfc..rindu dgn kfc.hehe
asya sangat comel.
brahi tu ape?hehe.tak paham la.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Lya..
Wah...bz kje eh..
jgn stress2 taw..
Sonok dpt gath mcm ni dgn kwn2 yg lama x jumpa kan..

hehehe..asya..pinjam belon .. :p

m.u.l.a.n said...

rasa nak cari kfc pulak...

Umie Naziera said...

have a nice week :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sama dengan Qis suka sangat makan kentang putar tu..kalau mkn kat KFC itu dululah yang dia cari...

~aSHa~ said...

kim salam ain yerk

AdaM Hawa said...

selamat bekerja..

Che Rosliza Che mat said...

Seronoknya...jumpa di KFC...ingat time kerja dulu...jumpa kawan-kawan kat KFC...Lya dah start kerja hari nie ya...

rieda_ffya said...

tgk kfc..terliur lak..kalo kakak anak sy hantu bteul kfc ni..

Acik Erna said...

assalam LYA..bila dah makan KFC hilang kot sterss..lagi pulak dah hilangkan rindu kan

suhaina laui. said...

lya dh layan tudung bawal erk.....huhuhu xnyempat lagik myhubby ckp pkai yg ade ckup2 la ;)

mamaRIFQY said...

ari ahad mmg sangat lemau la lya!!

ieda said...

sesekali sanyai macam nie seronok kan lya, x kesah lahh jumpe sape pun, janji dpt santai2 makan2 lepak2 mcm nie, best betul kan

bukan main asha dpt belon, seronokkk tu ;)

Azian Elias said...

dating2 yee..

Ibuhani said...

skali skala kuar dgn kawan2 perempuan best jugak kan!

mama aini said...

assalam lya..sukanya asya makan KFC tu..bestkan sesekali jumpa kawan2 & makan2..he2x..

anisalya said...

mana2 pun mesti ada asya kan? peneman setia mama ni. suka whipped potato ek?

Cinta Misteri said...

Girl day out lg... Aritu be2 ngan Asha, kali ni beramai but still with Asha.
*sronokya klau CiM ada gigirl

IntaNBerliaN said...

wah bestnya bila buat girls outing camni kan -)

.:fyzz:. said...

asya mmg sporting...saya pun selalu ja bwk sufiya kuar sama2..hari khamis nih janji nk bwk dia pi City plaza lak...makan2..suping2..hehe..

wan nurul hezrina said...

wow jenjalan caik makan.asya mmg suka ek kfc?kalau nurul lagi suka mcD

Izan Ishak said...

tgk asya makan KFC tu...auntie ni jadi lapar terus.

Misz Mieza said...

Sedak makang tu asya.. ;)

fieda said...

sedap asya makang ayang kfc..

el said...

tula tgk kfc tu pun terliur sudah
bestnye dpt member kamceng
maroh sokmo dtg bulan kot lya hehehe

Masya said...

walaupun x student praktikal.. tp sgt rapat oklah tu.. masih berhubung kan..