Saturday, June 9, 2012

Apa Kata Wanita

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Sedikit Info Mengenai Rancangan APA KATA WANITA

Saluran : TV1 (RTM)
Waktu Siaran : Ahad Jam 3.00pm
Siaran Ulangan : Jumaat , Jam 1.00pm di TV2
Pengacara: Zamzarina Zambri


Apa Kata Wanita salah rancangan yang menarik yang memaparkan kehidupan wanita masa kini yang mampu berdaya saing. Dan..salah satu segmen menarik dalam rancangan ni ialah ADA IT & BLOG PILIHAN. Dimana dalam segmen tersebut akan memaparkan blog-blog yang menarik berkaitan WANITA. Dan..alhamdulillah.... saya baru terima email daripada AKW yang menyatakan blog saya terpilih dalam segmen " BLOG PILIHAN". Bagi saya ini merupakan berita yang amat mengembirakan selepas saya menjalani pembedahan ni.

Jadi.. buat semua blogger-blogger wanita diluar sana.. blog anda semua layak untuk disiarkan dalam Rancangan Apa Kata Wanita. Untuk maklumat lanjut boleh ke FB APA KATA WANITA...ZAMZARINA TV 1 dan menariknya, Zamzarina juga seorang blogger yer... Jom kita ke blog ZAMZARINA ZAMBRI : INTAI INTIMASI..Apa Kata Wanita

Email terbaru yang diterima.. insyallah jika tiada halangan... blog saya akan disiarkan dalam Rancangan Apa Kata Wanita pada 10/06/2012. Jangan lupa saksikannya pada jam 1.00pm di TV1 yer. Mujur sekarang saya dalam MC, jadi berpeluang untuk tengok secara live... kalo tak kena tunggu siaran ulangannya pada hari Jumaat nanti. Terima kasih buat warga kerja Apa Kata Wanita kerana sudi memilih blog saya untuk disiarkan dalam rancangan tersebut. Sesungguhnya inilah kenangan terindah dari saya buat asya apabila blog yang saya wujudkan untuknya yang menyimpan sejarah kehadirannya di muka bumi ini.

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

43 comments:

Yumida said...

congrats sis..mmg berita yg amat2 baik..
esok kannnn..klo x silap papa ben ashaari pn masuk nona..10hb...

Umie Naziera said...

untungnyerrr,kena tengok niyh

Yana Libra said...

wah..tahniah ye blog dapat masuk tv..hehe :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Yea..tahniah sb terpilih lya..mmg layak pun sb ada story yg amat bermakna utk di kenang t..
Nak tgok ar..

Wanieys said...

wah bestnyer...tp xley tgk larh LYA esok wani kerja...hari tu blog intanberlian dh masukan dlm apa kata wanita ni blog LYA pulak...best3x..

Adylia Qarissa said...

wah...glamor...glamooorr..glamooor :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nanti kak jue tunggu ye....

Kakzakie said...

Oh... dah ramai juga teman blogger kakak yg blognya tersiar dan kini Lya punya giliran... kakak mesti tonton punya...

Tahniah Lya..

QA's ~ mamapapa said...

Ehehe!bertuahnya...insyaAllah akn cuba luangkn msa tonton nti :)

Chic Na said...

nak tgk lah. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye...
Tahniah Lya..
Kena tengok esok ni..

Norzie hany said...

Wahhh...bestnya.Tahniah ye.

Ayuni said...

tahniah...

Sally Yatiey said...

Bestnyaaa :D hee

IntaNBerliaN said...

tahniah lya... kne tgk ni :-)

lelamaisara said...

tahniah tahniah Lya...:)

Masya said...

tahniah terpilih....

fieda said...

pas srg2 geng blogger makin glamer masuk tv..tahniah lya..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

tahniah lya!

Che Rosliza Che mat said...

Sekarang nie...ramai betul blogger yg cik rose kenal masuk tv hihihi tahniah lya..

Cik Aini Lavender's said...

wawawahh,dasyatnya..
best2..kena tgk nti :)

inazamri said...

bertuahnya.tahniah gak.leh la tengok esk

Zie said...

Tahniah... pakat2 join... Dan tgk.. jom

Cinta Misteri said...

tahniah Dior....

esok insyaAllah kalau tak kemana akan nengok kamu...

mama aini said...

tahniah lya..blog lya terpilih..semuga lya dah bertambah2 sihat skrg ni..insyaallah mama akan menontonnya..slm syg dr mama..

*Mrsfarahzaki * said...

waaa...glamer gitu kan (= tahniah!!

NzA said...

TAHNIAh....ada bbrapa org rakan2 blogger akak yg dh trsiar blog mrk dlm segmen ni ttp xsmpt nk tgk cz hr bekerja....

CtAyue said...

esoklah kan..kena tgk nih. :)

Deqla manjew said...

wahh...bestnye...tahniah..tapi terlps la nk tgk td...sbb baru je dpt tau nih..hukhuk...

N.Aima K said...

TAHNIAH

Myra Jay said...

Tahniah Lya... :)


Maksudnya esok tgh hari la kan?

Harap tak terlupa

babycomel said...

tahniah kak, mesti kne tengok nanti ni

dyabunga said...

tahniah kak.. :D

rieda_ffya said...

tahniah...harap2 dpt tgk nnt/...

rieda_ffya said...

tahniah...harap2 dpt tgk..

el said...

rmi gak blogger wanita msok lam rancangan WANITA ni
tahniah lya

hope el x lupa la rini jam 3ptg hehehe

el said...

rmi gak blogger wanita msok lam rancangan WANITA ni
tahniah lya

hope el x lupa la rini jam 3ptg hehehe

eita said...

alamak!!!..
terlepas peluang lah....
tak bukak tv hari ni

9n0L4 said...

dok dang nok tgk. sekoloh hari ahad! hhuhuhu

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

aduiiyaii...telepas pulaa...
pa2 pun tahniah yee LYA. :)

Ibuhani said...

congrat...n smoga cpt sembuh!

MamaEma said...

Tahniah...

wan nurul hezrina said...

arituh tgk abang ben masuk nona=)tahniah lya..tapi ralat sbb tak sempat nengok blog lya dlm rancangan2..si mek merah sik nak tgk kartun