Tuesday, July 3, 2012

Celak Arab D'Herbs

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Happy tuesday... Saat saya menaip entri ni, kepala rasa berat sangat.. macam nak demam je. Ni pon asyik bersin & sakit tekak... aduyaiiii..  Hari ni nak share satu lagi produk keluaran D'herbs yang sedang saya gunakan.. iaitu Celak Arab D'Herbs a.k.a eyeliner. Saya dah pakai hampir 2 bulan kot. Sebelum ni saya pakai brand Silkygirl aje.

Celak Arab D'herb ni harganya dalam RM15++. Yang pasti tahan lama, sebab tak perlu tonyoh banyak-banyak & kuat-kuat. Sekali alis jer.. terus melekat elok. Celak ni memang pekat & paling penting mudah nak ditanggalkan time nak solat.

Rahsia Mata Galak & Persis Wanita Arab
(cewaaahhhhh)
*
*
*
*



Setakat ni.. saya memang suka & selesa dengan produk ni.
Ingin mata persis wanita arab??
Jeng..jeng..jenggg

Sekian.... 
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

76 comments:

Cik Nur said...

nur xpandailah main2 dgn celak ni.. takut sgt nak letak kat mata..almklumlah tgn xde seni.hihih

tapi suka tgk pakai celak.laju je latak dkt mata kan...

Arina Shamsul said...

wah..

khaifa haluki ya anti..hehehe..

arab la,arab la..haha

dear celak,ni tak,berterabur ke kalau basah? hehe.

Chic Na said...

terpikat lah dgn mata tu. nak beliii. huhuhu.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik Hasilnye...
skrg lily guna silkygirl..tapi mcm tak best..tak tahan lama...

Makbed said...

sy suka , sy suka, sy suka!

Misz Mieza said...

Macam best jer lya.. Boleh ar try pasni.. =)

Tina Othman said...

cantik lah lya, ala tanya lg mana nak beli

Zie said...

wah cantiklh lya pakai... Mata lya ke tu.....memang menawanlh...

Semoga lya sihat2 selalulh yer...

ratu siput said...

tp waterproof tak?sbb RS ni cpt peluh.dh byk try celak waterproof pun tp bila peluh...mesti akan itam2 bawah mata.benci betul.

Sari Yusa Ibrahim said...

oh, terima kasih kerana berkongsi.. dekat Mydin ada tak celak ni??

Deqla manjew said...

wahh... dah ada 2 org ahli GSF yg pomot celak ni.. maknanye terbaiklah kan? ok2 nnti deqla try... :)

Yana Libra said...

macam bagus je produk d'herbs ni..nak try carilah..huhu~

Yumida said...

cantik la sis hasilnya....sis dh blh buat iklan lam tv ni..sure memikat hati penonton utk beli

wan nurul hezrina said...

nurulpun guna tapi org minta tunjuk mata takmo malu menebal2.hikhik.mmg mcm2lah gayanya.terbaik.nurulpun ada beli

Nens Collection said...

cantiknyerrr..;)
nens pakai yg silki gerl gak..sbb sng g cari kt watson atu gurdian..one stop center tuk sume brg..tu yg mls nk tukar tu..

kalo dekat2 kiosk dherb's ni..boleh jgak bertukar ni..;)

eMMe said...

mesti la ingin seperti wanita arab
hahahaa...sesuai je celak tu.. cantik la hasilnya... hehehe...

lieyalatif said...

lieya pun suke pakai celak...leh sorok kalo mate sembab ngantuk heehehehehe......

not bad jugak harganye kan lya.....leh le try cari nanti...wat mase ni lieya suke pakai eyeliner silky girl ....bulu die tu tak keras n tak lembut sgt so senang nak bentuk celak kat mate...

Kazman / Sue said...

wah... bertambah seri muka 60%.....

are_lin@yu said...

comel..hehe..ayu tak pernah cuba lagi nih..

Neeza.Areef said...

akak pn pkai yg ni gak
tp x lah tenyeh tebal2 cam arab tu kan..g mjls boleh la
tp btl lah lya senang je nk apply calit je dah npk

izz iizza said...

x pandai tul kalau sy nak pakai celak cam gini..mau berjam-jam depan cermin..:)

Nyue said...

wahhh...mata sep org arab...cantik la akak kita nie..huhuhuhu...

Nyue said...

wahhh...mata sep org arab...cantik la akak kita nie..huhuhuhu...

syawalsimpsons said...

cantik je mata tu...suke3...

lelamaisara said...

PERSIS ARABIAN LA...HEEEE

saya pakai celak selalu comot..heeee...

AdaM Hawa said...

sy tak reti pakai celak.. huhuhuhu

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

lawa.kalo pakai celak mata kita nampak bundarkan ...

rajin pakai celak...saya ni kekadang jer pakai...saya pakai brand aper tah hari tu beli kat sasa ok gak...

Bionic women said...

tengah mencari jugak celak yg best ni, sebelum ni pakai silkygirl jgak yg gel liner tu, tapi agak payah nak tonyoh masa nak solat..
kebanyakan celak akan comotkan mata bila berpeluh.huhu

KhaiRin : anies said...

lya,

cm ne mata celaknya? jenis pensel or 'magic color'?

Kella said...

cantiknya lya!

memang adorable la mata itu.. auuu... =D

mama aini said...

assalam lya..dah ke klinik?..mama harap lya akan segera sembuh..mama sejak berhenti kerja ni dah jarang bermakeup..celak pun tak pakai..hu2x..

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri ye.. mkn ubat sebelum melarat. jgn dok ingat nk pakai celak je hehe

Wanieys said...

cantik mata LYA..celak tu boleh pakai solat kan LYA...nk kena cari gak la satu...wani pakai maybelline jer

~Sweet Honesty~ said...

woww..lawanya mata.. nk cari la celak arab ne..

amirah said...

cantiknya mata lya...tak reti sgt nak guna celak camni..huhu

Fieza79 said...

wahh nk try jgk la...sekali tonyoh je ya..hehee

IntaNBerliaN said...

cantik!!

emmm lya, celak ni dlm bentuk liquid or pensel ek?..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhuh..cantik lya pakai..cma xreti nk guna celak ni..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hoho, blh try ni..
nk gop mata supe org arab.. heheh

Afasz said...

xreti pakai celak.

fieda said...

wah..menarik ni..

Masha Meisters said...

cam best je :)
bpe engit ni kak lya ?
hehe...peminat eyeliner ni...

Citarasa Rinduan said...

ayu pun beli sebatang.. mmg cantik.. tapi en zalie kata.. mata awk dh bulat... so.. agak menakutkan..

eik.....benci tau

Asyiqin Haulisah said...

akak beli kat mana ye? hehe.

Rasp said...

u pandai gayakan ok lah sis...
kalo i mesti dah sememeh....

ieda said...

ahaaaaaaaaaaaa
memang nampak macam wanita arab
akk x pakai celak nie
tapi pernah tgk lahh celak macam nie ;)

|| NaFiRaa || said...

canteknye~ zura tak reti sgt pakai celak..comot jadik nye..

Lya.. nak tengok ruper celaknye boleh tak.. bentuk fizikal celak tuh..hehehehe

Solehah Shamsuddin said...

keistimewaan celak Arab ni bleh tajamkan penglihatan mata si pemakai kan?

suhaina laui. said...

suka pakai tp leceh gak kan ;)

Si Matatajam said...

M baru ja bl hari Jumaat lps. Baru try pakai semalam. Mmg cantik tu... Tp M bl dapat diskaun tinggal rm14.00..

Masya said...

wahhh.. macam model arab gitu...

Misya Mialen said...

Cantik;) celak ni x bersememeh ke klu dah pki 2 or 3 jam?

ct rahani said...

cantik.. sy x penah beli celak sbb x pakai pun.. hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kat ner nk bli lya?

Miss BaNu said...

wah promosi gitu hehe

Gieyana said...

cantik..murah pon murah..x pernah try lg nie...:-)

etiey.com said...

Cantik! Harga pun tak mahal sgt kan

kasihredha said...

akak x pandai nak pakai...takut comot

m.u.l.a.n said...

ada byk celak tp tak reti pakai... hehe..

Cik Aini Lavender's said...

haish,
nmpk cntik bila org pakai tp bila sdiri pakai rs mcm nmpk mata je...dah la mata besar =p

Che Rosliza Che mat said...

CR pakai celak tak teror sangat hihihi tapi cantiklah..pandai lya make-up...

Cik Awin said...

lya, tlg email awin buleh? ada hal urgent...

arewin_86@yahoo.com

AzuraFazil DIN said...

mato nmpak galak

Masz Sidek said...

cantik... :)

AnneRaini said...

dok berkira nak beli ke tak nak beli ke tak last2 tak jadi beli...sbb celak kat rumah byk lagi..hehe

Rosidah Binti Muhamad said...

murah!!
lya pandai pakai, org tak boleh ar mesti comot..pastu time peluh mesti dia terkeluar dr garisan yg di buat dan mula tak jd kemas..huhuhu..

|shuhadaothman|TM said...

shu ske pakai celak. me nk dapat ni sis? hehe

Orked said...

cantik la mate lya..
orked x pandai bcelak2 ni..tp suke tgk org bcelak...

anisalya said...

mcm best je celak ni kan?

S.U.R.I.A.T.I said...

serius..cantik. klu halal, sng sikit nak bwk solat kan? tak le tertenyeh2 memadamnya.

9n0L4 said...

tak reti jugak main celak ni. ajarkan, boleh? huhu.

el said...

el pun fail kalo main2 celak
tersesar ntah mana2...tp mmg suka lah tgk org pki celak ni..mata naik galak..tp jgn naik galak lak kt org huhu hehe

LYAfrina said...

sedapnyer..
slama ni lya beli j..x pnh buat sndiri.. nk try buat gak nnti..sng j kan

ggk said...

salam. celak ni water proof tak?

QASEH ELLY HAIR and BEAUTY CARE Online Shop said...

Salam..
Celak ni memang bagus
Xmeleleh bila berpeluh
Bagi yang berminat,boleh kunjungi blog saya http://qasehellybeautycare.blogspot.com/
Promosi sehingga 20% untuk semua produk D'HERBS

pembekal mutiara said...

Bila saya pakai celak nie,slu melelh kt bwahvmata.mgkn kulit jenis cepat peluh..tp org lsin review best shja..