Sunday, July 22, 2012

Wordless Ramadhan: Kelebihan Solat Tarawih Malam Ke-3

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



~ Salam 2 Ramadhan ~

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

32 comments:

Kakzakie said...

Selamat berpuasa Lia...

Lady Rina said...

Salam Ramadan jgk....dah shopping raya ke?

Adylia Qarissa said...

salam ramadhan :)

eita said...

amin....
harap masih berupaya untuk melakukan ibadat..

Edy Fee said...

baguslah ..buat entry untuk setiap mlm.galakkan org g trawih

Mummy Akmar said...

Salam Ramadhan kepada awak sekeluarga

ratu siput said...

salam 2 ramadhan jugak :)

ADAZ said...

Assalamu'alaikum Lya
Harap dapat rujuk ke blog ini untuk mendapat maklumat tentang solat terawikh.

http://www.abuanasmadani.com/?p=1141

Kak selalu ikuti blog lya, suka tengok perkembangan Asya dan ketabahan Lya dan mendapat seorang suami yang terlalu baik utk menjaga Lya.

Lya Colours said...

alhamdulillah setakat ni 2 malam tak tinggal lagi. harap2 istiqamah la. tapi selalu mengantok time solat terawih tu. menguap macam hape. huhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Salam 2 Ramadhan lya..:)

yup byk kelebihan sembahyang terawih ni tp eija x berkesempatan nak buat, ada 2 heroes yg tgh melasak..

KY said...

InsyaAllah...sama2 kita tunaikan nanti, selamat berpuasa

Si Matatajam said...

Nice sharing dear...

Chic Na said...

sesungguhnya Allah maha pengampun lagi maha penyayang. :)

m.u.l.a.n said...

salam ramadhan penuh berkat..

Cik Nur said...

SubhanaALLAH...

selamat menunaikan solat terawih.. :)

Miss BaNu said...

thanks for sharing ya..

Puan Kutu said...

mmg besar hikmahnya..:)

Dieyna said...

selamat berbuka lya...

Masha Meisters said...

memg banyak fadhilatnyer :)

anisalya said...

semga ibadah kita diberkati.

Che Rosliza Che mat said...

Thanks Lya...Jom! solat terawih...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Lya..
Fyi kelebihan solat terawih mengikut malam2 ramadhan ni sbnrnya PALSU.
Wallahualam.

Semoga puasa kita dilimpahi keberkatanNYA =)

lelamaisara said...

Banyak ganjarannye...
tq kongsikan ini...

Deqla manjew said...

mlm ke-3 x dpt tunaikan...sbb tak sihat...hukhuk

wan nurul hezrina said...

lya nurul solat tarawikh sendiri jer,kat umah.mmg tak leh berjemaah sbb ada anak kecil..tapi insyaalah selagi allah bg kemampuan nurul akan buat.pahala mmg banyakkan?

dyabunga said...

slmt berpuasa

izz iizza said...

salam ramadhan lya..selamat berpuasa dn bertarawih ya..:)

IntaNBerliaN said...

selamat berpuasa lya :-)

Wanieys said...

wani xsempat nk terawih lagi sejak ada si kecik ni hihihi

Wanieys said...

wani xsempat nk terawih lagi sejak ada si kecik ni hihihi

9n0L4 said...

moge bolehla menten terawih smpai ke hujung bulan. :)

mama aini said...

tima kasih..share..