Sunday, August 12, 2012

Suatu Ketika Dulu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat bertemu di hari Sunday Sunyi Sepi.. Selamat bekerja buat blogger pantai timur & Kedah! Tetiba terajin nak update....Sekadar mengimbau memori suatu ketika dulu


Sila jangan gelak baca ni semua.. kenangan 9 -8 tahun lepas..walaupon agak kuno.. tapi saya tetap suka cara ni dia luahkan sayang & ambil berat. Biasalah..ni semua dialek Teranung kiter. Owhh..rindu sungguh saat2 ni. 16hb Ogos 2012... cukup la 9 tahun kami bersama.. Alhamdulillah.. bertemu-berpisah-putus-bertemu-berpisah-bersatu.... dan terus bersama selamanya & semoga kekal hingga ke akhirat. Walaupon dalam hubungan kami berdua sentiasa diuji & teruji sejak dulu... tapi itulah yang mengeratkan hubungan kami. Kerana kasih sayang yang utuh... kami bersama hingga ke hari ni.. 


Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

36 comments:

aNiss :):) said...

wow! kenangan lama masih simpan :DD

..::..aRe-Na..::.. said...

hehehee..betui kan lya,tgk blk kenangan lelama nak senyum ketawa sensorang pon ada heheheeeeee....

Gieyana said...

sweet jer..

X perasan perkataan jgn 'jln' tue..igtkan apa la jgn soran-soran tue.rupanya jgn jln srg2.betul kan?Hihihi..:-)

Chic Na said...

sweetnya notes tu. huhu.. semoga kekal sampai syurga. ;)

Yana Libra said...

moga bahagia hingga ke syurga ye kak~ :)

insya'Allah~ :D

ieda said...

selamat bekerja lya ..
owhh memang kenangan indah nie
insyaallahh akk doakan semoga lya dan fain kekal bahagia bersama asya yg comel ituuu !!!!!!!!!!

Liza said...

Hehe.. Lawak2.... Jgn jalan soran-soran.. :D Kenangan tul tu.. Hubby xsuka tulis surat cinta. Suh pos brg, barang je sampai, SAtu tulisan pun tarak.

Zie said...

suka jugak simpan benda2 cute macam ni, memang ada kenangan terindah, sweat sangat kan... kalau boleh nak baut frame...

aimaniman said...

wow.. manisnya kenangan terindah...
akak lebih suka ber sms jer tp syang semua dah deleate...

mummY daniSha said...

eh samala kita lya...sy pun 9 taun dah...termasuk kawen 5 taun...memang byk sgt dugaan be4 kawen...hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

so sweet!!!!.. =D

rieda_ffya said...

semoga kebahagian itu trus berkekalan..

Cendol said...

haha comeelll jeeee.

C'Jai said...

Semoga bahagia hingga ke Jannah.. :)

Wanieys said...

wah lya simpan lagi kenangan lama2 kan...sweet hihi

kak tini (umialya) said...

bagusnya Lya, masih simpan kenangan dolu2

diana said...

wah..
siap pesan jgn jalan sorang2 tu...

lia said...

alololoooo comeynyer kalian nih...

Misz Mieza said...

Teringat pulok zaman2 skoloh dulu.. Masa tu form 2 kat SIS. Adela syok kat sorang mamat ni, tapi malu2 taik kucing konon. Main utus2 surat bagai.. Ingat2 balik rasa kelakor pulok.. Hehehe..

♥MAMASYAZA♥ said...

senyum sowang2 bila bacakan...hehehehe

CtAyue said...

bagusnye Lya msh simpan semua ni kan.kenangan tu. semoga Lya happy sokmo bersama insan-insan tersayang.

Hans said...

insyaallah
kekal hingga akhir hayat
amin

Lynda Che Lah said...

moga smpi syurga :)

Mishter Izwän said...

sweetnya kenangan dia dulu kan. pape pun harap berbahagia dan kekal smpai bila2

mama aini said...

semuga kebahagian berkekalan selama2nya..amin..so sweet !!!..

izz iizza said...

semoga terus berkekalan..:)

Ummi Iman said...

kalau tgk balik menyentuh perasaankan? Semoga terus berbahagia dan berkekalan hingga ke syurga.

ujian kadangkala mengajar diri kita lebih matang dan tabah dalam menempuh kehidupan. Betul tak?

::NureeN:: said...

hehehhe...nureen ada gak simpan kad raya masa zmn bercinta dlu, bila baca balik nk tergelak pon ado hehhe...
moga cinta kita kekal hingga ke akhir hayat amin

anisalya said...

kenangan yang sgt berharga.

Deqla manjew said...

mkn byk?? hahaha...ni mesti lya kurus mcm deqla.. hihi...

Mrs. Norrie said...

alahai so sweet....tapi cam kelakar jerkan tulis kat buku sekolah....buku garis satu

wan nurul hezrina said...

so sweet.semoaga tetap utuh susah senang kay..

Masya said...

moga berkekalan hingga kesyurga.. amin..

Cinta Misteri said...

Sweetnya...msti Lya trsipu2 miow bila tenung lama2.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

kenangan indah :)

9n0L4 said...

16 ogos juge tarikh keramat ku ber posting. hehe. Hmpir due thn dah ni. ;)