Sunday, December 9, 2012

S.U.N.S.E.T Di Kuala Kemaman

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tarikh :
7.12.2012

Lokasi:
Pantai Kuala Kemaman, Kemaman Terengganu

Tetiba ari-ari mau update blog... Ok la.. mood baik ni, so teruskan usha untuk abadikan kenangan kat sini. Ekceli banyak lagi kenangan yang nak diabadikan... Kisah weekend asya, pagi tu cam biasa ..buat bermacam xtvt normal orang yang berumahtangga... Membasuh, menjemur, mengemas..dan asya lak sibuk layan cd muzikal upin+ipin & ber-colouring. Papa asya lak merajinkan diri buat housekeeping.. Tukar habis posisi dalam bilik tidur, nak dapat mood baru katakan...sempena 2013... Dan petang tu, lepas dah settle semua macam biasalah sesi untuk bawak asya jalan-jalan... Kalo kat bandar2 time weekend mesti berkumpul kat shopping kompleks kan?? Tapi kita yang kat bandar-bandar kecik pesisir pantai ni..semestinya tepi pantailah tempat mencari ketenangan. Sampai dah petang, dalam pukul 6.30pm++.. so cuaca dah agak2 gelap... & yang menariknyer leh tengok sunset.. Tapi sayang, xde pon ambik pic sunset.

P.R.E.C.I.O.U.S  M.O.M.E.N.T.S

Kiss asya banyak-banyak

Gambar comel dari mama & asya
ha ha... asya ter-tdo plok

Kami memiliki SENYUMAN yang sama

Papa & asya

Asya yang teruja tengok ombak di celah-celah batu

huhu... kenapa saya nampak sangat gemoks dalam pic ni?
Ini semua konspirasi!

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

53 comments:

izan mama mia said...

pantai mmg mendamaikan...hari ni tak kesampaian menjenguk pantai.....

cantik view kat sana..kebiruan

sal ya said...

dah lama tak ke pantai. selalu kalau balik Dungun ajak husben singgah at pantai jap.

umialya said...

Lya ok jer - unggul, akak teringin sgt nak tgok fahrien 'gomok sikit, xmo byk2', pasti lagi hensemkan buah hati Lya tu....

pndangan ikhlas drp akak, jgn terasa erk...

ieda said...

aah pic last tuu nampak lya sedikit berisi .. ok ape .. baru comel ! macam asya juga !

seronoknyee dah ptg2 pasti rasa dingin kan ;)

Liza said...

Lya, baru perasan yg ur hubby look like Black la kalau dr tepi. Serius wa cakap lu~ :)

Cik Aini said...

mendamaikan!
suka sgt tgk pantai yg tenang :)

betul2..senyuman kamoo berdua sama lah Lya ;p

mama aryan said...

Seronoknya dpt lepak tepi pantai..akak ni nk pegi pantai jauh la pulak

Che Rosliza Che Mat said...

Seronoknya duduk dekat pantai....petang2 boleh ke pantai hihihi....cute gambar

Arina Shamsul said...

seronok je nengok pose2 kamu dear. :)

lama dah mama tak gi pantai..hehe

dya bunga said...

ok lah tu berisi sikit..baru comel..hihi..suka tgk senyuman kak lya n asya..hihi

rohayu osman said...

pemandangan yg tenang...

Riedaffya ibrahim said...

cantik..da lama x pi pantai...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best gak dpt lepak pantai tgk sunset...asya n mama sama2 comel n punya senyuman yg sama.....

a'a nampak gambar lya yg bawah tu berisi sikit hehe

Puan Kutu said...

gambar boleh menipu.yg penting org asalnya slim cukup.hehe..

bertuahnya duduk dekat dengan pantai.dpt la tgok pemandangan indah setiap weekend

Tihara said...

as salam

best nyew g pantai..windu pantai :)

Si Matatajam said...

Memang best dan menenangkan kalau bersantai dipantai..

QasehnyaRania said...

ya ALLAH cantiknya..
dah lama tak lepak kat tepi laut.dulu duduk penang senang lepak..
dok kl mana nak carik :D

teringin nak g ganu..huhu

deq's qienz said...

wahh bestnya,,seronok la dq tgk family lya..bahagia la.smg kalian kekal bahagia selamanya :)

Cik Nur said...

selain keindahan alam. satu lagi nur nampak..
senyuman asya dengan mamanya...sama..!!

sebijikk..! :)

mmg terbaiklahhh..

Kunang-Kunang said...

Kak ani juga duka pantai. Setiap kali balik ke dungun mesti ke pantai Teluk Lipat.

Chic Na said...

lya & asya sama2 cantik. ;)

@lfidah @dim said...

cantiknya capture gambar pya..teruja bila tgk gmbr lya dgn asya..

btw,filem istanbul aku datang bestkan.suka tgk rambut lisa.dan yg paling best dia sbg blogger..seronok tgk..:D

Misz Mieza said...

Lama tak main pantai.. Duk KL dulu mmg payoh nk jmpa pantai.. Pindoh perok pun super tu ler jer.. Kena jalan jauh sikitla kalau nak ke pantai.. huhu~~

teratak hati said...

Bestnya duduk dekat ngan pantai..

C'Jai said...

Cantik pemandanagnnya..hasil gambar pun menarik..akak suke...

el said...

wanita ngan gemuk mmg ngeri kan hahahaha

Chik Att said...

Laut , ombak dan pantai ...memang mendamaikan.

Bulan lepas CA singggah Kuala Kemamang .....

Chik Att said...

Laut , ombak dan pantai ...memang mendamaikan.

Bulan lepas CA singggah Kuala Kemamang .....

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Lya..
wah..bestnye mah berhampiran ngan pantai..hari2 pun blh lepak sana..
huhuuh..

you both so comelssss... :)

Mama Adam said...

Cantik la pics. Precious moments kan.

etuza said...

wow! cantiknya pemandangan lautan tu..biru, gambar2 terang sangat..
nanti datang ke laman Pesona kami semalam baru balik dari Lahad Datu Sabah..

::NureeN:: said...

2 2 comel.. senyum x nmpk gigi nureen fail la slalu x cantik hehee

Allene said...

besar da asya... nnt tak larat da mak nak dukong....

Nens Collection said...

WAHH..SYOKKNYER LEH LAYAN SAMA2 INSAN TERSAYANG..;)

NENI PON DH LAMA X UPDATED LYA..KELAUUTT KOT TGK MATAHARI TERBENAM..OHOHOH

lieyalatif said...

eiii ngade2...mane ade gemuk...cantik laa lya..selim jek....same laa ngan husben tu hah..tak nampak mcm dah kawin tau...mcm kapel2 jek...asya plak mcm adik heheeheh...sweet jek korang!

ct rahani said...

lg best duk dekat ngan pantaikan lya.. bila rasa nk release tension je leh lepak2 tepi pantai.. mesti tenang je perasaan..

nice pics! :)

eima said...

lya mmg fotogenik .....

baby lydia said...

asya muka mama lah.. ^^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantiknya..langit biru..sungguh mendamaikan..gambar² pun cantik..

baby lydia said...

asya muka mama lah..sweet ^^

Masz Sidek said...

lama dah tak ke pantai... syg tak de gambar sunset kan... mesti cantik..

Mimie said...

cntiknye view

inazamri said...

cantik pic2 dlm blog lya ni.lya pakai camera ape?

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mane de gemuk,heheh due2 pun comel =)

Cinta Misteri said...

Seronok kn dpt menikmati keindahan alam.

mama aini said...

indahnya ciptaan Allah..cantik sgt !!!..

Mrs Velentine said...

happy family..

Kasih Salina said...

pantai yg tenang & mendamaikan..

Dayana Bahar said...

Asyik lepak tepi pantai je korang ye...

ezasunflower said...

wah... best tgk gmbr2 awk ni... cantik2 semua... @__@ sumpah cantik!!

shuhadaothman said...

seronok slalu pegi pantai :)

kak nora said...

dah lama tak ke persisiran pantai...berlari2..main ombak..

9n0L4 said...

comelnye lya pakai tudung. ;)