Thursday, January 10, 2013

Photoshoot : Asya Di Taman Bandar

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Entri ni dah lama kat dalam draf.. dan kononnyer nak publish hari RABU-Wordless katakan.. Tapi dah berminggu duk dalam draf.. Terus schedule ke hari ni. Sebenarnya, kerana kekangan masa nak bw+update blog. Sebab tu ada masa free terus draf entri, tapi sebab banyak sangat komen yang tak dijejak balas tu terus terperam. Rasa bersalah bila entri asyik up & kawan-kawan tak jemu-jemu datang ke sini membaca kisah asya & tinggalkan komen tapi... saya x dapat balas jejak.. Jadi sebab tu, saya tunggu hingga habis bw & publish komen baru "publish" entri. Ye la.. kat ofis memang saya x berpluang langsung buka blog.. sebab komitmen kerja meman x sempat nak duk goyang kaki. Dan balik kerja , lepas selesaikan apa yang patut baru lah buka laptop. Tapi sekarang rutin makin berubah sejak asya sekolah. Nak spend time dengan dia lagi.. Jadi saya mohon ampun maaf kalo selalu menjadi yang terakhir. Tapi adakalanya, menjadi yang terakhir lagi diingati ;-) .

Ok.. dah..dah la membebel.. Kita layan poyo-shoot suka-suka ni yang dilakukan 3 bulan lepas. Takpela dah lapok pon.. asalkan tetap diabadikan disini sebagai kenangan waktu my cute little girl membesar.. Masa ni umur asya belum pon masuk 4 tahun. Makin asya membesar... semakin rindu mama pada asya. Harap gambar je pengubat rindu buat mama.. Esspecially zaman asya baby-baby dulu.

Lets Picture Talk

Lokasi :
Padang Astaka, Cukai Kemaman Terengganu

Tarikh :
20 Oktober 2012










Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

56 comments:

Cik Nur said...

suke tol tgk senyuman dak comel ni...!

mamalieyna said...

Sporting betul asy bab posing2x kan.. cute :-)

Kenangan semua ni, harus abadikan kt sini..eina je tak sempat2 nk photoshoot outdoor..huu..

Mama Adam said...

comel!!!

me shuhada said...

Pandainye dia bergaya! Comella senyum asya..

Aisy Nasiha said...

Pandai posing asya ni...

Nad @ MamaZN said...

Cantek taman ni
Wording tu kalerful jd taman lg.cantek
Asya pun xmo kalah...cute as usual!
Lagi2 la bila pakai baju tu..suka!

Chekgu Azrine said...

Lawa2 semua gambar2 ni...model cilik tu pun pandai posing..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel² gambar Asya...
suka tgk Asya senyum..sweet...^^
Tempat ni cantik lah...

norhidana miswan said...

akhir bln nih balik kerteh nk pg lah ke tmn bandar nih... cantik lak tgk tulisan besar2 tuh

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pandainya asya pose..hihihi..cute sgt..

Deqla manjew said...

cantiknye gmbr.. asya always sweet dpn kamera.. mesti real lagi sweet kan.. teringin nk tgk real.. hihi

el said...

ok je asya bila suh bergambar..pandai lak tu posing
lau anak2 el..jenuh suh duk diam sekejap pun xboleh..hahaha

Jue a.k.a Ibu 2F said...

cantik...
asya skrg makin pandai posing

Mrs Lurve said...

pandai asya posing..cantik pic2 yg lya amek

Nens Collection said...

comelnyer asya,gambar pon cantik2..bila nk jupe ngn lya ni..nk nuntut ilmu nembok ni..hehe

suke bila gambar tu ceria dan warna warni..

lieyalatif said...

alahai model cilik nie...letak le kat mane pun...pandai jek posing....cute jek...

suke tgk baju asya ni lya...cantik n rugged....

diana said...

macam model la..:)

are_lin@yu said...

xpe dear ayu paham..hehe..comel ja asya..yg tgkp gmbr pn pndai cntik ja semua gmbr..hehe

Deq's Qienz said...

Oitt seksinya asya g sekolah..tak boleh seksi² sgt tau..bahaya..hehee

CeqGu said...

amboiii pandainye anak dara ni bergaya....:)

pssstttt betul dah tu, dahulukan apa yg utama, blog ni kan hobi. kerja tu tuntutan. Berkait pula dengan rezki.

♥ CmÂȘ shIemÂȘ ♥ said...

salam lya..
alahai asya..awok ni mmg fotogenik la..
hihi..semua pix cantik2..suka tgk! :)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Asya.. asya... asya yang sweeeeeeeeeeeet banget!

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

kemain lagi asya ni..jadi supermodel hehe...comel

dhiera said...

asha ni memg pandai bergambar!
banjir dah ok ke?

Qhaifa Nur said...

warna warni LYA akak suka...
seronok gegurl berposing.......

lia said...

eiiii suka tau tgk asya ni yg mmg teror posing3 ni... cute sgt..

ieda said...

comel asya .. memang pandai pose ! ;)

Nafira usof said...

tomeynye dia~ pandai posing plak tuh~

aTieYusof Family said...

ala..la..la...pandai btl lah asya ni posing..suka tgk!.. cute..:)
tu lah kan..kdg2 masa tak mengizinkan utk kita sllu BW...

wanie amerie said...

mamanya pandai amik gambar,sbb tulah gambar ank semua comei2 belako..hehe

Rasp said...

asya nye senyuman maniiiiiiiiis sekali....
pandai lak berposing tu...
memang sronok berphotoshoot dpt model camni hehehehehe...

lelamaisara said...

suke betui tgok asha ni tau..pandai betui berposing2 ni....

Myra Jay said...

Cantik... :)


Asya senyum sokmo :D

Riedaffya ibrahim said...

comeinye anak dara ni sorang

Mrs Velentine said...

Fotogenik bah asya ni..comel mcm mama dia

Kesuma Angsana said...

so so sweet, suka sgt tgk~

m.u.l.a.n said...

asya makin comel..!!

Haryati Faizal said...

seronok tgk asya pandai possing... kiut je...

Misz Mieza said...

Semewek senyum Asya.. ^_^

Mimie said...

comel je asha

Che Rosliza Che Mat said...

comel photoshotnya...

Gieyana said...

Suka tul asya kt taman nie yer..menarik la tpt nie Lya..

sy pon kalau x opis x sempat nk bw...:-)

::NureeN:: said...

makin pandai berposing.. comel sangat...

wan nurul hezrina abd halim said...

asya sangat manis..senyumjer dia

Ema Blog said...

model cilik...

Si Matatajam said...

Nice captured Lya..Asya comel sesangat

Dayana Bahar said...

seksinya asya... boleh jadi model cilik ni hehe

nik ros said...

comelnyer asya. lagi2 pic last tu .senyum sambil buat peace.

sal ya said...

si comel ni...

dya bunga said...

dya suka pic2 lya..semua pic cntik2

kinara kinatara said...

senyuman asya senyuman akak:)

IntaNBerliaN said...

comellah asya ni.. pandai posing :-)

Cik Aini said...

pic mama dia xde ka?hehehe
comel lah Asya senyum..sweet je :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo comeynyer asya..pandai sungguh posing

Fieda Rafli said...

pandai sungguh asya ni posing..

9n0L4 said...

menurun dari mama die la ni stail posing. hee.

Buat Follower, Jangan Lupa Tinggal LINK kat kotak KOMEN entri terlatest ye.