Saturday, February 16, 2013

Dinner Di Restoran Dinnie 2

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Lokasi:-
Restoran Dinnie 2

Kisah beberapa minggu lepas. Kawan sekerja Fain ajak dinner kat Restoran Dinnie 2. Katanya nak belanja sempena durian runtuh. Hehehe..Alhamdulillah, rezeki malam tu. 

My cute little princess
Asya sangat sweet bila bertudung

Meeting nak pilih menu malam tu. 

So, inilah hidangan dinner malam tu  Tom Yam Campur, Telur dadar, Daging Masak Merah & sayur Kailan Ikan Masin.

Dan tak lupa sutun celok tepong

Haaa.. rambang dah nak ambik yang mana dulu.

Yang belanja kita orang dinner malam tu ialah yang berbaju biru&co. 


Alhamdulillah...kenyang perut. Terima kasih buat yang sudi belanja makan ni


Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

31 comments:

sal ya said...

asya dah sihat ke lya?

CeqGu said...

erkkk mahalnya

Lya Colours said...

banyaknya menu. mesti kenyang tersandar ni. hehe

Cik Nur said...

laparnya tgkkk.. :)
sotong tu nampak sedap.. :)

el said...

lau lauk2 tu sedap oklah kan berbaloi la skit tp ttp mahal hehehe

ehhhhhhhh sotong celop tepung tu menghairahkan lahhhhh...sib bek la waras lg ni lau x mau el jilat skrin dekstop ni hahaha

BlueiceButterfly said...

agak mahalla harga tapi xpela sebab orang belanja..hehe comel dan ayu asya :)

Fadilah Aziz said...

sedapnya sotong celup tepung tuh..comel betul asya bertudung

lelamaisara said...

agak mahal juga..eh tomei la asya bertudung...

nabila azmi said...

sedapnyeee...tpi mmg agk mahalla..naseb org len blnje kann.hehe

ANIM said...

Musim hujan ni, harga seafood naik kot lya...
Tomeiiinya si puteri cilik bertudung...

Etuza Ezawarna said...

yg bestnya adik tu dah pakai tudung..ha ni lah baru molek didik anak biar dari rebunya kan...bagus2

Puan Kutu said...

klu mknan sedapn murah mmg berbaloi n puas hati,begitulah sebaliknya..

asya sgt comel bertudung..:)

ieda immi said...

bestnya dikk
nak2 org belanja kan ;)

aTieYusof Family said...

Tu yg sllu terjadi bila kita makan kan?.. kadang2 harga tak berbaloi dgn apa yg kita makan..klu sedap takpe jugak..kdg2 makanan dah lah ntah apa2..harga plak mahal..huhu:)

eita said...

sotong celup tepung tu memang sedap...

mahal jugak haga dia kan

Sally Yatiey said...

Makanan nampak sedappppp ;)
Tapi mahalnyaaaa ^_^

Haryati Faizal said...

memang berbaloi-baloi....

aReLaN said...

nampak sedap tapi cam tak berbaloi je ngan harga tu.hmmm

Chic Na said...

huii.. harga double up tu dr yg dibajet. tp kalau sedap ok la. ;)

Cik Aini said...

wahh mahal kan..selalunya kalo rm120 mesti 2 ekor ikan besar..
rs x berbaloii la plak..huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nampak sedap tapi mahal juga ya...

Deqla manjew said...

haihh mahal jugak eh.. padahal bkn ramai mana pun.. kalo dah mcm ni, mmg tak la nk pegi lg kan...huhu

IntaNBerliaN said...

wah biar betul.. mahalnya...!! lauk pun simple je...

Kesuma Angsana said...

nampak sedap menu2 tu !

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya..
hi asya.. u alays look comel la princesssss :)

huhu.. blh tahan regenye..
tp mmg x berbaloi..

QasehnyaRania said...

wow mahalnya.tgk makanan biasa2 je kan

mama said...

ehem skrg ni tuan punya restoren banyak yg mengambil kesempatan menaikkan harga makanan ikut suka hati mereka je.. :(

QA's ~ mamapapa said...

alamak..mahalnya!!!mmg xberbaloikn?!

mrs kayrul said...

mencekik darah betul...macam tak berbaloi plak

9n0L4 said...

kedai dinnei mmg mmg mahal cekik daroh lya. grrrrrrrr. bkn sedap mane pun. :p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rasa mcm xberbaloi la mahal sangat tuh