Thursday, March 21, 2013

Thank You

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Aiii, lame bebenor tak buka blog. Nak menaip ni pon, tekan-padam-tekan-padam. Blur.. Alhamdulillah, kerja saya beransur selesai. Cuma ada sket-sket je lagi yang boleh dibuat di waktu pejabat, cz bulan 4 ni Cost Quaery. Sekurangnya saya dah lega, kerana fasa tu beransur pergi. Sebab saya memang terasa letih sangat baru-baru ni. Yang satu projek, dah selamat submit Isnin baru2 ni, tu la bersengkang mata. Jadi, 2-3 hari lepas settle, tu memang saya ambik masa untuk merilekskan diri sendiri. Bagi peluang untuk berehat dulu, sebab nak tulis blog ni perlukan daya pemikiran kan. Memandangkan hari ni last day kerja untuk minggu ni, saya mula slow2 berjinak semula dengan blog ni. Sape kate tak rindu woo.. dalam HATI ni menjerit kerinduan. In shaa allah, start next week menyusul la entri & bw seperti selalu. 

Sebagai permulaan, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat GSF yang sudi membuatkan saya entri khas sempena ulangtahun kelahiran baru-baru ni. Sebagai tanda kenangan, saya ingin letakkan ucapan tu kat blog saya, Hadiah terhebat dari kamu semua adalah "DOA" yang tulus ikhlas ;-) . Semoga semua doa ini dimakbulkan. Seandainya, ada entri untuk saya yang saya terlepas pandang, harap maafkan saya & sudi-sudikanlah tinggalkan link tu kat sini ye.

1. Big Boss GSF, Mama Arina

2. MissBanu

3. M


4. Wanieys

5. Cik Rose Cute


6. Abe Jagau..
Yang sweetnyer, siap ada videoclip lagi..
suara abe jagau ke tu?


7. Lelamaisara
http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2013/03/happy-birthday-lya.html


8. Dya Bunga


9. Deqla
10. Ayu


11. Solehah

 12. Cik Nur
&
tak lupa dari anak sedara saya.
Kebetulan yang sungguh betul, tarikh lahir saya & anak saudara (berbaju hitam) adalah sama. Jadi every year celebrate sama-sama. Citer pasal birth saya pon, rasanya tak update,  xde apa yang special pon. Just biasa-biasa je, makan-makan dan ..... Lagi pon xde ambik gambor sebab kamera tertinggal, pic pon via hp.. Tu malas nak update. hehe.

Happy Weekend
Esok nak bawak asya tenggok wayang citer " The Croods"

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

37 comments:

Cik Nur™ said...

sama2 kaseh lya...
kerja2 juga..rehat jgn lupa ye..

Solehah Shamsuddin said...

wah banyak juga yg wish befday akak ye.hehe love u akak :)

Karukord jagau said...

mula2 cdg nk masuk Utube...tp x jd la...sbb x de keizinan dri empunya diri...jd masuk blog je lah hehehee
suka sy tgk pakai baju biru tu...nmpk sweet je ^_^

Ibu Lala said...

Happy belated bday mama asya. Moga sihat dan ceria selalu.

Arina Shamsul said...

welcome sayang :) semoga setiap doa yang tercatat Allah makbulkan..amin:)

moga dengan setiap kata2 semangat yang ada membuatkan kamu lebih kuat lagi untuk menempuhi liku2 kehidupan ini. :)

nens cellection said...

bertuahnya lya..ramai org dediakasi yg best2!
suker2!, mesti terharu sgt2 kan..alhamdulillah...

lieyalatif said...

Xpe lya...amik mood dulu key...lieya pun nak tulis blog ade mood jugak heheheh

Deqla Manjew said...

wahhh terbaik entri ni.. sama2 dear... kamu sentiasa dlm hati kami krn itu kami sentiasa mendoakan kamu!! =)

syawalsimpsons said...

ramai yang egat pada lya..alhamdulillah

Masya said...

bertuah lya... moga di panjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki ..

che mid said...

Salam, happy belated birthday utk lyafarina.. take care. Alhamdulillah dikelilingi sahabat yang menyayangi.ini pun rezeki Allah kasi, peliharalah sebaik-baiknya ya dik..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Lya..
terharunye baca.. seronok dikelilingi rakan2 yg penyanyang..

take care sis...
nnti wat review eh citer tu.. :)

norhidana miswan said...

takpe, rilex2 dulu lya, bile dh bz tu nk bt apa sume tak sempat kn

Mrs Velentine said...

ramai yg buat entry,,,mungkin lya terlepas pandang
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/otanjou-bi-omedetou-gozaimasu.html

el said...

wahhhhhh rmai sggh kwn2 lya ni
best baca diorg pya wish...

fazilzura said...

wahhh ramai nye wat entry khas...

BaNu Syah said...

sama2 hehe

Nafira usof said...

meriahnye n3 ucapan dari sahabat~
sonok membacakan~

babYpose said...

alhamdulillah, sgt close dgn bloggers, hepi bday, semoga dirahmati slalu. salam kenal.

eima said...

besday lya sama ngan ima ... lalalalla

Rasp said...

happy belated birthday sis...
semoga dimurahkan rezki, sihat sejahtera, panjang umur dan dilindungiNya selalu...

ramaiiiiiiii yg sayang & doakan u sis....alhamdulillah :)

Solehah Shamsuddin said...

wah ramainya yg wish befday akak :)

diana said...

ramai yang sayang..:)

lelamaisara said...

wah siap up kat sini...same2 lya..he...:)

fiqkbe said...

wah femes nyer kak lya ;D hepi belated bday. semoga pjg umur & murah rezeki ;)

::NureeN:: said...

klau nureen jd lya, mmg sgt2 terharu...
dgn ucapan sahabat2 di alam maya ni....
nureen aminkan semua doa2 dr mereka.. AMIN

Haryati Faizal said...

banyaknya dapat ucapan dr kwn blog...

umi alya said...

untungnya.. Lya disayangi dek teman2..

Imah Dinor said...

happy b.bday lya...amin atas suma doa2 dr kwn2 alam maya....

Che Rosliza Che Mat said...

Amin....Tq Lya...

ANIM said...

bertuah dapat sahabat yang baik..
yang meyayangi sahabatnya..

Chic Na said...

InshaAllah dimakbulkan doa2 tu. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Seronok bila ada kawan² sebegini...

Semalam pun bawa Qis tgk citer the croods ni..happy sungguh dia.. :)

are_lin@yu said...

sweet kak..tq jgk review..cantik..hehe..

mama said...

beruntung lya..ramai yg sayang kpd lya !!..ehem bezday lya sama dgn my SIL..he2x..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ni namanya sahabat alam maya kan....walau xpenah berjumpa tp mcm dh lama kenal kan

9n0L4 said...

ramai tu yg wish. kite punye lmbt sikit. hehehe.