Monday, April 29, 2013

C.I.N.O.N.E.T

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

pic dari Fb teacher asya

Cinonetnyer anak mama. Asya yang kat belakang sekali, muka terlindung.
Masa ni dia orang wak latihan sukan kot. Menurut teacher, rumah sukan asya "purple". Woww... menarik ni, jarang ada rumah sukan warna sweet2 camni. Biasa Merah, Kuning, Biru, Hijau & Merah. Agaknya baby ajaib mama ni main acara apa ye? Sport Day sekolah asya akan diadakan pada 1 Mei 2013. Sepatutnya, last month lagi sukan ni berjalan tapi atas sebab-sebab tak boleh dielakkan maka sukan terpaksa ditangguhkan. Tak sabar mama nak tengok baby ajaib mama berlari terkedek-kedek. Asya masuk acara apa agaknya?

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

44 comments:

eMMe said...

Asya cinonet...
mereka sebaya kah?
baby ajaib?
hehee...
hope Asya menang hari sukan nnt!

Nad MamaZN said...

Asya comel cute cam mak nya kot :)
Mesti asya pelari pecut ni hihi

Chic Na said...

asya paling comel. ;)

CtAyue said...

ahah jrg rumah sukan kaler purple..nt mcm2lah acara ada kan..mesti plg best lari dlm guni.. hihi.. :)

mamaRIFQY said...

lalal....keciknyer asya!! comel....ingat pulok zaman2 sekolah dulu

syawalsimpsons said...

takpe cinonet...tapi dier bb ajaib kan

Cik Puan Nurul said...

masa sekolah dulu memang ada lah rumah purple..selalunya dr sebab warna rumah sukan ni timbulnya jadi warna kegemaran memasing hahahah

lieyalatif said...

Heheheh cinonet pun cinonet laa yg penting asya paling cute!!!! Yeay!!!!! Hehehehe

Lya Colours said...

kecik comel je asya

lia said...

ekekekkeee cenonet pon comey... xper...

fiqkbe said...

1st time fiq dengar ada rumah sukan warna purple. kalau ada rumah sukan kaler pink lagi sweet ;D

Nurulhuda Abdul Latip said...

Asya cinonet dan comel.. Hehe, wah buat sukan di hari buruh yea..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Cantik bju seragam asya..merah menyala :) :D

Allene said...

special asya ni.. =)

CeqGu said...

mesti tak sabar tengok asya terkedek2 lari kan. cikgu tengok firas lari pun dah pecah perut, comel jer

dhiera said...

yela... kecik je asya kt belakang~

Nafira usof said...

mesti kiut kan tengok anak2 kecil main sukan.. zura pon teruja nak tengok~

Cho Zila said...

cinonetpu comel!!!.... ala akakpun tak sabar nak tengok gambar dr Lya sendiri pasal sukan nanti... baju sekolah dia cantikler, terang...

Haryati Faizal said...

kiutnya asya....

Qhaifa Nur said...

amzar darjah 1 selalu cakap...ingatkan alang kecil mama, rupanya ada lagi kecil dari alang, banggalah tu...

suka perkataan cinonet tuh Lya...senang cakap comel he..

Rosmiza Ali said...

Kecik jer asya.. =)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam LYA..
Hai Asya... hihi..awak nmpk sgt menyerlah dgn uniform school tu.. comel! :)

yeya..tak sbr jgk nk tau asya amek acara ape nnti.. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh comel jek Asya,,mesti lg comel kalau masuk acara sukan nnt =)

Mrs Velentine said...

wah asya nak sukan yeah...chayok2

are_lin@yu said...

asya cinonet yg kiut..hihi

Masya said...

anak saya baru lepas sukan.. unik warna sukan warna purple.. nnt kongsikan kenagan asya sukan

Si Matatajam said...

Alololo...cute je Si cinonet tu...sport day sekolah Khalish baru ja lps..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam iya..takpe la cinonet tp comeii.Mmg syok kan tgk anak bersukan :)

Ibu Lala said...

alor...tomey je asya kat belakang tu. awat tak nampak muke dik...

Deqla Manjew said...

xpe...cinonet pun comeyyyyy.....!!!

Z ie said...

cinonet yang comel kan... nanti dah besar oklah sesuai dengan umur...

jaakechik said...

gud luck utk asya, moga menang dlm acara yg dia join tu,

Cik Nur™ said...

mmg cinonet jee..
patut asya duk depan... :)

mama_umar_maryam said...

asya the miracle girl!! larik kuat2 tau dear

mama lieyna said...

Hehe..kiut aje asya.. budak2 tadika ni mmg pelbgai saiz kan :-).. nnti besar, sama2 besar la ni..

kasihredha said...

Wahhhh special...rmh colour purple

Ibuhani said...

keciknya asya.......comeiii!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel2 semuanye..mesti comel jer tgk Asya lati terkedek-kedek...:-)

mama aryan said...

alahai..keciknya asya,xpe kecik2 cili padi tu

Schajar McFlurry said...

wah.. first time tengok umang-umang yang berwarna. Seriously ada jual.. Menarik!

Che Rosliza Che Mat said...

keciknya asya...

9n0L4 said...

nnt besor mesti tinggi kot asya ni. hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

asya baby ajaib yg comel..anugerah ilahi

deq's qienz said...

asya plg kiut la..kecik je dia..