Saturday, April 20, 2013

Happy April Birthday

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Happy Belated Birthday
to


Happy Birthday In Advance
to

dan... 
buat kesemua sahabat yang menyambut ulangtahun kelahiran pada bulan April


Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

24 comments:

NinaAz said...

Happy birthday jugak untuk semuaaaaa yg meraikan april ini ♥

kasihredha said...

Akak pun bulan April gak...Tp belum lagi...akan dtg:)

m.u.l.a.n said...

happy birthday semua..

Khai♥Rin : anies said...

Happy birthday everyone♡♡

BaNu Syah said...

Thanks atas ingatan dan ucapan ^_^

Cik Nur™ said...

HBB buat Shu...
HB buat Miss Banu... :)

Amanina said...

happy birthday semua..hehe

Chic Na said...

happy birthday baby april.. ;)

Rosmiza Ali said...

Happy birthday juga buat kedua2nya..! ^_^

mama lieyna said...

Trmasuk husband eina.. hehehe...

Happy birthday to all.. :-)

Mimi Azirah said...

happy birthday utk semua

Cik Aini said...

hepi besday to dem :)

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat mereka.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day juga buat mereka..moga panjang umur & dimurahkan rezeki....

Ema Blog said...

happy birthday pada yang lahir bulan April

Haryati Faizal said...

hepi besday semua...

mama aryan said...

hepi besday juga buat mereka

intanfirdaus247 said...

happy belated birthday..:))

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam LyA..

huhuh..lamant cma datang..
harapa2 sempat nk mengucapakan sanah helwah buat mereka semua :)

Che Rosliza Che Mat said...

happy birthday buat mereka berdua...

wan nurul hezrina abd halim said...

hepi besday buat mereka berdua=)

9n0L4 said...

ceoat je mase berlalu. ni dh nak abis mei. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

happy belated besday utk mereka...wani hutang n3 lg kt depa tu

deq's qienz said...

HBB for them :) dq ada wat n3 belated birth tuk lya juga..maaf lewat sudah wishnya..hehee