Wednesday, April 17, 2013

Yang Ke-10

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

W.o.r.d.l.e.s.s
Alhamdulillah...
Tak banyak.. tak sikit...Yang sedang-sedang saja.
Syukur di atas rezeki dari-Mu
Simpanan buat asya sayang
Tqvm Nuffnang

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

66 comments:

maria firdz said...

Alhamdulillah... :)

Nurulhuda Abdul Latip said...

Sedang-sedang pun duit jugak kannn..:)

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki

eika_jps said...

bestnya Lyafrina dapat cek....bila la kak eika nak dapat jugak....bleh tak buat entry mcm mana nak tambah akaun nuffang...huhuhu

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah rezeki..

::NureeN:: said...

alhamdulillah.. syukur rezqi bln april..
nureen kena berguru ngan lya nih.. nureen nya nuff x pernah cash out, sbb dr 2010 juz rm4 jer huhuu

*azni* said...

wow..hebat nye lya..sy satu pun belum..

dhiera said...

cek yg ke10 ke? banyak kali gak dapat ni

lieyalatif said...

tahniah lya...rezeki anak tu heheheeheh

nea lopah said...

Alhamdulillah..bole blnja makan kat kuala kmaman ni. hehe

Khai♥Rin : anies said...

Ehem..nk belanja kami ke lya? ;-)

wan nurul hezrina abd halim said...

NURULPUN NGAH TUNGGU ARITUH DH CASH 3 KALI SIK BAND JER KATA NAMA SALAH.NI KALI KE4 SIAP ANTAR TIKET KE NUFFNANG KATA KENAPA BAND..SO KALI NIE TAK PASTI BAND LAGI ATAU TAK

KakAsma said...

sikit sikit lama lama membukit dalam acc kan lya..banyak dah tu cash out nya...

Siti Asiah said...

Tahniah LYAFRINA, yang ke-10, cayalah...:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah...rezeki...
keep on blogging..^^

Mimi Azirah said...

Salam lama tak singgah sini...Tahniah...rezeki Allah bagi kan..

Amanina said...

wah tahniah2.. nuffnang rajin bg eh :)

Mieya Atiera said...

Tahniah. Dah yang ke-10 dah. Pehhh, murahnya rezeki berblog.

ieda immi said...

ALHAMDULILLAH janji ado dik ! ;)

Rasp said...

alhamdulillah atas limpah rezkiNya...

Deqla Manjew said...

alhamdulillah...sikit pun rezeki jugak kan.. tahniah dear..

~aSHa~ said...

wah byk dah...10 dah ye....

JaSSNaNi said...

tahniah.. kita baru 2 kali je.. :( alhamdullillah..

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. rezeki..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam LYA..
Alhamdulillah... rezeki2..
ehem.. bleh banje abc 1 kan? hihih...

salam peluk cium utk asya ye.. ;)

Nafira usof said...

masyukkkk.. tahniah Lya~

lelamaisara said...

wah dah yg ke 10...alhamdulillah..sya sekali pon tak pernah....heheh

Mrs Velentine said...

alhamdulillah

Riedaffya ibrahim said...

rezeki lagi..tahniah

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alhamdulillah...sy baru 2x cash out nuffnang :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa bestnyer...saya belum ckp lagi nak cash out....

Kella said...

wah... bestnya... kita penah sekali cash out.. tapi diorang tak bagi cheque pun... ntah la nuffnang ni... memang la sikit je kita claimn..takpe la.. belum rezeki..

tahniah lya.. =)

Cho Zila said...

boleh tahan jugak dapat banyak kali... syukur...

εïзmummyHazaεïз said...

wahh bestnye. xpernah cash out lagi sebab masih gitu2 jek.. ape2 pun alhamdulillah >.<

Qhaifa Nur said...

tahniah...
tengah tunggu ni bila cik nuffnang nak beri ni he..he..

CeqGu said...

bestnya, cikgu tak pernah dapat pun tau...sampai ati nuffnang huk huk....mujur ler ada yg rajin klik2 iklan tu....ada la nam hengget lebih. tu yg macam malas dah nak post entry baru

Tihara said...

alhamdulillah, rezeki anak beranak..yg ke 10 ye..akak baru yang ke tigo..hehe :)

Chic Na said...

bertambah rezeki.. ;)

Cik Nur™ said...

yg ke - 10 ke Lya..?
Alhamdulillah..
Murah rezeki... :)

Irmãos de luz said...

Welcome to:
http://alma-de-deus.blogspot.pt/
..look to the members!
: )

aReLaN said...

syukur alhamdulillah

el said...

wahhh nak nak nak share hahahahaha
el simpan taun ni pya nuff tuk taun dpn holiday inshaallah tahniah lya
cimolot kat asya ea

Fiza Rahman said...

Wah...dah sepuluh kali tu. Saya baru nak cash out kali kedua.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alhamdulillah..rezeki....

Umi Naemah said...

alhamdulillah...rezeki utk asya :)

Ibu Lala said...

ok la tu. alhamdulillah. sy lagi tak pernah dapat.

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah...

eB said...

tahniah :)

wanie amerie said...

As salam lya..ape kabar?sihat ke..
wah dpt check..hehe..sket pun rezeki kan..syukur Alhamdulillah..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

bestnyaaaaaaaaaa

Norlizayati Othman said...

Bestnya. Slalau Liza tunggu dau thn baru dpt tiga angka. Huhu..

Rosmiza Ali said...

Alhamdulillah, sikit ke banyak ke tetap rezeki kan? Rezeki asya.. =)

Cik Aini said...

alhamdulillah.rezeki lagi tuk Asya

@lfidah @dim said...

alhamdulillah..rezeki tu..wah..dah byk kali dpt..dah 10 kali..

Ema Blog said...

Alhamdulillah..

mama aryan said...

alhamdulillah..rezeki

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah...:)) rejeki buat Asya..:))

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Lya..
Alhamdulillah rezeki,,
tahniah2.. :)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki

Che Rosliza Che Mat said...

cr belum cash out lagi hihihi

9n0L4 said...

wahhh byknye lya dpt slame ni. untunglaaa. :)

N.Aima K said...

alhamdulillah :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

alhamdulillah,tahniah kak=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rezeki...alhamdulillah

deq's qienz said...

byk atau sikit itu adalah rezeki..alhamdulillah :)