Wednesday, May 8, 2013

Al Jannah Cyber Montessori : Family Sport Day 2013

 Assalamualaikum & Salam Sejahtera

1 Mei 2013 telah berlangsung sukan bagi tadika asya setelah hampir 2 bulan tertangguh disebabkan perkara-perkara yang tak dapat dielakkan. Tapi hari ni just nak share pic-pic yang sempat dirakam di banner sukan tadika asya selepas tamat acara sukan. Segala cerita-ceriti di hari sukan tu next entri la, sebab tak sempat lagi nak mengarang ni. Hehehe. Untuk beberapa hari lepas ni maybe saya tak update blog sebab nak tumpukan "acara bw" ke blog kawan-kawan yang tertangguh. Ok... meh layan aksi-aksi "gwiyomi" kami. Hehehe CUTE la sangat!

w.o.r.d.l.e.s.s
Lets Picture Talk





haha..
gigi mana???








# Sekadar Mengabadikan Kenangan. Ada berlambak gambar, 
rasa semua nak abadikan kat sini. #

 Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

53 comments:

syawalsimpsons said...

Seronok dapat join sukan anak2 yee

Deqla Manjew said...

cantik2 smua gmbr.. asya plak pndai posing... masok je smua lya.. kalo gmbr cantik smua nk tgk.. hihi

Tina Othman said...

Lya, cantik shawl, beli kat mana

::NureeN:: said...

dah start yerr sport day asya.. ellesya pon coming soon.. nureen lupa la tarikhnyerr tp dah bayo la yuran utk sukan.. cuma drg x main kat padang, juz main kat dpn tadika jerr..

Si Matatajam said...

Mmg gwiyomi sangat tau..gigi hilang mana tu dear..hi hi

Nad MamaZN said...

Comey asya! ;)
Takdop gigi pun comey gok
Hihi :)

Khai♥Rin : anies said...

ooo ni yg lya kata asha rumah ungu tu ya? cantik selendangnya..mcm selendang yg miss world pakai tu.. ;-)

Allene said...

amboi.. asya macam model da...

Lya Colours said...

haha so funny asha. kemain dok posing2 tapi gigi rongak yee

Mama Adam said...

Hahahaha... bila melambak2 gambar, kena pilih2. Xkan nk masukkan semua =)

el said...

comel lah korg ni..rs nak geget2 haha

amirah said...

rindula dengan posing asya!..hehe..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

comel asya posing...kemain bargaya lagi dia..asya masuk acara apa? siap ader selempang purple lagik...

Qhaifa Nur said...

mesti asya hepi ni...
ceria sangat kaler yang belakang tuh Lya...

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer dier !

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya...
hihi..comelnyeee asya dok posing gaya gitu...
lentok2.. :)

m.u.l.a.n said...

asya comel..!!

kayyana said...

amboi bukan main bergaya lgi asya berposing amek gambo.. comey comey gambar die.. hehehe. bleh jd model ni.. jd model tudung ye asya...

Chekgu Azrine said...

bergaya sungguh si asya ye..kemain lagi posing

Rosmiza Ali said...

Balik baru ni tak sempat nak roger Lya.. kalau tak leh jumpa.. Nanti bagi phone number ye.. PM kat FB pun takpe.. =)

Haryati Faizal said...

gigi asya cam gigi firas....
pandai asya posing cam mama dia jugak ye...

LydSunshine said...

Asya menang byk acara tak? Baca kat FB mcm jadi pemenang je kan? Kan?

Cik Nur™ said...

pandai betullah anak dara lya ni posing.. :)

suka nur tgk..

Cho Zila said...

Asya dah macam nak jadi ratu cantikjer... best ceriajer warna2tu... menarik...

ieda immi said...

wahh kemain layie asya pose !
comel ..
sure seronok dan meriah kan lya .. ;)

Masya said...

asya happy betul join sukan..

intanfirdaus247 said...

asya comel! paling best tgk asya cenyum x ada gigi tu..tingat pulak zaman kecik2 dulu..huhu

Tihara said...

cerianya Asha, mesti dia happy ni :)

eMMe said...

Lya.. sihat?
Asya ?
tgk gambar hepi je.. sonok nye..
anak dara Lya pandai posing..
leh tak add FB... ??

Me punye emme81@gmail.com
add tau! tq Lya..

ixa damia said...

comey asya...pandai bergaya
suke tgok bdk2 sukan :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyerrrr dia senyum... ehhh mana giginya? hehehehe...

~aSHa~ said...

meriah

sha xdpt nk join sukan anak2 akan dtg ni...sbb clash tarikh dgn plan lain

lieyalatif said...

Comel asya...mesti seronok n excited dgn pengalaman baru dpt join hari sukan ni kan lya.... Lieya sejak mia mija dah masuk sekolah rendah dah xde dah laaa ...tgu dayyan laa plak nanti .....

MrS. F!zA said...

school asya ni nmpk curlass lah..mesti yuran tahunan dia blh thn jgk kan lya? baju sukan cntik uniform school pon cntik..

lah hlg dah gigi2 depan asya..seb baik asya tetap comel wp tkdop gigi..ehehe

Mrs Velentine said...

mmg gwiyomi sangat

Fifi Nadhrah said...

gigi mane tu lawak la.. hihi..

keluarge bahagie betul..

ANIM said...

mana gambar asya berlari..
auntie nak tengok ni

Nia said...

Salam ziarah ya, comel sungguh Asya, tp gambar gigi takde tu yg paling comel, hehe. Pandai btul dia posing.

Ibuhani said...

Colourfulnya! cantik asya.....

Minda Kronik said...

ke mana menghilangnya gigi dia?hihi...

nik ros said...

comelnyer bila asya senyum walaupun tak ada gigi. suka tgk kaler baju sekolah asya.menarik

ummiross said...

hari sukan memang best kan, masa sekolah dulu, hari sukan paling dinanti. Tentu asya seronok dengan pengalaman ni.

BUNDA a.k.a KN said...

amboi! seronok lah dier..

mama aryan said...

seronok dpt pegi sukan sekolah anak kan..

wan nurul hezrina abd halim said...

aktif asya.lya masuk jer semua leh jer tgk,.hihi

Amanina Mads said...

seronok tgk asya posing..hehe

Che Rosliza Che Mat said...

posing bukan main lagi asya....hihihi

are_lin@yu said...

comelnya family ni..gram tgk..hehe

iietamalek said...

comel si thumbelina ni.

Ain Dzaya said...

asya sebiji ikut muka babah dia...

9n0L4 said...

hehe. gigi asya tak tumbuh lagi ke lya. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai sungguh asya comel ni posing :-)

deq's qienz said...

ankbranak ni mmg kaki posing la kan..byk pic² korang..suke tgk :)