Friday, May 31, 2013

Colour Of My Life

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
pic dari IG @lyafrina

Hi kawan-kawan, late ni makin terabai blog ni. Sebenarnya banyak giler citer yang nak disharekan. Update 1 entri seminggu pon dah kira mujur. Ni ambik peluang jap pagi-pagi buta nak update simple sebelum bersiap ke majlis pernikahan BFF saya jap g. Memang agak bz kebelakangan ni. Dengan kerja-kerja ofis yang dibawa sampai kerumah. Pastu sibuk berubat asya ke sana-sini dan saya pon kurang sihat baru-baru ni. Dalam masa sama saya siapkan gubahan hantaran BFF saya bagi pihak bakal suaminya. Saya bukan ambik tempahan membuat gubahan.. tapi boleh la sikit-sikit, & kebetulan bakal suami BFF saya orang Sarawak, jadi susah gak nak prepare. So, saya sebagai salah sorang yang rapat dengan dia bantu mana yang mampu. Dalam masa 2 minggu nak siapkan.. tapi disebabkan saya pon bz dengan kerja, so minggu ni baru saya cuba siapkan gubahan hantaran tu.. Dalam masa 2 hari. Fuhhhhhh. Hari ini, kawan saya akan dinikahkan.. & esok majlis persandingannya. Semoga semuanya berjalan lancar.

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

33 comments:

sueshe said...

cantik :)

syawalsimpsons said...

windu ngan lya

AdaM Hawa said...

publish sikit gamba hantaran tu ea.. :D

Tina Othman said...

Morning lya

Nurulhuda Abdul Latip said...

Harap semuanya berjalan dengan lancar dan sempurna yea..Have a nice weekend!

are_lin@yu said...

alhamdulillah dlm bz2 lya pn smpt lg buat mcm2..huhu..ayu doakan semua nya ok ya..

Khai♥Rin : anies said...

slmt pengantin baru utk BFF tu

Fai CeritaCinta said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar esok.. aamiiiinn

Ibu Lala said...

Pandainya buat hantaran. Sy minat tp x pandai buat.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam LYA..
Huhu..asya tak sihat ke smpai kena berubat sana sini..? sabar ya lya..

insyaAllah...semoga dipermudahkan segala urusan lya nnti

Deqla Manjew said...

musim cuti skolah mmg bz la berkenduri kan.. ahad ni pun deqla nak ke kenduri mmbe.. hrp2 dpt la pegi..huhu.. wahh terer la lya gubah hantaran.. btw, cantik pic lya tu.. =)

Qhaifa Nur said...

memang bizi Lya sekarang...
semoga semuanya berjalan baik...

Nafira usof said...

semoga Asya cepat sembuh.. setiap penyakit ade ubatnye.. yang penting kena usaha...:)

lya pon take care k~

nanti2 share lah hasil gubahan lya tuh yer~

norhidana miswan said...

bile dh bz sume mmg agak terabai, takpe lah lya, slow2... kalu dh free update lah blog... kalu dh keje banyak nk update blog pun tak nyempat kn

Fifi Nadhrah said...

lya da cube homeopati untuk asya?

same la dengan fifi.. blog terabai..

Masya said...

kehidupan mmg warna warni.. ni mmg btl² bz.. update pun tak berperenggan...

el said...

pelan2 kayuh lya ea
:)

Haryati Faizal said...

samalah kita lya...kdg2 update je tp tak sempat nak BW... bz yang amat...

mama lieyna said...

Huu..eina plak seminggu ni terabai terus blog sndiri.. anak2 tak sht dan diri sndiri pun, terus mood down..wuu..

Oooh ok lah tu, blh membantu shbat, sronok menggubah sebenarnya :-)

Cik Nur™ said...

kerja kawin ni mmg penatkan Lya...

apapun, selamat pengantin baru buat kawan Lya... :)

Chic Na said...

semga semuanya berjalan lancar.

Rosmiza Ali said...

Bznya Lya.. Kite pun lama dah tak bw sini.. Tak berapa sihat jugok seminggu dua ni.. Huhu~~

rohayu osman said...

pepun selamat behujung minggu mama lya... hehehe... lame tak blogwalking..

izan mama mia said...

wah dlm bz pun sempat..nnt syer la gambar gubahan tu nak tgk...

m.u.l.a.n said...

moga semua berjalan lancar..

Puan Kutu said...

mama asya sibuk buat hantaran rupanya.berbakat mendeko jugak ye lya ni.hehe

ieda immi said...

x per lya .. nak wat canner ..
masing2 ada kerja dan kepentingan ..
akak skrg nie 3x sehari dah mujur .. x macam dulu dah huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Iya..2 mggu ni semua rakan2 blogger sbk ngan jemputan kenduri kawen...ramai yg senyapppp je :)

Deq's Qienz said...

hye lya..maaf lama xjenguk lya gan asya..sihat ke kalian??

Tihara said...

insha Allah moga semuanya berjalan lancar..lya n asha, take care ey :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani dh lama xhapdate belog...bz + dok tumpu kt qalief hr tu...skang ni tgh dok cr mood nk berbelog balik :-)
selamat pengantin baru utk bff lya

Kesuma Angsana said...

ok faham je

Che Rosliza Che Mat said...

Hai! Lya...lama tak singgah sini....cr sibuk edit blog huhuhu...nie ambik kesempatan sikit untuk BW hihihi