Thursday, June 27, 2013

Asya & Friends

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat bekerja uolsss! Baru-baru ni godek-godek page school asya, terjumpa la pic asya & kawan-kawan masa celebrate birthday. Saya suka tengok page school asya, sbb teachernya mmg rajin snap pic & upload pic student setiap xtvt yang dilakukan. Sedikit sebanyak, parents leh tengok xtvt anak2 kat sekolah & saya sendiri suka share pic-pic tu kat sini untuk kenangan bila asya dewasa nanti. Ekceli, pic ni bulan Januari aritu..tapi ntah camner mama asya ni leh terlepas pandang pic ni.. 

Sape jumpa asya ?

Mashammm je muka asya tu..
hehe

Semewekss senyumannya.
Hihi.. nice pic.. Tq teacher snap pic ni, di mata mama nampak CUTE sangat!
Comot habis mulut.. memang asya suka makan kek ! Febret dia la ni..

Nampak tak asya.. Joget lagu apa ntah...
Rasanya pic ni diambil pada hari yang sama dengan pic kat atas..
Sebab pakai tudung sama. Maybe time ni baru dapat uniform school & terus pakai.

Pic credit :--> 

 Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

45 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

comotnya asya hihihi

Aisy Nasiha said...

Wah...mmg rajin cikgu asya... Bagus buat macam ni, boleh para ibu tahu perkembangan anak diorang.. Asya makan kek red velvet ke tu?

Fazleyatul Aini said...

asha comotnya makan apa tu

syawalsimpsons said...

cumill je asya ari jauh tu haa

lieyalatif said...

seronok kalo boleh skodeng aktiviti anak2 dari fb cikgu ni kan lya.... dpt kite tgk sendiri camne dieorg belajar......

asya comel bertudung...kemas jek lieya tgk....

Qhaifa Nur said...

comelnya asya makan kek tuh...
ramainya rakan asya, seronoknya dia Lya..

Acik Erna said...

betul lya..manis betul senyum asya..walaupun belum sempat lap ulut sebab makan kek he he

che mid said...

Emmm.. beria-ia makan dan beria-ia joget.. kita enjoy!!

Nad MamaZN said...

Cute little gurl :)

el said...

igtkan apa lah yg ada kat mulut asya..igtkan dia pakai lipstik..comot ea mkn kek hehe

Rasp said...

alolololo termenung apa lah gambar 2nd tu...
hepi dia dpt makan kek ek sis...
asya ni nampak dia cam a very quiet girl lah sis...
lembut je raut muka dia....

Khai♥Rin : anies said...

tgk pic asya yg sememeh dgn kek tu mcm sememeh dek lipstik ;-)

Fiza Rahman said...

Comel nya mereka. Elok jer duduk diam kat kerusi tu.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo comotnyer anak auntie sorang ni makan kek...tapi tetap comey...

Ina Haireina said...

bestkan dapat tgk gambar anak yg kite takde time tu.. hehehe..

comel je asya..

lia said...

seyes suka la school asya ni sbb byk gmbr yg d capture... bagus sgt...

ieda immi said...

simpan kenangan lya ! ;)

Deqla Manjew said...

nmpk asya di stu.. mmg nmpk monyok je..tp bila dpt kek kemain lebar senyum..hihi.. baiknya asya nk pakai tudung... ;)

Masha Meisters said...

aik! asya ape yang comot sangat makan cake ke tu....
alololo :)

Rosmiza Ali said...

Tengok pic ni teringat balik zaman kecik2 baru masuk tadika dulu.. Tak sangka sekarang semua dah besar panjang. Dah jadi bini orang, mak orang pun kan? =)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam LYA..

hihi... comel sokmo asya ni..tgk selemoih mkn cup cake tu dah macam tenyeh lipstik!
hihi..

alhamdulillah...seronok tgk asya mmbesar dgn sihat & dikelilingi ramai org yg sayangkan dia..belajar2 rajin tau asya :)

Mimi Azirah said...

Bagus cikgu asya..rajin die update aktiviti ank2 murid die

Ibu Lala said...

MEMANG PUN. SIMPAN GMBR NI BUAT KENANGAN BILA ASYA DAH BESAR NANTI.

Nafira usof said...

best jugak kalo pra sekolah Anis ade page cam nih.. boleh selalu tgk xtvt dorang kat sekolah kan~

dya bunga said...

kenapa muka asya masam tu??hihi

Imah Dinor said...

comel asya kat sekolah...rajin cikgu snap pic leh buat kenangan nnt...

aReLaN said...

hohohoho...yg comot tulah comel. siap menari lg tu

ANIM said...

dari gambar asya yang atas lagi, auntie dah cam mana asya.. terror tak??

Mama Adam said...

Saya nmpk asya! Hihi

eima said...

kan best taska fahim pun ade page .... tringin nk nengok anak2 kat taska ....

comey asha ngan krim merah tu

ummiross said...

Lya..nampak seronok sangat aktiviti kat school asya ni. Hehe..suka tengok gambar asya yang comot tu.

AnneRaini said...

bagus sekolah ni..at least tau jgak apa budak2 ni buat.

Ema Johari said...

mula-mula tgk masam jer muka..sekali pandang kamera...senyum teruss

Tihara said...

bagus cikgu ni, akak memang puji cikgu gini :)

Kesuma Angsana said...

kenangan buat asya yer pic2 ni nanti hehehe

Cik Nur™ said...

comel...mula2 tak jumpa juga..tenung lama2 baru nampak asya. :)

Fizalinolie said...

Asya tetap cute walaupun comot. Hehe.

Kakzakie said...

Budak comot memang cute aje. Kalau kita dah lain Lya.

Chicken dance kot:)

BUNDA a.k.a KN said...

baguslah cikgu2 asya..idea yg jarang dibuat, rasa dekat kita dgn aktiviti anak2 disekolah..

Deq's Qienz said...

bru nk teka pkai tudung biru. tp mamanya dah tunjuk fah pon..hehee

Fifi Nadhrah said...

asya paling semanagt pakai uniform skol.. cumil sgt asya..

Puan Kutu said...

baru nak tegur masamnya muka asya..yg mulut comot tu mmg sgt comel

Yana Libra said...

comel asya~ :)

9n0L4 said...

comotnye asya. hehe. mcm best la skolah sini. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel2 jer tangok budak2 ni semua...
tak sabar plak nak tengok Qis sekolah tahun depan macamanalah agaknye gaya dia.. :)