Monday, June 10, 2013

My Best Friend Wedding

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Salam Isnin semua.. Hari ni bawak asya jumpa pakar. Hopefully dapat dengar berita yang baik-baik saje.. Doakan asya ye ;-) . Hari ni just nak share pic-pic kenangan yang sempat dirakam pada hari perkahwinan BFF saya, Izzati yang diadakan pada 01.06.2013 . Tapi yang frustnyer, bateri kamera saya habih. Just sempat snap sekeping je... Huk..huk..huk..

Satu-satunya pic yang sempat saya snap..
Cantik sangat ! Sangat berseri-seri muka dia..


via henfon

Sebelum bertolak ke rumah Zati...
pic via IG @lyafrina

Sempat lagi posing time pengantin bersanding..
Hehe..dah update pantas di IG saya.


Kenangan bersama Zati+Din
Apesal asya masham cetum... saya plop napok pelik je..
Napok berisi pon ade.


Sebelum balik... posing dulu seround....

# saya ingat nak share pic hantaran yang saya buat tu... tapi nampak gaya, xde rezeki nak tunjuk sini. Sebabnya, masa saya buat hantaran tu mmg rushing, dalam masa 2 hari je. Lepas tu ingat nak snap, tp sibuk. Tapi kononnya nak snap pada hari persandingan ni.. tapi nak wak camner... bateri kamera plop konggggg.. x ingat nak cas malam tu.. ermmmm, nasib badan #

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

39 comments:

Nad MamaZN said...

Cantek kaler biru :)

lieyalatif said...

amboi lya pun sedondon ngan pengantin hah...menepati tema gituu hehehhe...nice laa kaler blue tema pengantin ni...naik serinye....

in sha Allah lya, kite doa yg terbaik yeak....

Tina Othman said...

Cantik baju lya

Khai♥Rin : anies said...

pengantin baru mesti la berseri kan...siyes..mcm kembar lya la plak..

Jendela Hati said...

salam, cantek pengantin. ala tuan blog pun sama cantek. skrg masih lg musim kenduri,sy pun sana sini berjalan gi mkn kenduri je nampak gayanya hehe

syawalsimpsons said...

mcm muka lya la

Deq's Qienz said...

slmt pgantin baru buat beliau. smg kekal berbahagia hingga ke syurga :)

Acik Erna said...

assalam Lya..sama comel asya denga ibunya dan pengantin..berseri

Masni Syafie said...

Chantek pengantin tue...tahniahh utk pengantin

Chekgu Azrine said...

Selamat pengantin baru utk bff lya..semoga berkekalan hendaknya..

Kakzakie said...

Lya macam tahu pulak pengantin nak pakai warna biru... cantik:)

amirah said...

cantik kaler baju pengantin ni liya...ada jugak tu gambar kenang-kenangan...

moga2 asya tak ada pape ye..

LiYa HaNiF :: said...

insyaallah semuanya baik2 je... :)

Qhaifa Nur said...

berseri-seri muka pengantin tuh...
cantik kaler bajunya Lya...

Ibu Lala said...

musim cuti sklh ni ramai org naik pelamin kan.

Insya Allah, moga Asya sihat selalu.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Cantik bju pgantin..i like blue!! Eh xpe..nt u ambil je gmbr dlm album pengantin tu sure camera man wedding tu ada snap gmbr hntaran..kan..kan ;)

Deqla Manjew said...

ehh cunnye pink biru.. hihihi... suka tgk.. pengantin baru dan pengantin lama tu kan sama2 cantik2.. ;)

nuha ahmad said...

comel asya ikat dua rambut dia. nape tak pakai baju kurung sayang ? hehehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam LYA..
Comel pengantin..berseri2..
kaler biru plak tu..hihi..

pandai lya mengubah hantaran ye..
ala.. x dpt nk tgk.. huhu..

selamat pengantin baru bt izzati & pasangan,,semoga kekal hingga ke jannah..

*InsyaAllah.. result Asya baik2 je nnti..
be strong ok* :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cantik pengantin...
selim la lieya....

mama aryan said...

salam lya..akak doakan moga asya baik2 sahaja ye

Rasp said...

memang berseri tul your fren...
wah sedondon lak kaler baju wif the pengantins.....

AdaM Hawa said...

cantiknya pengantin ni.. cantik warna biru tu..

Nafira usof said...

alaaa.. x dapat nak tengok pic hantaran tuh.. cuba lya tanya pengantin..mesti dia ade gambar hantaran tu.. hehehe

LydSunshine said...

Ramai bff lya yang bertunang dan kawen sejak kebelakangan ni kan? Asya la yg paling happy rasanya, sebab dpt berposing kat pelamin ye dok.

Haryati Faizal said...

cantik pengantin tu, kaler baju pun cantik...

Rosmiza Ali said...

Lawa pelamin dia.. Nampak ceria! ^^,

Mama Adam said...

Hihihi. Comel pengantin.
Minta kt pengantin. Xkan diorang x snap gambar hantaran - kenangan

mama lieyna said...

Cantik... selamat pengantin baru buatnya..

Alaaa terkilan kan, bateri kong pulak..huu..

Teena Tna said...

Lawa lah baju yang akak pakai color biru ni.

eita said...

nak jadi pengantin mesti lah berseri...


Cik Nur™ said...

wahhh..cantik.. :)
pelamin pun cantik..

Lya dan asya pun comei sokmo.. :)

ieda immi said...

pengantin yg comel !

Sutera Syifa said...

lama tak singgah sini..mmg frust la klu bateri kamera tk cas time nk amek gmbar cmni kan..

wan nurul hezrina abd halim said...

adik ipar nurulpun baru jer lepas diijabkabulkan=)pun pakai turqoise jugak=)

Myra Jay said...

Cantik warna baju pengantin..

I Likeeee ;)

Aine Ainun said...

lama x tgk asha...
mcm susut ja badan dia,
betul ka lya..?

Mrs Velentine said...

semoga kekal hingga ke akhir hayat

Yana Libra said...

cantik pengantin tu~ :)