Wednesday, August 7, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Dlm kerendahan hati...ada ketinggian budi,
Dlm kemiskinan harta...ada kekayaan jiwa,
Dlm kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata, Dlm gurau & senda tentu ada khilaf & dosa. MOHON AMPUN & MAAF DI ATAS SEGALANYA…
Selamat Hari Raya Aidilfitri..Moga silaturahim diberkati Allah


Apa khabar semua ? Minggu akhir puasa ni mesti ramai yang dah bercuti & sibuk pulang ke kampung untuk beraya. Saya tak rasai pengalaman balik kampung coz still tinggal di Daerah yang sama dgn mama saya & MIL. Bagi yang pulang beraya ke kampung, saya doakan semoga selamat perjalanannya. Pastikan mempunyai rehat yang secukupnya & sentiasa berhati-hati dijalan raya.


Dikesempatan ini saya ingin memohon kemaafan buat semua yang mengenali diri ini jika ada terlancur kata dalam entri-entri saya & komen-komen saya tanpa saya sedari. Selain tu, saya ingin mohon maaf buat sahabat blogger seandainya ada beberapa perkara yang dijanjikan tapi masih belum tertunai disebabkan perkara tertentu. Insyallah, saya akan tunaikan secepat mungkin lepas raya ni ;-)

Saya dari blog H.A.T.I & sekeluarga ingin mengucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
 pada semua sahabat blogger, pembaca blog & semua yang mengenali diri ini.

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

46 comments:

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya buat Lya sekeluarga =)

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya buat Lya sekeluarga =)

mama lieyna said...

Salam aidilfitri lya n family..
Samalah, mohon maaf zahir batin..

Ceria di pagi raya ye..

mama tisya said...

selamat hari raya utk lya sefamily

Puan Kutu said...

selamat hari raya lya sekeluarga.maaf zahir batin juga

Deqla Manjew said...

sama la.. deqla raya KL je.. x la rasa sgt suasana tu...huhu.. selamat hari raya lya.. maaf zahir batin.. ;)

fazilzura said...

SALAM LEBARAN tuk uols sefamily..

ehh dok kemaman yew...

kite thn ni as usual balik ganu kite.. makcik pun ado je dok kt kemaman

.:fyzz:. said...

sama la saya pun di daerah yg sama..dengan mak n mil..so pusing2 kot ni ja..aloq setaq..

selamat hari raya jugak dari fyzz n family

syawalsimpsons said...

selamat hari raya lya..moga di beri keberkatan dalam menyambut syawal akan datang

Riedaffya ibrahim said...

selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin buat lya, fain dan asya..semoga aidilfitri ini memberikan kesihatan yg lebih baik buat lya dan asya...semoga aidilfitri memberi makna tersendiri buat lya..kalo ke kola ganu meh singgah rumah yer...hee

Khai♥Rin : anies said...

salam aidilfitri utk lya sekeluarga

Syima ~Mama Kyra~ said...

Slmt hari raya to mama asya..eh sama ler gmbr last tu..time kyra kecik kami ambil gmbr kiss dia..hehe

lieyalatif said...

**selamat hari raye buat lya sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

asya collect duit raye banyak2 tau...

Lynda Che Lah said...

Selamat Hari Raya Lya..Maaf Zahir Batin

Ema Johari said...

Selamat hari raya utk Lya sekeluarga

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Salam Aidifitri jugak utk lya & keluarga..
maaf andainya ada silap & salah..

lelamaisara said...

selamat hari raye Lya...:)

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya..
maaf zahir batin..

AnneRaini said...

selamat hari raya lya.

Tuan Juhaida said...

selamat hari raya juga...wah cantiknya gambar!

Rasp said...

untung lah u sis...
tak yah nak sesak jam atas highway...

selamat menyambut aidilfitri sis...

akak mohon maaf atas segala khilaf akak ye...

Masya said...

selamat hari raya jugak, sy pun mintak maaf jugak yer.. kalau ada komen yg menguris hati..

Eliss Mie said...

selamat hari raya jugak buat lya sekeluarga :)

Cho Zila said...

selamat hari raya juga untuk Liya sekeluarga.. semoga hari raya ini aakn menjadi momen yang indah belaka.. mohon maaf zahir dan batin

zety said...

slmt ari raye dear..semoga bergembire maaf zahir batin ;)

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat hari raya lya...

Sidratul Muntaha said...

Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Wa Ja’alanallahu Minal ‘Aidin Wal Faizin

norhidana miswan said...

selamat hari raya utk lya sefamily, kalu ada salah silap akak selama kite kenal kt blog nih... mohon ampun n maaf yek

norhidana miswan said...

selamat hari raya utk lya sefamily, kalu ada salah silap akak selama kite kenal kt blog nih... mohon ampun n maaf yek

amirah said...

selamat hari raya liya...maaf kalau ada terkasar bahasa komen..

Cik Aini said...

selamat hari raya Lya..
maaf zahir dan batin

::NureeN:: said...

selamat hari raya maaf zahir n batin :)

~aSHa~ said...

selamat hari raya lya..
jemput datang ke rumah nanti yer

9n0L4 said...

slmt pose utk due hari lagi ni. hehe.

Cik Nur™ said...

selamat hari raya maaf zahir batin juga buat lya.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat hari raya Lya....klu ada silap & salah k.atie,kemaafan k.atie pinta yer.Semoga lebaran kali ini lbh membahgiakn Lya sekluarga

Masha Meisters said...

selamat hari raya buat lya sekeluarga :-)

Rosmiza Ali said...

Selamat Hari Raya Lya! Balik ari tu tak sempat nak jumpa pun.. Tak sehat.. Huhu..

Che Rosliza Che Mat said...

kita dah berangkat ke kampung dah...

| SUE | said...

selamat hari raya!

Mimi Azirah said...

Selamat Hari Raya buat Lya sekeluarga..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam LYa..

Selamat hari raya aidilfiri buat lya sekeluarga...

taqabballahu minna waminkum :)

Ain Dzaya said...

alalala..comelnye asya bertudung..gewammm

Ain Dzaya said...

alalala..comelnye asya bertudung..gewammm

Chic Na said...

salam aidilfitri lya & family.. maaf zahir batin..

dya bunga said...

Selamat hri raya