Sunday, September 29, 2013

KFC Hot Box : Bigger Is Better

 Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Jarang benor saya update hari Ahad ni ( kul  12.22am dah masuk hari ahad ye ). Weols kat Ganu ni dah start keje ari Ahad (pagi esok).. Just nak share produk terbaru KFC iaitu Hot Box. Dah try belum?? Sama je, cuma lagi untung kot ambik set Hot Box ni, coz leh rasa belaka... Ayam, Burger & Hash Brown + Jalapeno Cheese Sauce   (senang citer.. sos cheezy wedges tu). 


Senarai harga mengikut burger yang dipilih


Haaa.. seperti biasa, indah khabar dari rupa..
Packingnyer biasa-biasa aje.. Hehe.. Ingatkan packing sama cam iklan dia.

Apa pon.. puas hati makan... walaupon packing tak se-GAH iklannya.
Tak jadi nak jerit-jerit cam dalam iklan KFC HOT BOX kat Tv tu..
hihihi

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

22 comments:

Aisy Nasiha said...

semalam kami makan kfc gak, tapi tak terfikir lak nak amik set baru ni. lain kali lah kot cuba

:: Cik Viva :: said...

Betul lah...tak sama langsung kan..tapi takpe yg penting ayam kfc tak sma dgn ayam pasar mlam...heheh

BaNu Syah said...

keciknya kotak mmg indah khabar dri rupa kan..

Cik Aini said...

haish..dah lama x mkn kepsi..tgk blog Lya trs rs tingin plak pepagi buta ni..

**kitaorg cuti ari ahad ni,yeayyyyy ;p

KakNi said...

saya pun kepingin nak mkn KFC, minggu gaji ni molek lah... heheheh.... nak try hot box set ni lah

Liza Yati said...

Mmg slalu camtuh pun. Kita tlh dimomok momokkan dgn iklan yg melampau lampau.. anyway, kenyang gilers lah kan kalau dpt habiskan hot box ni. Hehe

Faris Farina said...

alaa . terasa lapar di pagi hari :3

Suhaila Zahari said...

Sy ketagih hotbox ni...sejak hotbox ni kua,dh 5 set sy mkn.hahaha

.:fyzz:. said...

tuh la kan.tp fyzz ingt nk bwk anak2 makan gak la cam best sbb ada mcm2 kan..

Riedaffya ibrahim said...

da kira bnyak dalam box tu..kalo sy da bole kenyang da ni....iklan biasa la..lebih sudu dr kuah..

εïзmummyHazaεïз said...

Xtry lagi. Mcm menarik isi dia. Hehehe

Chic Na said...

kihkihkih.. tak menahan tengok iklan kfc hot box ni.. tapi, ciputnya lah hai.. box je besar kot.. huhu..

Khai♥Rin : anies said...

kecik mcm biasa ye... x leh la nk menjerit2 histeria hehehehe

Deqla Manjew said...

haha.. baru nak tanya, lya jerit ke x masa mkn tu..hahahaa...

Ema Johari said...

patut dah boleh hantar komen iklan dgn yg betul tak sama...

Ibu Lala said...

Dah lm x mkn kfc ni. Tetiba je smlm teringin

Haryati Faizal said...

tak try lagi yg ni....

kayyana said...

dlm iklan nampak mcm beso je kan.. mmg cmtu la kekdahnye lya..sedap tak?

Mummydearie said...

Nampak jalapeno cheese sauce rasa mcm terexcited nak mencuba. Rupanya sos cheezy wedges aje.

Cik Nur™ said...

tak pernah cuba lagi...
nanti boleh try ni.. :)

Rosmiza Ali said...

Ini adalah satu penipuan! Cea, tetibe pulok nak emo.. Kekeke.. Tak pernah try agi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg selalu xsama pn kan dgn kan tv