Thursday, September 12, 2013

NEW HAIRSTYLEs

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sesi makeover asya atas permintaannya sendiri. Kalo ikutkan dia, memang dah lama dia nak potong rambut ni. Tapi memang papa dia tak bagi, sebab sayang rambut panjang. Kali ni, papa dia termakan pujuk gak. Ok per, sesekali tukar style biar nampak lebih fresh gitu.. Sampai kat saloon rambut tu, saya xde plan fesyen apa2 pon untuk rambut asya. Just gitau nak potong pendek & biar nampak korean style skit. Hehehehe 

Date : 
10.09.2013

auummmm...
dah keluar taring dia. hehe.. tapi trend kat korea , memang sengaja nak gigi taring kan? 
ish..ish...asya lak tak sabar nak suh gigi taring dia tu cabut.

Masa ni dia geli-geleman

Huhu.. sangat serius

PRESENTING
NEW Look, NEW STYLE


Inilah gaya baru asya.
Muka makin chubby & nampak semakin muda remaja..
hehehehe

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

65 comments:

Cik Nur™ said...

comel..!

nak pula dia lepaskan rambut panjang tu yea...

Teena Tna said...

Comel...
Sy suka kena makeover mcm ni...

Rieyn Anna said...

alololoo..bertambah2 comel asya ditambah dgn gaya rambut barunye tu..:)

Che Rosliza Che Mat said...

budak rambut pendek nampak kemas...comel asya dengan rambut baru...

Baiduri said...

La hai...makin comey asya ngn new look dia.... =)

mama lieyna said...

Kiut..sesuai je dgn asya..
Budak klu dh sekolah, lebih kemas berambut pendek..m:-)

Chic Na said...

hehe.. comel lah asya in new style.. takpe nanti simpan balik rambut panjang..

Fazleyatul Aini said...

comey asha. baik2 nanti ramai pakwe taska asya ngorat plak hehe

lieyalatif said...

comel n cantik n cute asya!!!

lieya suke jek lya...ye la dah lame asya berambut panjang..sesekali tukar style plak...mmg nampak lain....betul kate lya nampak chubby sikitkan....

::NureeN:: said...

comelll....
masa lya post kat moment tue, nureen tjk kat elly..
asyik tanya knape pendekan rambut.. hihi

Nafira usof said...

cutenyeeee..
nampak lagi comel!

salwana nordin @ che'wa said...

alahai sayang pulak tgk rambut asya yg panjang tu kena potong :)

tapi bebudak mmg nampak comel potong pendek kan..npk segar je :)

LydSunshine said...

Sesuai sgt dgn asya gaya rambut ni.

syawalsimpsons said...

cumill nampak muka macam baru 2,3 tahun...kalo rambut panjang nampak matured kan

saniah ahmad said...

salam

bagusnya duk diam jerk,,, kalau anak bujang sy suka pusing kan kerusi bila potong rambut, slalu kena marah time gunting rambut hehe, asya bertambah comel berambut baru...

AnneRaini said...

makin comel asya rambut pendek.

izan mama mia said...

hahahah..sama style rambut cam mia sudah...senang diurus

dakcik said...

comelnyaaaa..:)

Qhaifa Nur said...

pejam mata..teringat kat aeish..samalah takut rambut masuk mata tuh...
cantik rambut asya...comel juga

.:fyzz:. said...

nmpk kemas n bergaya gitu..

el said...

terkejut tgk pic 1
hahahaha..
aloooo xsyg ke ptt rmbut pendek
tp mmg npk chubby skit
papepun asya dah comel punnnnnnnnnnnnnnnn..

norhidana miswan said...

walaupun syg ngn rambut asya yg panjang tuh... tp style baru tuh pun comei sgt... mmg sesuai...nampak lg mude tau asya...

Cho Zila said...

kalau akak memang suka budak2 yang rambut panjang tapi anak2 akak memang rambut pendek sebab malas nak uruskan... diaorang memang mintak tak nak potong rambut tapi susah kalau rambut panjangni..
btw asya cam kena jer ngan rambutni..

Khai♥Rin : anies said...

menten comel!!!

Allene said...

nasib asya tak menangis bila kena potong rambut

Kopiolimauice said...

makin comey asya rambut pendek ;)

Sayangku Zie said...

alahai sayangnya... tapi ok gak kan.. sebab nak ke school.. kan kena kemas...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa dah pendek rambut dia...comel...

nea lopah said...

makin comel!!!

eima said...

comey ...mmg cun la ... sbb rambut jenis lurus cam tu kan

Masya said...

gaya dora pun iyer jugak hahahaha.. janji asya happy .. sekali keluar aring masa nak potong rambut yer...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya,

hihi..sekali sekala perlu jgk tular style!
seriously, mmg agak sayang rambut pjg potong pendek.. tapi new face ni buat cma tergoda...... comeeeeellllllll:)

nk sign!

Imah Dinor said...

comel sgt dgn gaya baru....sama la kita masa kecik blum g sek simpan rambut pamnjang kat si anak dara ni...tp bila dah mula g sek trus potong pendek....

KakNi said...

sekali sekala tukar style memang nampak ceria dan cute

Tina Othman said...

Comel rambut pendek, kemas sikit

Deqla Manjew said...

amboii asya seronok kemain pegi gunting rambut eh.. rambut tutop dahi pulak..hihi.. apapun menten comei.. ;)

amirah said...

cun!! nampak dh besar sgt dah...pastu mmng style la sebb potong serong kan

mama ila said...

yeay..dah buat style baru yer...comel..betul tu..Nampak lagi muda remaja..heheheh..

maaria manurin said...

Lg come lote..

Rosmiza Ali said...

Makin comel asya rambut pendek! Ala2 kpop gitu.. =)

Mimi Azirah said...

Alololo memg comei muka asya berambut pendek

trah zain said...

comei kalo bdk2 rambut pendek, nmpk cute,,hehe

Haryati Faizal said...

comei...suke potong rambut dia...nampak kemas je

Nyue said...

gaya asya lebih cute..ehehehhe...

Ema Johari said...

dah berambut pendek yer asya

lelamaisara said...

ala amoi2 gitu...comey asha...

lelamaisara said...

alesya dulu potong rambut siap tertidur..hahahaha..bosan agaknye...

Puan Kutu said...

cute habislah asya..girl ni klu rambut panjang mmg best boleh buat macam2 gaya.tp klu pendek sng nak urus..pendek pun bergaya jugak

comel kan asya rambut pendek..

Cinta Misteri said...

rambut BOB....

comel jer asya, bagus, pendek, senang diurus...

Masha Meisters said...

hehehe...comelnyer! nampak pipi tu mcm dah tembam sikit :-)

Si Matatajam said...

Yeayyyy omey yg amat sgt...
P/s: first pict tu Seram plak auntie tgk gigi tu.. Ha ha ha..

zety said...

smart short cut! nmpk cheeky

Cik Aini said...

seyes comel!
betul2 nampak cam budak cute je :)

mamashikin said...

ala dah potong rambut dia...sy suka rambut dia yg panang dan kemas tu. hehe..tp skali skali tukar fesyen rambut ok jugak kan..bertambah comel!

Mummydearie said...

Nampak comel dan lebih chubby bila berambut pendek. Senang sikit nak dijaga,kan.

syariza09 said...

bertambah2 comel asya

syariza09 said...

akk x der IG..huhuhu (malu)

munna said...

cantik dan comey asya lepas berimej baru ni

Orked said...

comeiii

eika_jps said...

comelnya asya dengan gaya rambut baru....cute sgt...nanti mummy pn nak buat rambut gini la utk baby adleena...

Love Umi said...

umi suka tgk asya yg baru ni..makin nmpk kecomelan dia (^_^)

jaakechik said...

potong rambut serong kat depan.. hrmm style baru tu. cantik utk kanak2!

kayyana said...

bile asya rambut pendek ni nampak die lg cute dan miut... kalau rambut panjang tu nampak die ala ala gadis gitu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

asya rambut panjang ker pendek ker ttp comel sokmo tau

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Makin comel Asya dengan rambut baru dia...^^