Wednesday, September 25, 2013

Petronas FP1

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Last weekend ada Pekan Kebudayaan kat Padang Astaka, Chukai Kemaman, Trg. Banyak lah booth2 yang dibuka seperti Polis, Bomba, PejKesihatan & banyak lagi sebenarnya. Selain tu ada gak gerai-gerai jualan.. Dan, salah satu booth tumpuan adalah booth PETRONAS. Ramai  yang berminat dengan motor lumba kuasa tinggi Petrona FP1 ni. Dikesempatan ni, sempat gak asya posing2 atas motor besar ni.. Ni pon tunggu turn.






Haaa... ayu je posing dengan motor beso..
 Patutnyer kena rock2 la sikit

Lepas tu pergi melepak kat Nek Ma asya

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

43 comments:

mama lieyna said...

Amboi...bukan main asya posing atas motor besar ye..cun cun :-)

lieyalatif said...

amboi asya...dah mcm gadis litar dah hah....comel n gojes gitu...posing pun lentok2 heheeheh

Kakzakie said...

Tak dapat on the road naik motor besar dapat macam ini pun jadilah kan Asya..

syawalsimpsons said...

nampak matured pulok muka asya

Fazleyatul Aini said...

gadis motor. hihi comel

lia said...

untung laaaaaa....

Pykaa Pdott said...

Amboih pandai dia posing eh . Hehe

salwana nordin @ che'wa said...

comellsssss :)

- G C - said...

Budak comel ni dah potong rambut eh. tak perasan lak

kayyana said...

wahh ayu sungguh die atas moto tu ye..

Nafira usof said...

amboiii.. jadik model motor petronas yer Asya..:)

Mrs Velentine said...

wah bestnya asya..klik digi

nea lopah said...

nnti beli utk asya satu yer mama...hehe

BUNDA a.k.a KN said...

selamat petang..

Umi Naemah said...

heheeh suka asya dpt nek motor besar tu :)

Cik Aini said...

alololo..Asya comel la bila poyong rambut ni..cute sgt

el said...

makin hari makin comey anak hang ni lya woiiiiiiii hehe

Qhaifa Nur said...

seronok kan asya naik motor besar...

Cho Zila said...

yo ler tak rockler... ayu ngat ... nak buat camner jenis yang ayu kan...

sue zainun said...

salam Lya,

ewahh posing comel atas moto :D

amirah said...

asya rambut pendek comellll sgt. suka tengok. dulu pun comel jugak tapi yg ni lagiii comel. agaknya saya ni suka rambut pendek ja. tapi kagum dgn orang yg rmbut pjng. pandai jg rambut. saya x kan dpt rambut pjng smpai bila2 kut

Deqla Manjew said...

wahh syoklah asya dpt naik motor besar.. gaya bergmbr asya mesti wajib letak tgn kat pipi kan..hikhik..

norhidana miswan said...

itulah bkn main control ayu lg yek asya

lelamaisara said...

ingat jangan merempit ye asha comel..hheheeh

Fifi Nadhrah said...

pandai posing.. biar la ayu pon.. tetap comel!~

Kesuma Angsana said...

amboi bukan main lagi anak dara ni hehehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya..

hihi..pndai asya bergaye la.. jeless.. :p
comey sokmo mama & asya ni :)

::NureeN:: said...

posing asya x mengecewakan.. cumilll

ANIM said...

lagi comel asya berambut pendek..:-

Amanina Mads said...

dh potong rambut eh..hehe. lg comel dgn moto tu :)

m.u.l.a.n said...

woaaahhh asya boleh jadi rider cilik pertama...

Chekgu Azrine said...

Comel.asya

Cik Nur™ said...

feeewiitt..!

boleh ngorat tak awek atas moto besar tu..kiutlah.. :)

kyo_9 said...

uih.. dari kecik sudah diajar jadi minah rempit nih.. hehe~

Teena Tna said...

Pandainya dia posing. Besar ea moto tu

Mimi Azirah said...

Wahhh merasa gak naik motor besar si asya nih

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

vrrooomm....vroom.... comeynya Asya ngan ribbon pink tu :)

Khai♥Rin : anies said...

pasni kite merempit sm2 nk x asya? ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi asya bergaya sungguh posing atas motor besar tuh

Myra Jay said...

Asya, nanti dah besar belikan 1 untuk Mama Papa ye :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel jer posing..posing ayu gitu..^^

Ibu Lala said...

Kemain lagi dia posing.

Lya, maaf tau sbb akk dah jarang bw skrg ni. Kat opis x leh bukak blog dah. Tu yg kurang bw skrg ni. Kat rumah pulak x sempat nak bukak lappy.

X pe. Pelan pelan akk singgah blog lya tau.

Masha Meisters said...

hehe...ada pulak model pertronas cilik! hehe