Wednesday, September 18, 2013

R.I.N.D.U

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdulillah, saya masih disini. Cuma kerana kekangan masa untuk update blog & bw menyebabkan blog ni sedikit terabai. Komen-komen entri sebelum ni pon masih belum baca. Login blogspot, terus je update entri ni yang tak tahu mana hujung pangkalnyer. Banyak citer juak nak update, tapi tula asyik tangguh2 aje. Hehehe. Rindu tu, memang la rindu.. tapi nak buat camner lepas sihat baru2 ni, terus bertimpa-timpa komitmen lain. Apa-apa pun, inilah realiti kehidupankan. Adakalanya, kita terpaksa tinggalkan seketika sesuatu yang kita suka & sayangi untuk eri laluan pada perkara lain yang penting dalam kehidupan. P.E.A.C.E ;-)

Tapi.... saya sangat aktif di instagram @lya_afrina, coz itulah medium yang paling mudah. 
Just gunakan HP... so, everytime leh update. 

Pic penyeri entri ehsan dari 


Insyallah, panjang umur kita jumpa lagi 

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

42 comments:

Kakzakie said...

Tak apalah busy janji sihat Lya..

Deqla Manjew said...

setuju dgn ayat ni..
Adakalanya, kita terpaksa tinggalkan seketika sesuatu yang kita suka & sayangi untuk eri laluan pada perkara lain yang penting dalam kehidupan. sbb deqla pun sama lah mcm tu.. cuma hrp smua org phm la kan.. cnatik gmbr lya bersama asya.. ;)

Sidratul Muntaha said...

blog pun skrg dh mula celam celum
sbb kdg2 bila dah penat
apepun tak boleh
or tgh bz siapakn cake customer
lagilah
insta?!
nak guna time cuti tak dpt sbb dh janji dgn budak2 kena bagi time diaorg cuti since weekdays seme tu tak dpt diaorg nk main
rindu jugak nak jln2 blog kengkawan dgn like insta deme
tpi apekan daya
nak2 baru ni sakit terseliuh dan jugak mc sbb sakit pempuan dtg bulan
huhuhu..
maaflah byk sgt ngomel tpi mmg ni gaya kami komen kat blog kengkawan
have a nice and wonderful day, today my dear fren.

Aisy Nasiha said...

rindu nak tahu kisah terbaru lya dan asya!!!

lieyalatif said...

betul tu lya...kat insta atau fb senang sbb pakai phone kan heheheheeh.....

Cik Nur™ said...

Akhir tahun ni, mmg ramai yg bz...Nur sendiri pun bz..ni baru bkesempatan nak bw sikit,..hehe

CtAyue said...

suka last ayat lya tu..hihi..adakala terpaksa tinggal sesuatu yg kita suka utk beri laluan pd perkara lain yg lbh penting.. setuju sgt..hihi.. takpe lya, nt ada masa free leh la update.. jaga diri dan kesihatan tau..

el said...

tulah skun lya dah jarang sgt update blog..:) xpelah fb ngan ista kan ada..

lia said...

1st pic tu naper asya mcm kena paksa senyum jer ekekeee

Qhaifa Nur said...

masa cemburui kita Lya...
apa-apapun take care..

comel ibu dan anak ni...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya..
huhu.. mishhh u tooo..mishh asya also..
take care :)

syawalsimpsons said...

mmg sue terjah lya pon kat IG jugak...

Rai Ourkizuna said...

saya pulak takde acc instagram.. tak reti..hahaha..

AdaM Hawa said...

lebih kurang dgn sy.. agak kekangan masa kadang2.. IG.. yg mudah.. hehehehe

Ain Noraini said...

tak apa buat mana yg penting dulukann...

Masha Meisters said...

miss u tooo....hehe

Tihara said...

melepaskan rindu ey :)

lelamaisara said...

iye la lya kekadang tu sibuk tak sempat nak update blog kan....:)

Chic Na said...

kita selalu jumpa kat instagram.. hehe..

Nafira usof said...

takpeee.. tak ur time.
jaga diri jugak..:)

Nafira usof said...

takpee.. take ur time..
jaga diri jugak... :)

eima said...

guna enpon pun boleh update kat blog jugak ... lama tak baca2 entry dr lya

Masya said...

dah followww hihihihihihi

Tina Othman said...

Kan

Kat ig jgk senang nak update

Haryati Faizal said...

takpe..selalu gak bc citer terkini lya kat fb n ig...

Cik Aini said...

mmg la Lya kdg2 tanggugjwb kita tu mngatasi segalanya.harus di beri komitmen yg sepenuhnya..dun wori nti ada ms lapang boleh kembali :)

IG mmg mudah..dr situ pun kita bleh rapat kan :)

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Mieza pun dah payah nak curi masa update blog skang.. Nak bw apetah lagi.. Kalau ada pun, kebanyakannya auto publish punya entri.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

mama lieyna said...

Pasti rindu..

Eina sbb mls nk bkk akuan laman sosial lain selain fb n blog..sbb tu cuma aktif di blog..fb pun jrg2x.. blog pun dh kurang, tp hari2 pasti Bw n bernew n3 :-)

Rindu zaman kegemilangan berblog..huu..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

takper lieya nani semua dah ok update lelaju...k

Love Umi said...

betul tu umi sokong sgt...pasal ig mmg slalu update sbb senang je kan (^_^)..pssttt comel je lya bershawl

eMMe said...

Salam Jumaat Lya, moga sihat sentiasa buat kamu sekeluarga...
Me pun ada instagram, tapi jarang juge update, same cam jarang update blog, hehehe...

jaakechik said...

takper bila dah free dah relax2 nanti boleh ler aktif update blog semula. skang ni rehat dulu sepenuhnya ya...

zety said...

jmpe kt insta ye ;)

Puan Kutu said...

ok lya..ada masa nti update..:)

wanie amerie said...

Salam lya..apa kabar ya?
lama x jengok asya & mama nya yg comel ni..hehe..
moga lya sihat & berbhagia selalu nya :)

Nana Aris said...

hye dear,

jom visit my blog for Shaklee ESP promo =)

http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

kayyana said...

nanti yana follow yerk.. hehehe

.:fyzz:. said...

yez..sama2 mmg aktif kt IG>.hehe

BUNDA a.k.a KN said...

takper biasa lah tu kadang2 urusan yg lebih penting perlu didahului dulu...

Mimi Azirah said...

Tuh la tgk lya jrg bw..tp ig ade ok je kan..

P/s aah lya gmbr pintu kat ig tuh psl auni terkunci kt dlm la..huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

asalkan lya sekeluarga sihat dh memadai...belog ni biasa la ada ms kita sibuk nk update kan

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lily skrg ni pun update blog ikut mood..huhu..BW jarang dah...