Thursday, September 26, 2013

Sambutan Merdeka Di Sekolah Asya

 Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Dah nak masuk bulan 10 pon baru terhegeh-hegeh nak update pasal sambutan merdeka di sekolah asya. Tapi sebenarnya lebih kepada menyimpan kenangan kat blog ni. Seperti biasa, sekolah asya sentiasa adakan sambutan untuk hari-hari penting. Paling best, walaupon tak dapat join, tapi kita leh tengok atvt anak-anak di page FB AL-JANNAH CYBER MONTESSORI. Teachers sangat rajin snap pic students & update kat FB. I Like ;-)

Kesemua pic ni dari 

Hasil kreativiti teachers & cop tapak tangan students.
Balik rumah tu, eksited asya citer leh main cop-cop kat kain besor.

Teachers

Yang saya suka pasal cikgu-cikgu ni semua tersangatlah penyayang, peramah & sporting habis

Teachers & Students

Asya & her group

Kusyuk teachers main cat

Pic pada pagi tu, sebelum bertolak ke school.
Biasala iter... update kat IG la.. hehe

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

42 comments:

lia said...

iskkk kalau skol Asya dekat cni, mau masukkan anak kat skol yg sama.... suka tgk aktiviti depa...

syawalsimpsons said...

meriahnya..seronok asya main tekap2 cat yee

Ummi Iman said...

Rajin dan kreatif cikgu2.. mudah cr Asya dlm group dia.. terserlah pink :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah syok la sekolah ade wat sambutan macam ni..... :)

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii bersemangat btol cikgu2 nyer ;-)

che mid said...

cumil budak kecik berkain pink tu.. cikgu2 pun glamor sambut merdeka ya..

nea lopah said...

waa.. meriahnya..cikgu pun menyanyi penuh semangat.

norhidana miswan said...

seronok... comfirm anak murid suke bile aktiviti tu di bt sama2... cikgu2 n murid2 turut serta...

Deqla Manjew said...

wahhh.. cara mcm ni buat anak2 terdidik utk bersemangat patriotisma kan.. alhamdulillah.. mmg cantik banner tu.. cop tgn tu yg paling kreatif..

amirah said...

lahai...comelnya tangan2 kecik tuu

lelamaisara said...

meriah no sambutan..eh cantik nye baju asha..comil je die pakai..;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriahnyer tgk tapak tgn kt banner tuh...comel2 jer hihihi
cantik asya pakai baju kurung :-)

Nafira usof said...

untung Lya. dapat tengok xtvt asya kat sekolah. sayangnye Pra sekolah Anis x de plak fb cam sekolah Asya. kalo x mesti teruja tengok gambar2 xtvt dorang kan~

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya..

hhiihi..berkenan btl cma dgn baju kurung flower asya ni..

alhamdulillah..mesti asya seronok belajar sambil menghayati hari2 mcm ni :)

Chekgu Azrine said...

Bestnya kan?ptt kena byk tadika bt camni..hehe

Zana Nordin said...

wahh...kreatifff....
comel jer tengok cap tangan2 kat banner tu...
cikgu2 pun sporting habis....coz' selalu cikgu2 nie pemalu skit..hik hik hik

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kemain meriah sambutannyer tu...kemain ceria asya pegang bendera tu...suka la baju kurung asya tu cantik sangat...

kayyana said...

bgusnye.. kan bagus kalau taska/tadika kat putrajaya ni mcm sekolah asya.. updated dalam fb sentiasa.. baik dan peramah.. dahlah kat sini mahal yurannye tp servis mcm hape.. ksian kan.

Haryati Faizal said...

semangat sungguh cikgu-cikgu dia ye....

Mrs Velentine said...

wah meriahnya

Cik Aini said...

meriah nya sambutan dia..suka lah Asya kan :)

Cinta Misteri said...

meriahnyaaaa.....sekolah anak2 CiM takde fb. tp klau nak tengok gambar2 aktvt, tengok kat fb cikgi2 dia

Tihara said...

mesti asya seronok..
masa sekolah dulu selalu nya ada
aktiviti mewarna bendera je..
sekarang lagi meriah

ejulz said...

Rindu zaman sekolah dulu2.. hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

meriahnye skool asya celebrate hari merdeka..asya pon npak happt sgt tuh..^_^

Cik Nur™ said...

meriahnya..!

comei je asya. :)

Aisy Nasiha said...

bagusnya tadika ni.. semangat dan meriah sambutannya.. kagum dengan bilangan vikgu yang tamai tu.. lega hati kalau hantar anak ke tadika macam ni

::NureeN:: said...

cantik kurung pink asya...
mmm best la, lya bleh tau pasal xtvt tadika asya dr FB tu.. nureen ntah la, x pernah tanya lak, drg ada ke x fb hehe

Myra Jay said...

Cantik cop tapak tangan tu, kreatip :D

Nyue said...

syok la asya dgn sambutan ini...huhuhuhu

Qhaifa Nur said...

bila cikgu bersemangat..anak murid ikut serta...merdeka kan asya...
cantik baju asya hari ini...

wantie said...

wah bestnya part chop chop tangan tu. wah sporting la cikgu tu semua, nampak happy je kan..

sue zainun said...

siap bg tabik hormat lg tu..hehe

εïзmummyHazaεïз said...

Kretif... baju kurung asya cantik..

zety said...

meriah1 teachers yg sporting sume!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best cikgu2 Asya ni..sporting semuanye..

AnneRaini said...

baguskan kalo diorg rajin update fb. boleh kite tgk gambo2 diorang ni.

Fifi Nadhrah said...

untung jadi asya..

Puan Kutu said...

seronok tgok bila cikgu2 kreatif,peramah n penyanyang,asya pun mesti suka pergi sekolah.

banner tu sgt cantik,yg mana satu ye cap tangan asya?hehe

Ibu Lala said...

Meriahnya sambutn merdeka asya. Comel asya berbj kurung.

Masha Meisters said...

amboiii...cikgu2 dye yang semangat bebenor nyanyi tu...hehe :-)

Rosmiza Ali said...

Syoknya budak2 buleh main cat.. Kite ari merdeka duk perok dumoh macam biasa.. Ermm..