Wednesday, October 2, 2013

Puss In Boots

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Siapa biasa tengok citer si Puss yang sangat cute ni..??
Asya suka sangat dengan si Puss ni. Tapi yang dia selalu tengok Puss dalam filem Shrek

Salah satu kecomelan si Puss ni bila dia pandai mainkan perasaan
 orang dengan buat muka kesian & cute dia ni. 

See... inilah budak yang sudah terpengaruh dengan si Puss ni. Asal kena marah sikit,memang dia buat muka & tangan camni. ahh haiiii anok mama ni. Asalnyer memang pelik,apesal bila marah je buat cam gini.. Ingat kan ikut kangarooo.. Bila tengok skali citer shrek ni.. haaa..sudoh, rupanya ikut si Puss ni. 

haha.. CUTE la plok ;-)

~ satu lagi asya pengaruh dengan minions kaler purple dalam Despicable Me 2. Aihhhh, kuatnyer pengaruh citer kartun pada anak-anak. Itu belum masuk cara percakapan, sebijik macam Upinipin dah ~

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

36 comments:

lia said...

ekekekekeee lawok la Asya ni... pandai amik hati mama nih...

♥ Wina ♥ said...

alahai..cutenya!

mamaRIFQY said...

Haahahaa comel jerr buat akso mengajuk macam tu

mysha said...

Salam perkenalan..

Alolo comeynya muka dier buat cenggitu.. pandai dia ajuk balik hehehe

Kucing nih mmg slalu taw suka buat muka cian dier hehehe

Deqla Manjew said...

hahhaa..sama yg tak serupa.. tapi dua2 sama2 comei.. hihi..

Cho Zila said...

budak2kan.. tu sebab ibu bapa disarankan memantau apa yang anak2 lihat dan tonton... moga kita mampu menjadi ibu terbaik untuk merekakan...

Nad MamaZN said...

Hahaha! Cute! ;)

Nafira usof said...

comeeellll..
sama kiut ngan puss..
tomeyyyy~

Haryati Faizal said...

a'ah la...kiut pulak asya buat camtu..

Zana Nordin said...

alololo....si puss u bila buat muka camtu mmg comel sgt...

bila asya buat muka camtu sure mama x sampai hati nak marah kan.....serupa plak tu ngan si puss tu

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

hehe comel asya tau...geram nengok cute sangat dia ni...

Qhaifa Nur said...

bila tengok muka asya..langsung mama tak jadi marah kan...comel

Rai Ourkizuna said...

hahaha..comel bangatt asya..

Masya said...

anak² mmg mudah terpengaruh....

Ain Noraini said...

comey dia buat muka macam tuu...

D Yatie said...

Alalalala. Comel nyer asya.. hihi. Pengaruh tv nih mg kuat. Kena sntiasa pantau anak.

Mrs Velentine said...

cutenya asya..sebijik mcm puss..done hi shop

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Comey jer Asya buat camtu..budak2 biasa la.Suka trpengaruh dgn watak kartun yg mereka lihat.

el said...

anak2 el mmg sllu tgk kartun tp xnah lah diorg terikut2..nak gak tgk diog wat memek muka puss tu hehe

Cik Aini said...

hehehe cute la Asya..mmg bkesan la bila tgk muka Asya mcm tu..trs rs sian nk marah.haha pandai Asya :)

che mid said...

Salam, samala dengan si Deeja.. semua aksi nak ditirunya.. tapi deeja lebih suka hero-hero ganas, superman la.. tak sedar dia tu pompuan.. ha ha

Cik Nur™ said...

aolololo..pandainya asya nak buat hati mama dia cair yea..heheh

zety said...

cair xjd marah ye mama

mama lieyna said...

Hikhik..kiut aaa asya.. :-)

Ema Johari said...

alahai comel sangat..muka minta kasihan

dya bunga said...

sebijik..comel lah buat muka cm tu

Love Umi said...

alalalala...mmg sebijik mimik muka si puss tu...mmg nmpk innocent sgt, ni kalu nak marah tgk pic ni terus tak jd kan...sayu je :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahha..eh..sama la..boleh melting mama Asya kalau nak marah Asya pun confirm tak jadi kalau buat muke secomel itu!

9n0L4 said...

kiut miut asya. pandai die wak manje gitu. hee.

Khai♥Rin : anies said...

asya kena buat mata lg bsr dr puss hehehe

Rosmiza Ali said...

haha! sebijik.. =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai asya pandai dia buat gaya sama tuh

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..sama jer gaya tu..comel...^^

Amanina Mads said...

sama la gaya dgn puss. hehehe

Mimi Azirah said...

Hahaha...comei je asya wat cmtu..memg sbijik puss

kayyana said...

nak marah pun tak jadi kan... comel sgt.