Tuesday, October 29, 2013

Surprise !! Selamat Hari Kawen MamaPapa

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih  kepada semua yang mengucapkan serta mendoakan saya suamisteri sempena ulangtahun perkahwinan saya & Fain yang ke-7 pada 26.10.2013 di entri sebelum ni, mahupon di instagram & Fb.Cerita pasal surprise ni, sebenarnya perkara biasa-biasa je.. Cuma ye la, dalam keadaan saya yang agak moody time tu maybe keletihan bekerja kot.. Pada 26.10.2013 tu saya kerja,petang tu Fain & Asya ambil saya kat ofis & balik rumah Fain suh bersiap.. Masa tu ingatkan just nak bawak asya jalan-jalan.. Biasalah.. kat sini xtau nak kemana... Last2 ke Kuala Kemaman, beli kepok lekor & lepak tepi pantai. Time ni la,Fain kata nak ambik Hp dalam kereta.. tertinggal kononnyer... Saya x sedar dia mari dari belakang... tengok asya kat depan dah menggelekek ketawa... Ha ha..pandai sungguh asya ni berpakat dengan papa.. Ye... walaupon ianya hanya sebijik kek... tapi ini antara moment terindah. Orang perempuan memang suka kalo dapat surprise cam ni, coz terasa dihargai... 

Agaknyer kek ni dia letak kat dalam bonet kot.

Potong...potong...potong..

Time ni jerawat sebijik sedang bermaharajalela
Ya Allah, Peliharakanlah hubungan kami suamistri  hingga ke akhirnya,
Jauhkanlah daripada sebarang anasir yang boleh merosakkan rumahtangga kami..

Papa & Asya

Mama & Asya

Tq papa... serius saya sungguh terharu..

Permata hati kami

Perancang terbaik

Haaa... masa ni la papa asya bawak kek..
Asya kata " taaaraaaaaaaaaaaa"



Nyanyian dari asya buat mama & papa
" Selamat hari kawennnnnnn mamapapa... selamat hari kawen...."

 Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

57 comments:

syawalsimpsons said...

so sweet memasing buat projek tak bagitau lya ye...seronokkan bila diri di hargai.....happy anniversary ke 7 lya...moga kekal utuh perhubungan lya N fain..ammminnnnn

Uncle Lee said...

Hello Lyafrina, this coming to you from Canada. Congratulations on your wedding anniversary, wishing both of you many more to come with lots of sunshine and laughter .
Love the photographs, very well taken...and you got great looking kids.
Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

dakcik said...

Hepy Anny ke-7 both of u..sweet couple! :)

are_lin@yu said...

alahai sweetnya asya..pndai dia rancang dgn papa dia eh..semoga bahgia itu sentiasa mlk lya dan fain ya ;-)

el said...

oklah asya leh simpan rasia
lau anak2 el..abislah kantoiii awal hehe

Zee Suhaini said...

walaupon simple tapi moment gini la yang terindah..sonoknya potong kek tepi pantai..

Baiduri said...

Tumpang happy....hehe

Qhaifa Nur said...

menjadi suprise papa dan asya...
hepi anniversary Lya dan hubby...
moga hubungan kekal hingga ke jannah..

Aisy Nasiha said...

Seronoknya semua.. celebrate di tepi pantai lagi tu.... mmg kelas la..

Rosmiza Ali said...

So sweet.. Mieza tumpang bahagia tengok Lya sekeluarga bahagia.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

amirah said...

selamat hari kawen mama papa asya..sweetnya fain lya...suka akak nengoknya..so sweettt

Allene said...

sweet... klu lin pun lin suka lya... kkikiki

Kakizan Omar said...

Selamat Hari Kawen jugak.. :D

Masya said...

moga berkekalan selama.. baca kisah lya dan fain berkenalan buat rasa sebakkan.. asya nampak matang dgn rambut pendek macam ni tau.. comelll

ismaliana sulaiman said...

semoga berbahagia hingga ke Jannah...amin.

Fazleyatul Aini said...

happy anniversary semoga bahagia hingga ke Jannah

Fiza Rahman said...

So sweet & romantiknya. Kita org pompuan ni memang suka surprise ☺☺

ct shah said...

hai
singgah sini.hepi anni ke 7 for u guys.semoga bahagia ke akhir hayat.

norhidana miswan said...

suweeetnyer.... eppy anniversary lya n somi... semoga kekal bahagia hingga ke syurga

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

betul3! Org pempuan mmg sangat suka kejutan macam ni.. happy anniversary utk kamu berdua, semoga bercinta hingga ke syurga, aminnnn...

Riedaffya ibrahim said...

pandai dua beranak berpakat ye....sweet moment tu...happy anniversary lya,,

Riedaffya ibrahim said...

pandai dua beranak berpakat ye....sweet moment tu...happy anniversary lya,,

Sayangku Zie said...

comel gitu... moga kekal ke akhirnya..

Mimi Azirah said...

happy anniversary lya

Kang Zeer El-Watsi said...

selamat ulang tahun pernikahan...semoga senantiasa menjadi pasangan yang sakinah mawadah wa rahmah

KakNi said...

Happy belated anniversary dear Lya

Haryati Faizal said...

beshnye lya... betul kata lya tu terasa sgt2 dihargai....

Siti Asiah said...

sweetnye Lya...Asiah yg tukang bace pun rase terharu jugak...;)

aTieYusof Family said...

So sweet lah Asya siap nyanyi2..
moga berbahagia selamanya ya..amin! :)

maszmadi said...

bestnyer ada surprise dari suami kan... surprise x perlu mahal, yang penting ikhlas.. best2

happy anniversary lya n fain..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Tahniah! Selamat Hari Kahwin yea hehe (ikut kata Asya) Pandai encik suami buat surprise kan, terharu la pulak kita..

@lfidah @dim said...

happy anniversary lya..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..:D

MamaSarahAirisDania said...

tahniah dah 7thn bersama

eima said...

sweetnye asya ..pandai die kan

Myra Jay said...

Wahhh sweetnya... :)

Happy Anniversary Lya :)

Smoga kekal hingga akhir nyawa :D

mamyharraz said...

happy anivesari :)
semoga panjang jodoh ke akhir hayat.amin.

bestnya dpt seprais tepi pantai pula tu best :)

ANIM said...

Happy 7th anniversary, lya..semoga kekal hingga ke jannah

Haha, selamat hari kahwin,,,

Nafira usof said...

Sweetnyeeee..
Pandai Asha pakat dgn papa yer.
Moga keluarga Lya kekal bahagia sampai ke syurga. Amin

Cik Aini said...

pandai Asya..nasib baek kek elok je kalo letak kat bonet betul..mesti Fain bw dgn penuh hati2 kan..hepi enibersary Lya :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah 7tahun sudah.
sy bulan depan masuk tahun ke 6

su doakan semoga hubungan kalian kekal bahagia till jannah.aamiin

mama maman aka yana said...

tahniah lya ngan hubby... sweetnya sgt... :-)

mama maman aka yana said...

tahniah lya ngan hubby... sweetnya sgt... :-)

Ummi Iman said...

Mmg terharu tak kira apa pun kejutannya. Org perempuan kan mmg mcm tu. Suka d manja2 ;) sweet je Asya pakat tipu mama dia. Syg tak boleh dgr Asya nyanyi

Cik Nur™ said...

wah..menjadi asya pakat dengan fain yea..hehehe

pandai dia...:)

apapun, selamat ulangtahun perkhawinan yea Lya

mama lieyna said...

Bsstnye dpt surprise.... cayalah asya, perancangan menjadi ye... sweet moment.. :-)

izan mama mia said...

mg kekal selamanya...amin

Deqla Manjew said...

comel kek tu..terasa diri dihargai kan.. bertuah lya.. ;)

Kesuma Angsana said...

tahniah moga kekal bahagia hingga ke jannah !

Lily@MamaZaraZareef said...

happy aniversary lya..sweetnya dpt suprise..^_^

lelamaisara said...

betui2..orang pompuan memang suke surprise macam ni..memang rase dihargai..:)
selamat hari kawin lya n husband..hehehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Happi hari kawen mama asya n papa asha moga bahagia hingga ke syurga...

Amanina Mads said...

happy anniversary yg ke 7! lama juga tu. celebrate kt tepi laut pula. sweetnya :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam lya..

selamat ulangtahun perkahwinan..
semoga ijab kabul berkekalan dan kalian bahagia hingga ke jannah :)

soooo sweet.. :)

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH!!
TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH

amboiiii celebrate tepi pantai gituuu

Che Rosliza Che Mat said...

Tepi pantai Celebrate...seronoknya...

Chic Na said...

pandai ye asya berpakat dengan papa buat surprise untuk mama.. heheh..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy Anniversary lya &husband..moga kekal bahagia hingga kesyurga...bestnya dpt suprise dr yg tersayang...