Wednesday, November 6, 2013

03.11.2013 : Happy 5th Birthday Asya !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdulillah, 3.11.2013 genap usia baby ajaib mama 5 tahun. Begitu pantas masa berlalu..... baby ajaib mama semakin membesar. Selamanya, asya tetap baby mama dunia akhirat ! Sesungguhnya, saat kali pertama melihat asya di muka bumi ni, akan terus kekal dalam ingatan mama. Saat kita melalui perjuangan untuk meneruskan kehidupan akan tersemat di sanubari mama. Mama akan sentiasa ingat detik-detik itu. Terima kasih Ya Allah, Kau kembalikan nya setelah kami hampir kehilangannya.


Mama mendoakan supaya baby ajaib mama akan terus kuat untuk menghadapi segala ujian di muka bumi ini. Mama doakan supaya anak mama berjaya di dunia & akhirat serta kehidupan sentiasa dibawah lindunganNya. Amin


** Walaupon terlewat update, tapi mama tetap nak abadikan di sini. Gara-gara terlalu sibuk sebagai AJK program family day di Dhe Rhu Beach Resort.. terus terabai blog ni. Syukur, semuanya berjalan lancar & program dah berjalan dengan jayanya. Alhamdulillah, sempena usia 5 tahun sempat juga buat majlis kecil-kecil untuk asya.. Just dengan family & satu lagi majlis di sekolah bersama kawan-kawan.. Tapi yang ni advance, buat akhir bulan 10 baru-baru ni lepas habis exam.**

Teaser

Birthday In Advance Di Tadika Asya
28.10.13
Tema : Minion

Birthday Girl 3.11.2013
Celebrate With Family
Tema : Princess
Haa.. dia mengamuk nak pakai baju & crown princess yang patut di pakai time konvo dia sabtu ni 9.11.13. Kek princess ni pon beli yang readymade, nak tempah dah tak sempat.

Last but not least,
Salam Maal Hijrah 

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

47 comments:

~ana~ said...

happy belated birthday asya..moga di panjang kan umur dan berjaya dalam hidup..:)

BIE said...

Happy birthday!! dah besar dah.. tengok gambar masa baby sangat cute.. dah besar pun cuteee sangat.. moga membesar dengan sihat ya :)

salam kunjungan daripada bie,
www.jalinan-cintaku.blogspot.com

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun asya.. :)
comel kek dia. :)

dan salam maal hijrah juga buat Lya

Aisy Nasiha said...

Memang patut panggil asya baby ajaib.. sesungguhnya anugerah si dia ni.

Happy birthday sayang.. semoga sihat dan ceria berkekalan.. asya jadi anak yg dapat gembirakan mama dan papa tau...

DYatie said...

Happy belated beautiful princess. Semoga menjadi anak yang solehah. InsyaAllah.
Salam Muharram untuk Lya jugak.. :)

Ena said...

wahhh..
seronok tgk.. pic last tu.. suwitttt sangat..

hepi belated birthday asya..

mama lieyna said...

Happy belated besday asya.. moga jd anak yg solehah, amin....

Cantik2 keknye, mcm tuannya jugak..:-)

joeayu said...

Hepi besday asya. semoga asya dimurahkan rezeki dan senyum sokmo. Jadi anak yg kuat utk mama dan papa.

Lynda Che Lah said...

selamat ulangtahun kelahiran syg..semoga membesar dgn sihat dan dilimpahi perlindungan Ilahi..Comel asya masa baby..tak jauh beza dgn sekarang..

Fazleyatul Aini said...

HB asya. jadi anak yang solehah untuk kedua ibubapanya. insyaAllah

Baiduri said...

Epy beday asya...smoga sntiasa dberkati n membesar jadi ank yg solehah ye..... Muaaaahhhssss dr acik baiduri....hehe

izan mama mia said...

comeynyer asya...

Siti Asiah said...

hepy besday Asya...moga menjadi anak yg solehah...lebar senyum ye Asya. mesti dapat hadiah besar dr Mama & papa yea...;)
#tarikh besday Asya same ngan Anniversary anti la...;)

Qhaifa Nur said...

hepi besday Asya...
moga cemerlang dunia/akhirat juga..
sedapnya kek-kek Asya tuh..

Haryati Faizal said...

kiutnye ms asya kecik...

Khai♥Rin : anies said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY asha...
amboiiii smpi 2 bijik kek nyer ye

Puan Kutu said...

comelnya anak dara lya ni denan gaun crown sambut besday..biar la dia pakai,nt lepas konvo tersipan je baju ni beli mahal2 buat apa.hehe..

selamat hari lahir asya..semoga jadi anak solehah mama papa dunia akhirat

el said...

hb asya
semoga jd anak yg solehah dan terbaik dunia akhirat
asya bertuah dpt parents yg sgt sygkan asya..:)

::NureeN:: said...

hepi belated besday asya....
5thn dah.. kejap jerr kan..
bila kita bleh jumpa yerr..
nk tgk gelagat asya n ellesya :)

Masya said...

asya²... comelnya kamu.. maintaine cute senyum x nampak gigi.. moga menjadi anak yg solehah

salwana nordin @ che'wa said...

selamat harijadi asya yg ke5 tahun :)

you are such a big2 girl now!!

mcm comels je, mcm cute je, mcm cantik je kan :)

semoga menjadi anak yg solehah berjaya dunia akhirat dan membanggakan papa mama ye..in syaa Allah

Nafira usof said...

Happy birthday Asya~
moga jadik anak yang membanggakan semua k~

Tina Othman said...

Happy birthday asya, comel kek tu

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Happy belated birthday asya sayang auntie ni...moga panjang umo murah rezeki dan sentiasa ceria n sihat selalu..

Rai Ourkizuna said...

happy belated birthday asya!! sori terlambat wish..semoga membesar sihat dan kuat..dan jadi anak yang solehah..dengar cakap ibu ok..

sama zodiac ngan "kak" rai.. hahaha..

Che Rosliza Che Mat said...

dah besar asya...HB untuk asya...semoga sihat selalu..

.:fyzz:. said...

Happy bezday asya....moga jd anak solehah..amin..

Riedaffya ibrahim said...

happy besday asya....

Rosmiza Ali said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke 5 tahun buat Asya! Dah besar dah dia.. Semoga membesar menjadi anak yang solehah.. =)
Psssst! Nak bgtau ni, nama blog & url dah tukar baru.. Hehe.. Jemput singgah.. Hehehe..
Mieza Suri Shaklee

Chic Na said...

happy 5th birthday baby ajaib asya! semoga jadi anak yg solehah.. :)

ANIM said...

wah, birthday girl ni..
jeles aunty tengok...
happy 5th birthday asya..
moga doa mama asya dimaqbulkan Allah

lieyalatif said...

asya same besdei ngan kak mia rupenye...nanti leh potong kek same2 plak yeak...

hepi besdei cute lil girl...jadi anak yg solehah, baik dan bijak yeak syg...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happy Birthday Sayang Princess Asya..Semoga panjang umur...dimurahkan rezeki dan membesar menjadi anak yang solehah berguna pada agama bangsa dan Negara

Cho Zila said...

Tahniah Asya dah besar anak ibu.. semoga jadi insan yang cemerlang dunia dan akhirat... syiok dia dapat sambut besday dengan kawan2 dan keluargakan...

LydSunshine said...

Dah lama juga saya jadi pembaca blog ni. Saya perasan sejak bday asya yang ke 3. Sekarang dah 5 tahun. Tengok gmbr2 asya sambut besaday kat FB. Kemain lebar senyum asya.

nea lopah said...

Happy birthday asya =)
semoga jd ank yg solehah.......

Kakzakie said...

Seronoknya asya potong kek sampai dua kali ye...

Sekejap dah 3 hari tahun baru kita Lya.. moga memberi kebaikan yg lebih dari tahun-tahun lepas..

mysha said...

Hepy besday budak tecik comeyyy..hehehe

Zee Suhaini said...

heppy belated besday asya..
moga membesar dengan jayanya dah jadi kebanggaan papa dan mama..

Deqla Manjew said...

Asya mmg betul2 baby ajaib.. alhamdulillah.. anugerah yg terindah buat korg berdua kan..? happy belated birthday Asya.. be a good girl n stay cute!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Lya..

cepat sungguh masa berlalu..
tak sangka cma sendiri pn 'mmbesar' dgn asya

hihi..terbeli jgk ke gown kat mall tu?
cantik dua2 cake.. nyum3..

sanah helwah asya..semoga mmbesar dgn sihat dan mnjadi kebanggaan mama papa :)

mama leen said...

hepi besday asya.. muah2..

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahit asya. Semoga membesar sebagai anak yg solehah.

Lily@MamaZaraZareef said...

Happy 5th bday asya!! bestnye tahun ni celebrate dua kali eh..happy sgt nmpak muka dia..=D

Cik Aini said...

hepi 5th besday Asha..shomell lah Asya..dah besar dah baby ajaib ni :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day Asya. Moga membesar dgn sihat & menjadi anak yang solehah berjaya dunia akhirat..

N.Aima K said...

aww mana bj dia pakai bj princess