Wednesday, July 23, 2014

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Dengan ini, saya ingin mngucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pembaca blog, sahabat-sahabat blogger dan kesemualah yang mengenali saya. Bagi yang nak balik kampung jauh-jauh tu, pastikan periksa kenderaan dulu...pastikan semuanya berada dalam keadaan yng baik & paling penting jadilah pemandu yang berhemah di jalan raya. Biar lambat asal selamat. Saya xde istilah balik kampung, dah family saya & MIL pon dekat aje. Dikesempatan ini juga, saya ingin memohon kemaafan andai ada penulisan mahupon komen-komen saya yang secara saya tak sedar telah membuatkan ada yang terasa hati. Siapa tahu kan? baik untu kita, tak semestinya baik untuk semua. Kosong----kosong ye semua ! Insyallah panjang umur, jumpa lepas raya ni..


Throwback Aidilfitri 2013

 Yeayyy !!!
Esok last day kerja !Malam esok gunting pendek rambut asya..
Rambut raya..


" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
MAAF ZAHIR & BATIN

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya


50 comments:

permatabiru said...

selamat hari raya lya...tema bju raya saya tahun nie..mcm bj lya tu..

Our Story said...

selamat hari raya kak lia n family.... moga bergembira.... :)

AnneRaini said...

Selamat hari raya lya... Sorry juga ye kalau ade komen2 sy yg kurang menyenangkan... In sha Allah lepas raya kite komen2 lagi ye..

Elvy Nellysha said...

selamat hari raya ^^

amirah said...

selamat hari raya ye liya...maaf zahir batin kalau ada komen yg tak elok di baca...mohon maaf...moga dpt berblog lagi lepas raya insyaAllah

PetakBunga said...

selamat hr raya juga.
kita tahun ni dn tahun sudah2..
ooo..balik kampung..
ooo..balik kampung..
ooo..balik kampung..

Kesuma Angsana said...

Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

Ibu Lala said...

Wah bestnya dah start cuti. Akk x cuti. Last keje hari jumaat. Hari isnin depan depannya baru naik keje. Slmt hari ry lya. Jaga diri dan keluarga baik baik.

Zefa NorAsmara said...

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin :D

Nad MamaZN said...

salam aidilfitri lya...
maaf zahir batin

Masya said...

selamat hari raya .. maaf zahir dan batin...

Kopiolimauice said...

selamat hari raya Lya kosong2 ye ;p

idzwa kamaruddin said...

selamat hari raya :)

Sue-Rya Qistina said...

saya cuti minggu depan..esok pun ikutkan amik cuti, tapi mcm x jadi je..sbb jumaat masih kerja lagi..

selamat hari raya buat lya sekeluarga..berhati2 memandu ye..take care

lia said...

suka 1st pic tu, bermacam makna...

selamat hari raya, sayang...

Nafira usof said...

Selamat menyambut Aidilfitri jugak buat Lya. Mohon maaf jugak dari Lya k~

Zura mungkin cuti sampai isnin lepas raya.. selasa baru masuk keje. InsyAllah.

Lya.. raya ke 3 zura ade kat kerteh.. raya pertama kat rumah hubby dulu tahun nih.. hehehe
ade kelapangan.. singgah yer Lya~

εïзmummyHazaεïз said...

Selamat hari raya dear fren... take care tau.. #kosongkosong

aTieYusof Family said...

Salam Aidil Fitri Lya & family.. moga gembira di hari raya.. :)

::NureeN:: said...

slamat hari raya lya n family
maaf zahir n batin
0-0 :)

knape nak pendekkan... comel rambut pjg :)

Mummydearie said...

Wah, untungnya dapat cuti tanpa perlu ambil cuti! Jeles pulak akak, Lya :)

Selamat Hari Raya buat Lya sekeluarga. Mohon maaf juga kalau ada bahasa yang kurang enak digunakan ketika mengomen, yang mengguris hati tanpa sedar.

Akak pun esok dah malas nak ngadap pc walaupun masih bekerja. Lusa nak cuti sebab nak gi shopping last minit :)

BUNDA a.k.a KN said...

Salam Aidil Fitri ...untuk Lya sekeluarga...

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Hari Raya Lya...

Afasz said...

selamat hari raya lya...

kosong-kosong.. tq singgah blog sy :)

afasz85

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya sis..

mohon maaf juga..

wah lama cuti..

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya buat lya sekeluarga

eima said...

selamat hari raya lya ...

asha nk berambut pendek ... wahhh tak sabar nk tg k

Khai♥Rin : anies said...

p/s SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEPANJANG PERKENALAN & PERSAHABATAN KITA MESKIPUN HANYA BERLEGAR DI ALAM MAYA. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH YA...

Mimi Azirah said...

Salam Aidilfitri

Sayangku Zie said...

Selamat hari raya lya... moga diberi Kesihatan yang baik untuk bersama2 gembira dihari raya ini...bersama insan2 tersayang...

kayyana said...

Selamat hari raya lya.. mohon maaf kalau ada komen yana yg menguris hati lya.. semoga lya bertambah sihat dan gembira... Selamat hari raya lya. Maaf zahir dan batin ye

Kakzakie said...

Samalah kakak juga mengambil kesempatan ini, Selamat Hari Raya & maaf atas segala keterlanjuran..

lieyalatif said...

Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

Pohon maaf zahir dan batin….

Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

Ema Johari said...

Selamat hari raya untuk Lya sekeluarga.. mohon kemaafan jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan di alam maya..

kalau jadi, hari sabtu lepas raya pergi Kuantan, jika tak keberatan nak jumpa Lya... boleh send alamat rumah Lya tak di ema7044@yahoo.com

Ena said...

Selamat hari raya buat Lya sekeluarga ye..

Tema lya taun lepas.. jadi tema kami tahun ni.. tp baju ena biasa2 je.. tak meriah mcm baju lya.. hehe.. x pe la.. janji baju raya.. :)

Mohon maaf andai ada salah dan silap ye lya.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Slmt hari raya buat LYA sekeluarga..samala mohon kemaafan sepjg bersahabat di alam maya ini. 0-0 ye..cantik kaler blue ni..my fav colour :)

syariza09 said...

selamat ari raya lya...jgn mkn byk sgt tau, nanti gemok :)

Aisy Nasiha said...

Untung orang kahwin dengan orang dekat macam ini lah ya.. tak ada istilah gaduh sebab berebut balik beraya kat mana.

Akak pun nak ucapkan selamat memyambut hari raya buat Lya dan keluarga. Moga raya kali ni disambut dengan penuh kemeriahan ya..

Myra Jay said...

Salam Aidilfitri Lya..

Fifi Nadhrah said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin..

QasehnyaRania said...

sama la dengan su pon.

selamat hari raya maaf zahir abtin dari saya ye.

cantik la baju lya.nak nak tema biru pulak.. saya tiap kali beraya tak ada tema sedondon. kalau ada kebetulan pastu carik bg mecing2 je. hikhik.
nak juga sedondon mcm ni.. meriah kan..

inshaa Allah next year.. dah boleh sedondon..aamiin

mama said...

salam aidilfitri dear lya & family..

Nurul Says said...

datang singgah sini nak ucap selamat hari raya dan nak cuci mata tengok gambar raya.. haaaaaaaaah uplod lah cepat!

Nurul Says said...

datang singgah sini nak ucap selamat hari raya dan nak cuci mata tengok gambar raya.. haaaaaaaaah uplod lah cepat!

ANIM said...

salam 6 syawal, lya..
hari ni dah mula kerja ya:-))

Nora Karim said...

Salam aidilfitri... maaf zahir batin juga.. :)

Nora Karim said...

Salam aidilfitri... maaf zahir batin juga.. :)

hainom OKje said...

Selamat Hari raya maaf zahir batin lya...
Cantiknya Asya berbaju biru...

Khai♥Rin : anies said...

Selamat hari raya
Mai jemput ke rumah...

Puan Kutu said...

selamat hari raya lya..salam kosong2

Fiza Rahman said...

Selamat hari raya dan maaf zahir batin juga buat Lya & family.