Friday, September 5, 2014

Engagement Stories : 28.02.2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 

Lagi backdated story.. Ni kisah sehari sebelum saya eksiden haritu (sesungguhnya..malang tidak berbau) , sempat hadir ke majlis pertunangan ofismate pada 28.02.2014. Aihhh.. member dah nak kawen pon bulan 10 ni. Moga dipermudahkan segala urusan.. Time ni jugak tiba-tiba kamera saya rosak.. Ahhaiiii... tiba-tiba "flash" tak berfungsi. Hasilnya pic memang x cun dah, sebab setting manual xleh guna "flash".
 
Ofismate...

Mini Pelamin

Hantaran pihak perempuan

Hantaran pihak lelaki

Saat SAH bergelar tunangan orang

 Isteri orang to be...
 
 Ni la muka saya sehari sebelum eksiden.
Kenangan...
 
Asya & Kakak Ain

Asya & Kak Min (anak ofismate)

With ofismate
 
Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya


34 comments:

Mama Zharfan said...

cantik tudung majlis tunang ur office mate tu..nice kaler

permatabiru said...

benda nak berlaku tak sangka kan..

salwana nordin @ che'wa said...

sweeetttttt warna

Mimie_Zatun said...

Malang tak berbau.. hati2 yer..

Fazleyatul Aini said...

cantik pelamin dia

Nafira usof said...

berseri2 wajah petunang.. warna baju pon nampak cantek sangat..

tetap terhibur dengan keletah Asya.. pandai dia posing~ :)

mamaarifakeem said...

Tahniah... cantiknya kaler tema... lawa.. manis menawan.. :-)

Rosmiza Ali said...

Sesungguhnya malang tak berbau kan Lya.. Tapi alhamdulillah, Lya dah kembali sihat sekarang.. Take a good care of yourself ok.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Siti Asiah said...

Suke tengok Lya...;)

amirah said...

kenangan yg takkan dilupa sebab ada kenangan lain disebaliknya kan liya..

Diana Rashid said...

cantiknya bakal pengantin..:)

mysha said...

Sweetnyer kaler pastel :) Suka2!!

Mummydearie said...

Cun aje semua gambar yang akak tengok. Orang tak pandai ambil foto macam akak ni asal jadi je gambar dah kira cunlah tu.

syariza09 said...

cantik hantarannya ...roses

Mrs Little Voice said...

Alhamdulillah...awak makin sihat

cadar cantik said...

bestnya..

selamat berkenalan..

minat cadar 5D yang murah gila dari harga pasaran ?

http://cadarcantiksangat.blogspot.com/2014/09/cadar-100-cotton-5d.html

thanks ye

Nurul Says said...

cntklah!!

Kopiolimauice said...

semua pic cantik2...semoga berbahgia kwn lya tu ek

mama maman aka yana said...

Kenangan.. xper la.. apapun yg berlaku.. kita terima ngan hati terbuka ok... senyum dan teruskan hidup.

el said...

tahniahhh suka tudung bakal pengantin tu

Adlin Mohamad said...

pelamin lawa

Pondok Usang said...

lepas ni lebih berhati2 ok.. mulakan perjalanan dengan lafaz Bismillah dan Salawat.. peringatan utk diriku jua..

NzA said...

sweetnya...moga dipermudahkan segala urusan...

Sal Bee Yah said...

cantik mini pelamin tu..

Asha Lya said...

X lama lgi dah jadi isteri org tu kan

Khai♥Rin : anies said...

tahniah2!!!

Qaseh Vee said...

saya suka dengan pelamin, warna baju , dah hiasan hantaran berkonsepkan warna ros dan ala2 dlm taman ... cantik !

~MommyAqilMedina~ said...

Meriah jugak E-day ni kan..suka tengok deco pelamin dia..nampak meriah!hehee

Fiza Rahman said...

Selamat bertunang buat mereka.

eMMe said...

Oh Lya.. terkejut juga mase tau lya xcident, dpt tau dari FB kalo tak silap, check blog Lya mase tu mmg lame tak berupdate ... hurm.. Alhamdulillah Lya sudah sihat sepenuhnya... dpt bersama2 merancakan arena blogspot ini... moga kite dlm lindungan Allah swt..

ros_reeza said...

Cantik bakap prngantin. Sweet jr warna baju tu ;)

ros_reeza said...

*bakal pengantin

Aisy Nasiha said...

sempat juga pergi ya, ada juga gambar kenangan. apa yang Allah takdirkan pasti ada hikmahnya..

Masya said...

CANTIK WARNA DIA PEACHHHH LEMBUT JE .. KENA DGN TUANNYA.. TAHNIAH BUAT OPISMATE AWAK...