Monday, September 1, 2014

Family Fun Day 2013 @ Dhe Rhu Beach Resort : Day 3

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
 Entri ni sempat saya draft sebelum kemalangan aritu.
Sayang kalo tak publish untuk kenangan.
Saya terpaksa blurkan seluar sebab effect cahaya & flash kot sampai nampak sangat "fit".
Padahal, kat luar x pon.
Harap jangan ada yang salah faham ;-(
 
**************
 
Lama bebenor tertangguh entri ni.. Kes banjir bulan 12 tahun lepas, teus tertangguh.
Saya sempat publish kenangan day 1 kat sini & day 2 kat sini.
Now, proceed day 3.. Abadikan je la untuk kenangan.
 
02.11.2013
Last day hari keluarga. Pagi tu ada acara penutup majlis & pemberian hadiah-hadiah serta cabutan bertuah & cabutan bonanza untuk pekerja .
 
Asya termenung

Penutup majlis

Asya & kawan-kawan
 
Asya tak masuk acara sukan, just dapat saguhati.
Budak-budak yang tak menang or msuk acara tetap dapat hadiah saguhati
 
Dapar rezeki $$$
 
Saya masuk 3 acara permainan.
2 acara yang disertai menang tempat ke-2
 
Dan satu lagi sampul RM200.00 tu menang cabutan bertuah. Bestnya sebab semua orang dapat, cuma nilai yang paling sikit RM150.00 & paling banyak "ribu-riban" lah.. Selepas tu ada satu lagi cabutan BONANZA pon dari bos. Tahun ni kita orang discuss untuk bagi duit berbanding barangan elektrik & alatan rumah. Kebanyakan masing2 dah complete barangan rumah, atleast bagi duit boleh guna untuk keperluan atau simpanan. Begitu jugak hadiah kategori dewasa & remaja semua bagi wang tunai. Kecuali kanak-kanak, memang bagi hadiah berupa basikal, set alat tulis, beg sekolah, set bekal kesekolah dll.


My Happy Family
 

Asya & Kakak Ain
 

Turn AJK berposing

Alhamdulillah, majlis berlangsung dengan lancarnya dan seperti dirancang. Semua enjoy & puas hati. Selain tu, servis Dhe Rhu Beach Resort ni pon amat memuaskan disamping fasiliti yang disediakan serta orang-orangnya yang amat sporting. Esspecially time acara sukan kat padang. Memang enjoy habis.. Mudahan tahun 2014 bos perkenan lagi majlis ni. Hehehe. Cuma tahun ni maybe xde rezeki la nak join xtvt padang sebab kaki tak sihat lagi.

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

14 comments:

Rosmiza Ali said...

Wow! Lumayan hadiah cabutan bertuah.. Kalau semua cabutan bertuah kat tempat lain bagi hadiah berupa wang tunai cenggini ramai jer yang sanggup join event & tunggu sampai abih event.. Money.. Money.. Money.. Sapa tak suka money.. Hehehhe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Amanda Suria said...

Best bila get together mcm ni ...

NzA said...

mesti dpt hadiah lumayan kan....TAHNIAH!!!!

mama ka0ri said...

jarang la orang bagi hadiah duit...seronokla boleh buat simpanan kan..

Kopiolimauice said...

best nya hadiah wang tunai ;p

DYatie said...

Wahhh. Best ny cabutan bertuah. Yt pn prefer wang tunai compare to barang2. Kecuali dpt kete sebiji ke. Hahahaha.

Mama Zharfan said...

beshnya event camni :)

Diana Rashid said...

bestnya..untung la siapa yang dapat ribu riban tu..kan??

Azian Elias said...

lama akak tak singgah...

besar dah anak dara awak tu kan..

amirah said...

dapat duit??waa...lagi suka kan dapat duit...leh beli brg yg kita suka...sebab brg2 kdg kalo dpt pun tak terguna dah...huhu

Khai♥Rin : anies said...

banyak tuu...alhamdulillah rezeki... bkn selalu dpt kn? ;-)

Aisy Nasiha said...

wah..mula2 nk puji edit yang Lya buat, tutup aurat yang terdedah, bagus juga kan..walaupun orang yang tu mungkin tak kisah pun, kita kira boleh tak nak buat macam tu, tolong jaga , kan?

seronoknya family day dibuat di tempat macam ni.eh, dah 4 tahun kat selangor ni, family day tak buat pun, lagi sedih akak... hihi

Mummydearie said...

Lumayannya hadiah. Kalau suruh pilih, memanglah nak wang ringgit berbanding barangan :) Takpalah tahun ni kalau ada lagi, tukang meriahkan majlis je Lya. Yang penting cabutan bertuah tetap ada :)

Nurul Says said...

baguslah...semua dapat bahagian..sebab kadang-kadang ada kanak-kanak yang segan nak ikut acara kan? kesian pl kalau x bahagian... good job!