Wednesday, October 22, 2014

Kemaman Bakso Delivery

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Last..last..last week ada try order bakso on9. Sekarang semua mudah.. dihujung jari je. Kat kemaman ni pom semakin banyak perkhidmatan jualan makanan atas kalian c/w delivery. Mudah & menjimatkan waktu kita. Penat pon tak. Selain tu, ada jugak nasi+lauk pauk, spagethi dan macam-macam lagi. Tapi setakat ni baru try mee bakso. 

Bagi saya puas hati makan mee bakso ni.
Memang kenyang perut la. Bergedil dia pon sedap 
Semua cukup rasa & sedap.
Harga RM6.00 include penghantaran

ofismate yang tapau bakso.

Sesiapa yang berada di sekitar Kemaman nak cuba Bakso ni boleh contact :-
FB : Kemaman Bakso Delivery
Hp : 016-987 4022

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

24 comments:

Qaseh Vee said...

senanglah klu malas nak kuar mkn . blh order jer ... sis blm pernah rasa bakso ...

suhailah hamid said...

murah tu RM6. bebola tu nampak besar, mesti kenyang makan.

skrg ni semua di hujung jari. mudah nak order makan kan ;)

Aisy Nasiha said...

Wah.. mudahla kalau macam ni. Lapar tak payah nak keluar cari makanan. Boleh deliverykan je.

umi alya said...

Feveret akak ni Lya..

Amanda Suria said...

makin mudah dan of course murah sgt2...

Bbwana adienia said...

wah, bestnya..bakso pun dah ada delivery sekarang ni ya..senang bila ada delivery svc ni kan..

NzA said...

nmpk sangat menyelerakan.....nyum.nyum.nyum....

Asha Lya said...

Uishh nmpk sdp sgt ni

Salina@IbuAqil said...

Ina mula dlu x pandai nak mkn Bakso ni..
Tp bila sekali dh cuba..
Hah!!!! Hamik kau mcm x penah jumpa hirup kuah x ingat..
Ekekkeekke
Take care lya miss both of u & asya so much!! Muahxxx!!

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

nmpak sedapppp sgt bakso tuh..senang jugak ada delivery macam ni kan..^_^

Bunda a.k.a KN said...

Okay lah tu...bagi orang yang tinggal tak ramai kat rumah ni boleh lah order...

Macam bunda ni...nak kekedai/gerai yang paling hampir beli bekfes n nasi campur lunch pun kira jauh jugak nak berjalan kaki.

mamaarifakeem said...

Wow...bestnya.. laksa delivery ada tak? Hihi...

mamaarifakeem said...

Wow...bestnya.. laksa delivery ada tak? Hihi...

el said...

wow bakso pun ada org jual on9
mcm best je wat jual makanan on9 ni kan..hehe

Khai♥Rin : anies said...

bleh hntr smpi sini x? ;-)

Kopiolimauice said...

waaahhh bnyk senang ek tak yah buang duit mnyk ;p

amirah said...

wow...senangnya kalo camni liya...cam skrng ni akk tak sempat nak turun pegi beli makanan...waa...

Mummydearie said...

Nampak macam banyak. Murahnya RM6 termasuk kos penghantaran. Sekarang ni semua di hujung jari, kalau tak kuat iman memang mengalir deras fulus ni, Lya. Kat pejabat ni kalau malas nak keluar memang segala delivery kita orang contact dan cuba. Kalau dekat KL, boleh akak call cuba hari ni ^_^

Puan Awin said...

sedapnya....tp jauh pulak klu nk mkn bakso kena smpi ke kemaman tu hah....hah, camne ni, ibu mengandung dh teringin bakso kemaman ;)

lily osman said...

Bestnye ada delivery..Nampak sedap tu..harga pun murah...

Fiza Rahman said...

Bestnya ada delivery. Slalu klo balik umah mak kerap gak beli bakso. Tapi skang org tu dah tak der. Tak tau meniaga kat mana.

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Aduyaii sedapnya bakso ni..untung ada delivery kan..mesti puas makan sebab nampak complete..hehe..Aida hari tu try buat Bakso tapi jadi Mee hoon Sup pulak..hehee

Rosmiza Ali said...

Macam2 delivery dah skg ni.. Ari tu balik Dungun dok dang nk singgoh kemaman.. Sibuk lajok.. Kalau dop, buleh jupe Lya.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

Naemah Umi said...

bestnya ada delivery camni...mmg jimat masa la kan tak yah kuar redah panas bagai hehehe