Sunday, October 19, 2014

Rumah dah berpagar...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Pusing-pusing tengok progress rumah pagi Jumaat(17.10.14) baru-baru ni.
Rumah dah berpagar. Cuma setakat ni, siling dalam bilik, sliding door &
 adalah sikit-sikit lagi kerja lain yang tak complete.
Agaknya bilalah 100% complete.
 Harap raya tahun depan dah boleh duk sini.


**jarang bebenar up entri hari ahad ni. Asalnya just nak scheduled kan entri untuk seminggu ni. Tapi xde m00d la plok.. aihhhhh... update je progress rumah ni sebagai kenangan kat sini** 

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

23 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Cantik rumah, bila dah dapat masuk rumah baru lagi excited tau...Macam2 nak deko, kita sampai sekarang pun tak abis deko lagi..

Kopiolimauice said...

waaahhhh best nya dah nak siapppp....

Permatabiru said...

cantinya rumah baru ehh..bestnya dah nak siap

Asha Lya said...

Hmpir siap x lma lgi blh la pindah can kan

Khai♥Rin : anies said...

Xlm lg bleh bsh kaki da tu.. ;)

Tihara said...

alhamdulillah, cantik rumah lya
insha Allah, murah rezeki tahun depan boleh beraya di rumah baru :)

suhailah hamid said...

Sue doakan mg thn depan mamaAsya dpt beraya di rumah baru.

Diana Rashid said...

tak lama lagi dah boleh duduk tu Lya..:)

Cikgu Ma said...

best kan bila dah ada rumah sendiri...

Fyda Adim said...

Alhamdulillah..Mesti tak sabar kan nak dok rumah sendiri.saya dulu tak sabar2 nak dapat kunci rumah.

Kakzakie said...

Kakak rasa kalau cepat proses CFO dia memang dah boleh duduk sebelum raya ni Lya..

mamaarifakeem said...

Alhamdulillah..kira cepat la tu lya. Eina rumah nilai tu baruje settle lulus CCC...huuu
In sha Allah tak lama dah bolehpindah tu kan...^_^

Lynda Che Lah said...

seronoknya Lya..
Insya Allah kalau takde masalah teknikal..
mmg dpt raya rumah baru lah tahun depan..tp for sure dpt

Masya said...

insyallah tahun dpn bolehlah beraya rumah baru ... deko mcm².. simple janji kemaskan..

Myra Jay said...

Syoknyer....

Mudah2an tahun depan boleh raya rumah baru ye :D

Naemah Umi said...

alhamdulillah...dah tak lama dah tu leh rasmi umah br nih...happy for u :D

NzA said...

dah xlama lagi tu nksiap..bestkan.

Mummydearie said...

Insya Allah, tahun depan dapat beraya di rumah baru.

Ema Johari said...

Alhamdulillah, dah tak lama lagi tu nak siap.

Puan Kutu said...

sabar sikit lagi lya..tak lama lagi siap bley la deco2 rumah sendiri!

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

tak sabar nak tengok bila rumah dah siap..mesti tak sabar nak masuk rumah baru kan..

Aisy Nasiha said...

InsyaAllah boleh tu siap. Kena sabar ya. Cepat je masa berlalu..

Rosmiza Ali said...

Tak lama dah ni nak siap.. In Shaa Allah, sempat la tahun depan raya umah baru.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™