Monday, November 10, 2014

Sleeping Beauty

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sleeping beauty la sangat kan?? Dapat idea update entri ni lepas tengok banyak jugak koleksi asya waktu tidur. Macam-macam peseng ade. Tergelak mama tengok. Hehe. Pic-pic ni yang terakam antara tahun 2013-2014. So, meh layan sleeping beauty mama ni.

Bangun tidur....
waaaa.. penuh peta tu.. Tak pernah camni..

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

30 comments:

Asha Lya said...

Mcm2 stail fasha tdur erkk

Salina@IbuAqil said...

Sleeping beauty 4 ever.. Aqil tido tenganga.. Hikhikhik sejuk hati tgk deme tido kan lya.. Lya take care ye..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sayu bila melihat anak tidur kan..lagi2 bila time kita ada marah2 diorngkan .time diorng tido tu rasa sayunye..

mommycha a.k.a kak jenab said...

hahahaha.
gambo last tak menahan kihkihkih berpeta muka nye yerr...
:)

lia said...

he3 mcm2 gaya tido ada yer...

norhidana miswan said...

heheheheh tp paling tak tahan gambaryg dia tdo sandar kt tingkap kete tuh... tak sakit ke kepala dia hehehe... dh ngantuk sgt kan

suhailah hamid said...

Penuh peta tu sbb letih sgt kot..hehe..

eima said...

comey .. yg las ttu tu lagi comey hihi

Falsya said...

Yg part peta tuh yg rare tuh..hehehe

eika_jps said...

hehe...so cute....
mcm2 ragam gaya asya tido...
be a good girl dear...

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Comey pun ade.. Lucu pun ade.. Mcm2 peseng stail tdo.. Peta mende asya besor ngat tu? Haha!
RosmizaAliDotCom

Izzati Amira said...

hahaha. ni kalau da besar dia tengok balik nih.. hehehehe

Nafira usof said...

gambar last paling rare.. hahaha
bila pandang wajah anak tengah tido rasa sayu jer kan~ terus ingat semua yg kita marah dia.. trus rasa nyesal. hahahaha

εïзmummyHazaεïз said...

Still comel walaupon ade peta donia si sleeping beauty hahaha

adarnadzmie said...

macam2 gaya asya tido... ada yg comel sgt...hihiii...yg last tu paling comot...hihiii...

salwana nordin @ che'wa said...

tgk muka anak masa tido paling menyentuh perasaan kan?

mmg paling rare gambo last tu hhhaaaaa

Yana Yani said...

gambar bawah sekali palin win =)
tapi saya pun suka betul ambil gambar anak time tidur
terasa bahagai tengok diorang tidur
kadang menangis sendiri

Diana Rashid said...

hahahah...nanti besar dia tengok gambar ni masuk blog kompem malu punya..hahah

eira eixora said...

saya pun sama. bila tgk anak tido rs kesian. rasa bersalah sume dtg sebab pernah marah2.

LadyBird said...

Salam akk.. :)

Hihi, mcm2 gaya tdo.. mcm mudh jer adik ni tidur kan kak..

NzA said...

Sukakan tengok pic ank2 tidur. Tenang je muka penghuni syurga ni.

mamaarifakeem said...

Adoii... gambo last paling berharga tu..ahaks...
Time tidur lah boleh tatap wajah anak dgn betul2 pu ..kalau tak, mana reti dok diam depa..sayu rasa hati :(

Amanda Suria said...

Anak akak kalau nsik keta..pasang ekon terus jd macam Asya la....hanyut...

Chic Na said...

gambar last paling comey.. kekeke..

hainom OKje said...

Adoiiii Lya mesti dia malu tengok gambo dia yg berpeta tu haha...

QasehnyaRania said...

hihi.mcm mcm ada gaya.nti dh besar biar asya tgk :)

sal ya said...

Ni kalau asya tgk mst mrh2 kan lya?

eMMe said...

Lya...adoi..tertahan2 akak gelak tgk gambar last tu, hahaha.. cam2 style tdo dak Asha... heeee~ notty mama dia ni...

Aisy Nasiha said...

Ala ala Fasya, maintain comel walaupun meleleh air liur.. banyaknya.koleksi gambar Fasya tengah tidur.. kalau anak2 akak payah la nak snap gamba diorang tdo..lagi2 dlm oerjalanan sebab mmg jarang sgt nak tido.. hairan tul tenaga diorang ni..main je sepanjang hari

Mummydearie said...

Akak rasalah kan entri ni kalau Fasya tengok masa dia dah besar panjang, memang dia beg sangat mamanya supaya delete je. Nasib baik sikit je peta. Kalau dapat peta dunia, aduhai...