Tuesday, January 20, 2015

1...2...3...snap !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Ini kali ke-2 ambil gambar passport untuk Fasya. Kali pertama tahun 2013 semasa nak masuk tadika. Last week cikgu kelas Fasya minta gambar passport 4keping. CD passport gambar yang sedia ada ntah kemana. Tak tahu mana letak lepas kemas banjir. Jadi, ambik gambar baru je la..

Smile...

Sebenarnya sebab kejadian ni membuatkan saya update tentang gambar passport ni.
Memang kelakar time ni. Kakak kedai gambar buat isyarat tangan tepi telinga, suruh selak rambut. Tapi Fasya ingat kakak tu suh buat gaya tangan gitu. Sakit perut mama & kakak kedai tu suka kat Fasya. Bila tengok je pic ni, rasa geli perut. Teringat dengan muka tak bersalahnya.. Haha

Hasilnya...
Lupa nak buang sweater

2015 vs 2013
Nampak kematangan seiring usia..

**Hari ni berazam nak BW sampai lebam

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

33 comments:

Aisy Nasiha said...

Haha.. apa apa pun Fasya memang nampak comel. Gayalah macam mana pun tu..

Syima ~Mama Kyra~ said...

HaHaHaHa...funny ler asya ni..mujur dia x merajuk ye..gmbr passport kyra muka masam sb baru bangun tido masa smpi kat kedai gmbr..jenuh pujuk..moody je :(
Pssttt..mama cuti ke free lak nak BW :D :)

Zee Suhaini said...

manis senyumnya..

suhailah hamid said...

Adoi la fasya..mmg kelaka la..makin besar makin cantik..

lieyalatif said...

kehkehkeh....kalo tak pic asya sorang lee yg glem...pis passport tapi posing selak rambut kakaakakkk..... mesti org kedai tu dpt agak asya ni kaki posing kan lya....

tu laa lya, nak cuci balik leceh nak cari cd semua tu kat mane...amik pic baru syok sbb dpt tgk muke terkini...

Rosmiza Ali said...

Comel.. ^__^
RosmizaAliDotCom™

qisha chott said...

Comel fasya ��

LydSunshine said...

Mokcik Lyd mmg admire bila Fasya berambut pendek berbanding rambut panjang. Dia ni dlm gmbr nampak muka bulat dan nmpk berisi kan? Tapi sbnrnya selim je orgnya.

Puan Kutu said...

Aah fasya dh nmpk anak dara. Buat kelakar plak dia kt kedai gmbar. Hehe

mamabeauty said...

comel sangat Fasya tu hehe..

Kakzakie said...

Semakin besar semakin cantik anak dara Lya ni:)

Nur Inani said...

comel je dia sneyum gituu :D

AnneRaini said...

senyum senget...hehe.. gmbr sblm ni nmpk sgt kecik lg.

Ann Ishak said...

beso dah dak fasya

Kopiolimauice said...

haha lawak betul ;p cute je siap angkt tgn mcm tu...

Time Traveller said...

Ceria sungguh dia.. pandai pulak senyum ketika mengambil gambar.. :D

lia said...

he3 comey la Asya ni... bajet nak buat giyomi yer sayang ;)

eMMe said...

Salam Lya, Fasya, makin matang... tak byk beza.. style rambut skrg lagi nampak usianya sekarang kan...

amirah said...

ala la la...comelll aje...memang dah nampak matang dah liya

Bbwana adienia said...

haha..kelakar pula bila fasya salah faham isyarat selak rambut tu..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo..cute tahap tertinggi nih..da macam yana samsudin pulak nampak comel nya Asya ni :P

mummy_ayu said...

ala tomeinya...nampak sgt muka dah makin matan..

eika_jps said...

hehehe...memg glomor la klu pic passport posing bagai....apa pun comel fasya berambut pendek....

Diana Rashid said...

makin besar makin keluar muka mama dia..heheh...nampak matang dah Asya...

Masya said...

hihihi .. mmg namapak matang sikit muka asya.. ke sebab rambut dah pendek kot... kemahin nak possing ala model ye amik gambar...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

cantiknyaaa gmbar passport dia..gmbar yg lame plak nmpak so cute..^_^

Mummydearie said...

Nampak juga perbezaannya gambar dulu dengan yang terbaru tu. Tapi akak rasa kalau rambut pendek, Fasya nampak lagi comellah.

Fiza Rahman said...

Suka asya rambut pendek ☺

SalbiahM said...

hehe..yang pose tangan sebelah muka tu memang comel.

Fifi Nadhrah said...

lain dah mukenye..

Mama Myja said...

alahai comeinyer anak dara dia. hihik

Khai♥Rin : anies said...

senyum sneget tu yg mahal ;-)

Yana Yani said...

betullah lya, nampak kematangan tu dari dua keping gambar tu
tapi kecomelan still there =)

nak cop buat menantu lah...hehe