Friday, January 23, 2015

Funfair

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Apalah funfair ni.. elok je time sekolah baru buka & lepas banjir dia mula buat bisness.. Haha. Budak kecik ni tak terkecuali, Malam hari pertama persekolahan aritu, papa asya bawa dia ke sini. Dekat je dengan rumah, jadi pakai baju tidur aje la. Dah la dia orang pertama yang rasmi main ni. Mahal sangat token sekarang ni. RM4 / 1 token. Dulu-dulu Rm2 aje . Fasya just main cawan pusing & kuda ni aje.

11.01.2015

Cute kot pic bersama minions ni..

Posing kaki tak menahan

Teko ajaib ayoh ping

Naik kuda...

Happy weekend... Sekejap aje, dah 2 minggu sesi persekolahan berjalan.
Next week mula belajar ikut jadual yang diberikan.

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

28 comments:

suhailah hamid said...

Mahal tu 1 token rm4 tp x pelah sekali sekala asya main. Kalo stp hari, boleh botak kepala mama dgn papa kan..

Kakzakie said...

Funfair ni memang tempat yg happening buat budak-budak:)

Bbwana adienia said...

Funfair budak2 la paling suka kan..mahal juga harga token tu ya..

syawalsimpsons said...

lama tak G fun fair...susah nak carik area sini sekarang

mamabeauty said...

hehe sama macam anak saya Balqis.. if nampak jer lampu memalam tu dari funfair sibukla ajak main ..

Tengku Fauziana said...

aryan pon klu g funfair xsah..klu xnaik benda mcm gini..
sikit pon xtakut..mama dia je yg over gayat..hahah

idzwa kamaruddin said...

kejap je dah besar kan dia :)

Falsya said...

Kisah funfair nie tingat anak buah..selagi xbawak gie funfair, selagi tuh die akan kol msg tanye bile nak bawak..sehari berpuluh kol berpuluh wassup masuk tanye..bile kene jerit baru senyap..hahahah...dh bawak baru senyap..hehe

AMIIZAA said...

salams lya bestnya ada funfair....seronok tgk asya:)

AnneRaini said...

uish lamanya tak ke funfair..kalo satu token RM4 mmg mahal sgt tu. Kalo anak ramai pastu semua pun nak main silap2 habis beratus.. baik terus bawa ke theme park.

amirah said...

funfair...teringat kenangan zaman kita kecik2 dulu..huuhuhu

Mama Myja said...

dah lama x g funfair. huhu

el said...

amboiii org 1st yg rasmikan funfair tu ye..aah skrg token mahal..hehe

Najib Ariyan said...

nak gi sarkis jugakkkkkk... uwaaaaa nak gi sarkissss... (nanges nanges nanges... guling guling guling...) alaaaa esok cutiiiii

Kopiolimauice said...

lamanye la dh tak masuk tapak funfair ni tapi klu di ikut kan zaman dulu2 lgi hapening kot sbb stiap mlm msti ada konsert dri artis kan...

TunSha Ayunie said...

Seronok layan kerenah Asha kan...?? Suka sangat tengok dia... comeyyy sangat2....

εïзmummyHazaεïз said...

Dah lama xbawak anak2 ke funfair. X jumpa kat mane area2 sini sekarang ni...

Myra Jay said...

Siap rasmi funfair ye..hehehehe
Sekarang funfair orang jarang p dah kan..

Mahal sangat kot token la ni..

Mummydearie said...

Dah masuk minggu terakhir Januari pun, Lya. Sekejap betul rasanya masa berlalu. Anak akak dah dapat time table untuk peperiksaan sepanjang tahun ni. Aduhai....

Yati said...

Boleh tahan harganya yek, Lya. Kak Yati dah lama tak pi funfair. :)

Puan Kutu said...

Amboi fasya siap rasmi lagi funfair.cepaty betul fun fairnya buka lepas banjir.nak carik makan lya.hehe

Baju tido pun lawa asya..cute je!

Puan Kutu said...

Amboi fasya siap rasmi lagi funfair.cepaty betul fun fairnya buka lepas banjir.nak carik makan lya.hehe

Baju tido pun lawa asya..cute je!

Rosmiza Ali said...

Zaman kecik2 dulu gelepor la nok gi klu ade funfair ni.. Lenim doh tua2 nim tgk funfair pon x sior doh kate org perok.. Tapi doh name budok2, mesti nok gi guane2 pom.. Hehe..
RosmizaAliDotCom™

nik ros said...

lama nya tak pi funfair gini :)

Fifi Nadhrah said...

seronok la fasya jalan2..

Aisy Nasiha said...

Oh.. ini gambar yang Fasya dalam cawna kat Ig tu. Oo jadi perasmi funfair baru ya Fasya? Seronokla dapat main dah la dekat..amboi2 pakai baju tidur je pun boleh ya.. okla tu bayar rm4 je.. ai.. mau pergi kerap kalau gini..

Khai♥Rin : anies said...

hhahaha...gigih sggh ya org funfair angkut teko ajai ayah pin tu ahahahah

Yana Yani said...

mahalnya! saya dah lama tak pergi
last pergi masa afif kecil aje
lepas tu dah tak pergi dah
sonok aje nampak asya tu =)