Thursday, February 26, 2015

Princess Yaya Birthday

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Last week dapat invitation ke birthday party anak cikgu tuisyen yang mengajar Fasya last year.  Umur sebaya dengan Fasya & dia orang berkawan baik. Majlis sangat meriah dengan theme pilihan, semestinya "Frozen" . Kebetulan Fasya pakai baju biru+seluar putih, kena sangat dengan tema tu. 

"Selamat Hari Lahir Yang Ke-7 Buat Yaya"

21.02.2015

Candy booth yang sangat meriah.
Naik juling mata nak ambik apa...

Birthday backdrop

Antara yang menarik.

Semangat nak ke birthday party yaya.
Dari hari Khamis duk tanya.... Walaupon gatal-gatal lagi, boleh dia kontrol sepanjang kat sana.

Mom & doter

Suka sangat dapat belon Frozen & goodies best2 

With Yaya... sebaya denga Fasya.
tengok...comey sangat yaya kan?? 
tinggi... besar nanti confirm  cantik sangat nih

Potong kek Frozen

Fasya nampak eksited dengan kek Frozen tu

Balik tu singgah taman permainan sekejap.
Lepas puas main, masuk kereta terus drama sebab gatal.

Malam tu dia request nak makan roti tisu,
Aiyoooo... pukul 11 malam ye time ni. 

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

26 comments:

Kopiolimauice said...

muka yaya mcm mix arab la besar nnti msti cun melecun ;) happy bzday yaya

suhailah hamid said...

Comelnye yaya...meriah birthday party yaya...

Fasya dah baik ke dr gatal2 lya? Dah tahu ke punca dia jd gatal2 tu?

lieyalatif said...

seronok laa asya dpt gi besdey bash...ye laa lya, anak2 lieya pun suke kalo dpt gi besdey bash..siap leee byk tapau sweets n candy huhuhuhu....balik umah lieya sorok hahaahahaha....

mmg laku sungguh tema frozen nie... bertahun dah hah....

ish tgk roti tisu terliur plak.....takpe lieya kul 11 mkn roti tisu sbb roti tisu ni nipis mcm tak makan ape pun heheheeheh budak2 suke sebab manis garing2 kan....

Puan Kutu said...

amboi meriah betul besday party yaya..orgnya pun comel sgt..kawan baik punya besday.gatal pun tahan ye fasya.hehe..

mamabeauty said...

tak abes lagi kan demam frozen ni like my daughter hehe..

yang penting diorang happy..

semoga cepat sembuh Fasya

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

famous betul si OLAF tu ..ramai yang suke ka tema frozen kan ..hihi

che mid said...

Frozen anywhere..everywhere hi hi..nanti birthday Fasha tentu nak frozen juga kut hi hi..

Mama Myja said...

selamat x beku g birthday party tu. hihik

eika_jps said...

mom & doter mcm adik n kakak....huhu...

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday yaya... meriah betul dgn tema frozen. lps ni tema apa pula ya?

Didie Kamila said...

request roti tisu pkul 11..tp muke sndri mcm ngntuk je..hehe..layan kn je la kn lya..

Falsya said...

cantik fasya pakai baju biru suau putih tuh..nmpk sgt dh besau..comellll..hehe.

*bile nak taip nama fasya mesti tertaip nama sendri..falsya..hahaha*

Diana Rashid said...

tinggi roti Asya tu..hhehe..

Sidratul Muntaha said...

tengah season
semua nay frozen
cantik candytable dia tu
ahad ni kami buat majlis arijadi anak2 sedara n adik beradik 2 orang tu
huuhuuhh


Tengku Fauziana said...

igat throwback beday fasha..haha.sbb theme frozen gak kan..hihi

Chekgu Azrine said...

birthday girl comelnya!!!
happy belated birthday..
cantik baju fasya..

lia said...

meriahnyer besday party tu...

* blog akak da private, kalau sudi nak baca lagi, bole la drop emel address di emel marlia171@gmail.com

el said...

teringin nye nak wat besday party mcm ni huhu
meriah kan..lagi2 frozen as tema..syok fasya pun dpt adiah

mummY daniSha said...

bestnye...danisha x pena lg buat party tema2 ni..slalu wat simple2 je hehe

AnneRaini said...

skrg ni asal besday girl je mesti frozen kan. pengaruh kuat betul citer frozen.

Qaseh Vee said...

tgk gambar jauh dah mcm patung lak yaya tu kan ... comel je .

SalbiahM said...

comel je yaya tu...mix ke?

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday yaya... yaya ni mcm / serupa ank menakan sy. tp adik dia dipanggil yaya. dia dipggl kak long ;-)

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Nice Deco..nampak cantik sangat n meriah..makanan punnampak sedap..princess Yaya tu sebiji macam heroin hindustan..Cantik!

ros_reeza said...

Tema frozen!.. Happy belated birthday buat Yaya..

Yana Yani said...

yelah, comellah dak yaya tu, cam arab nampaknya
saya pun suka attend birthday party tema frozen ni
comel aje nampak deko tu

afif pun suka makan roti tisu, tapi dah lama tak makan
biasa dekat kedai mamak aje ada jual