Wednesday, February 25, 2015

Throwback : Januari 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Edisi throwback kenangan Januari 2015.
Lets picture talk.

10.01.2015
papa tunjuk skill buat kuih cek mek comey kat rumah nek ma

13.01.2015
Mengidam nak makan wafer A&W.
rezeki asya bergambar dengan Mr Bear..
Ada orang celebrate  birthday time tu

17.01.2015
Pic papa Fasya whtsapp..
Keluar dating dengan papa..

21.01.2015
pekena aiskrim kat kiosk tepi pasaraya

Meat ball feberet Fasya 

25.01.2015
sibuk nak buat donut

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

21 comments:

Chekgu Azrine said...

Comel sangat...sekejap je dh besarkan anak2 kita...alahai..time really flies

Qhaifa Nur said...

Salam lya...lama x singgah sini...rindu nk tgk asya..pandai buat donut la dia...sedapnya cek mek tu....

Falsya said...

Pandainye papa fasya buat cek mek molek..hehe..comel fasya..;)

suhailah hamid said...

Dah boleh tlg mama di dapur Asya ni. Dah besar dan ada minat memasak..

Mama Myja said...

rajinnya dia masak. heheheheh

eima said...

wahhh comey asya ni tau .... jd tak donut die tu

syawalsimpsons said...

sweet je tgk asya kuar dating ngan papa yee

LydSunshine said...

Hebak Fain pandai buat cik mek.

Najib Ariyan said...

suka tengok dia pandai masak... teringat masterchef junior kat TV...

Khai♥Rin : anies said...

menjadi x donut tu asya? ;-)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

seronok Lya ada Asya..dah besar dah . ...macam-macam boleh buat sama-sama ngan dia..:)

Puan Kutu said...

boleh tahan papa tunjuk skill.asya pun dah boleh jadi chef.ada gaya tu bulat donut!hihi

Puan Kutu said...

boleh tahan papa tunjuk skill.asya pun dah boleh jadi chef.ada gaya tu bulat donut!hihi

Ema Johari said...

dah anak dara pun fasya ni...

Bbwana adienia said...

hebat papa fasya pandai buat kuih..wana tak penah lagi makan cek mek moleh ni..

Diana Rashid said...

amboi..dah pandai buat donut ye..boleh ganti che mat gebu la nih..hehehe

Tengku Fauziana said...

kite pon aritu buat cek mek moleh..hihhi

Qaseh Vee said...

saya ni rasanya blm pernah mkn kuih cek mek molek . selalu je dgr namanya ...

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Dah lama tak makan AnW..mesti kalau makan sesekali rasa sedap kan..

ros_reeza said...

Pandai ye buat kuih. Bakat terpendam ke?,,,

Yana Yani said...

ewah, papa dengan anak dara tunjuk skill masak
senanglah mama lepas ni =)