Wednesday, August 19, 2015

Hijabster

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tuan tanah masih bz dengan persiapan masuk rumah baru. Sekerang dalam progress mengecat rumah. Weols laki bini yang cat sendiri. Takde upah-upah tukang cat pun. Warna pilihan semestinya pastel/warna tanah.Banyak nak update cerita, tapi tak sempat... so wordless sikit arini. Abadikan pic-pic lama Fasya. Alang-alang nak clear memory phone, kita save kat sini pic ni. Lepas ni nak printout simpan dalam album. Saya sayangggg sangat-sangat setiap keping pic Fasya yang saya rakamkan. Semua tu kenangan yang amat beharga untuk dia bila besar nanti.





Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

25 comments:

Kakzakie said...

Fasya pun semakin besar dah pandai nak bergaya ala-ala model dah:)

lieyalatif said...

amboi comel kemain anak dare...lawo tudung tu lya...

lya nanti amik gambar tau...buat entry khas masuk umah baru...tak sabar nak bace....so agak2 bile pindah tu...byk keje tu....ape2 pun jaga diri tau...jgn buat keje berat sgt....

Didie Kamila said...

Wah best nye lya..
Dah busy deko2 rumah..

Mesti penat bdan dan penat bila duit keluar mcm air kan..
Tapi enjoy..hehe..

eima said...

pandai betui asya ni berposing kan ...comey sgt2

Sura Mohd said...

kemain anak dara ni..esok2 leh buat part time model..:)
comell..

Azura Wawa said...

pandainye laa posing2..nak soh anak dara den yg kat umah tu..kimsalam!! huhuh

lovely said...

comelnye anak dare tu,bukan main lagi dia yer...

kayyana said...

comel sgt asya pakai shawl... happy painting lya... mesti seronok kan..

rubiah kadir said...

Bestnya.kalo ade rumah sendiri kan.. tahniah sia

Masya said...

ALOLOLO COMEL ANAK DARA NI .. DAH BESAR PAKAI TUDUNG DIA YER.. SKRG BNYK TUDUNG INSTAN CAMNI SENANGKAN ...

el said...

ni boleh jd model cilik hijabster

nor azman said...

Comelnya..heheh

Aisy Nasiha said...

Fasya ni pandai bergambar, jadi semua gamba dia nampak cantik...

Ai syoknya fasa nak masuk rumah baru ni..cukup teruja.. moga jaga diri juga ya..jgn penat3 sangat mengemas tu Lya

Yana Libra said...

comelnye bergaya dengan tudung2 ..hehe :)

Lama tak komen blog ni..ofis dah tak block lg..hehe

Khai♥Rin : anies said...

jadi model ya? ada upah x ni? ;-)

Yana Yani said...

pandai sangat dia bergaya tau
comel aje nampaknya

Zefa NorAsmara said...

Pandai Fasya bergaya.. :D

are_lin@yu said...

alahai comelnya tgk asya pakai tudung

Time Traveller said...

Dah jadi macam iklan tudung pulak.. hahaha.. apa pun ceria selalu.. :D

Cikna said...

Model to be....;-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

sonoknya dpt deco2 rumah baru ye..mesti teruja..hehe..jgn lupa buat N3 home sweet home lps setel semua tau :)

mawar_berduri said...

alaaaaaa comelnya Asya..melting argghhh :P

nik ros said...

amboiii kemain asya posing. comel sgt.pandai posing yea

Nora Karim said...

comeinya la dak fasya ni... siap pandai posing lagi tu! kemain!

Mama Myja said...

amboi, posing sakan eh. Hihik, comeinyer dia.