Saturday, October 31, 2015

31 Years : Happy Birthday Papa Asya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


31.10.1984 - 31.10.2015
31 Years

Selamat Hari Lahir buat Superhero Mama+Asya ! 
Sekejap je kan.. dah 31 tahun. Kita kenal since umur 19.. Dari remaja, masuk ke usia dewasa & insyallah menuju usia tua bersama-sama.

Doa saya....  biarlah saya direct denganNya.
Semestinya saya sentiasa doakan yang baik-baik. Walau banyak sangat yang ingin dikatakan, tapi... tak tahu macamana nak ungkapkan..
  • Semoga sentiasa dimurahkan rezeki & dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa untuk menjaga keluarga kita. 
  • Semoga sentiasa tabah menjaga isteri yang sakit & banyak ragam. 
  • Semoga sentiasa sabar dalam mendidik satu-satunya anak kita.
Walau banyak sangat yang ingin dikatakan, tapi...
 tak tahu macamana nak ungkapkan..

 Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

12 comments:

Asha Lya said...

Slmt ulg thn klahiran buat papa asya..syukur moga rumahtangga Lya n husbnd sntiasa d rahmati olehNya aminnn

Mama Myja said...

happy birthday!!!

ANIM said...

nak tumpang wish happy belated birthday buat papa Asya...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Happy bday to papa asya..^_^

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday utk papa asya ;-)

Mrs Little Voice said...

Happy belated befday papa asya

amirah said...

hepi besday papa asya...moga dikurniakan yg baik2 aje

aryan azra said...

selamat hari lahir buat papa asya

QasehnyaRania said...

happy belated besday
aamiin

Syima ~Mama Kyra~ said...

Happy belated birth buat hubby...muda lagi papa Asya ni :)

Qaseh Vee said...

semoga bahagia bersama hingg akhirnya ... aamin insha Allah .

Fiza Rahman said...

Happy be;ated birthday to your hubby & papa Asya ☺