Monday, October 12, 2015

My New Hair

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tak ada cerita... kita cari cerita.. Gali punya gali, terjadilah cerita ini. Kisah 2 minggu lepas macam , sekali lagi kita cut...cut...cut rambut dia. Kali ke-3 potong rambut ni... kali ni dia yang beria nak potong rambut. Mama on je, lagi bagus... senang nak urus rambut time pagi nak ke school.

Seriusnya mok cik..

  Taraaaaa.... hasilnya

Petang tu ronda naik motor.. 1st time naik setelah hampir 2tahun trauma . Ermm... ok je sebenarnya, cuma takut-takut sikit esp area selekoh. Pusing-pusing taman perumahan ok lah.. lebih-lebih tak berani lagi.

😁Yeayyyy... berjaya update malam-malam buta ni... 

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

23 comments:

Aisy Nasiha said...

Makin comella Fasya dengan rambut baru.. dahla memang pandai bergaya depan kamera!.

Masya said...

asya mmg sesuai rambut macam ni.. muka nampak berisi ...

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer rambut baru dia..comel ;)

paham tentang trauma tu..kalau saya pun sama trauma lagi..uhuks.

Kakzakie said...

Senang nak sikat rambut kan Asya:)
Ronda-ronda taman perumahan naik motor memanglah best:)

Puan Kutu said...

Kiut rambut baru fasya..Alhamdulillah dah makin hilang trauma..kena selalu naik bagi biasakan lya.Insyaalah takda apa2..

eima said...

comey asya ...dulu2 kan rambut asya panjang je ....cantik dan lurus skrg ni berfesyen

Mrs Little Voice said...

alorh yomeinye....masih trau ek...kaqlin pun penah xciden..mula2 trauma gak..lama2 baru ok balik

lovely said...

Nampak Comel,Nampak Lawa.

mama ila said...

seronok jugak kan round2 naik moto..tapi ila pun penakut sebenarnya nak naik moto..huhuhu...pernah sekali dua jer naik sebab husband ajak teman..pastu dah tak berani nak naik... cantik rambut fasya..budak2 senang rambut pendek kan..xder lah rimas sangat

- dieyana - said...

amboi comeynya mok cik kecik...hiihi.. stylish gituu! ;-))

Chekgu Azrine said...

Cantik rambut baru dia...kemahen

Ena said...

cute nye rambut baru asya...
psst!!
sesekali ronda2 bet kan.. =D

Yana Libra said...

bagusnya mintak gunting rambut..hehe :)

Nafira usof said...

Asya nampak cute sangat dengan rambut baru.

adarnadzmie said...

comel Aisya dgn rambut barunya... senang nak sikat klu dah pendek...

sempat lg tu bergambar atas motor...hahaa

QasehnyaRania said...

kemas rambut bru asya..
makin comel dia
lama tu.
smga lps ni makin hilang trauma lya

Amir renovation said...

Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun. Terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,puchong,semenyih,ampang,bndr sri putra,dan nilai.hubungi no sy 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

comel jek kalau fasha rmbut pendek..kite pon tgh pujuk zara ptg rmbut ni..bagi senang urus kan sbb sekolah..huhu

Asha Lya said...

Br tmbh comel adikfasha

el said...

comel dah dia hehe

Khai♥Rin : anies said...

bertambah comel tuuu ;-)

kayyana said...

comel asya.. macam mama dia. hihi

Mama Myja said...

cantiknya rambut dia. comei2