Sunday, November 8, 2015

Random : Oktober 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Beli canopy ni dengan personal shopper ikea.
Untuk deko-deko bilik Asya. 
Kan best kalo ada cawangan ikea kat Pata Timor ni..

Bila mood dia nak bergambar datang...

Hamboii... dah anak dara sangat ni...
Dah pandai selfie-selfie syok sendiri...

Mood rajin kemain lagi...

Lunch with ofismate

Rempits dengan papa

First time ke sini walaupon dekat sangat-sangat dengan rumah.

Muka stress siapkan buku skrap DSV.
40% untuk final.. Fasya dapat markah 38%.

Aummm..sedappnya...

Projek larut malam dengan papa..
Sotong celup tepung!

Teaser...Majlis pada 6.11.2015
Hehhe... Alhamdulillah dipermudahkan segalanya majlis sambutan birthday Fasya..
Sambutan kecil-kecilan & simple aje...
Tapi eksited nawww bab buat backdrop ni..

 Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

29 comments:

mamaarifakeem said...

Lya dh pindah ke.. lama tk blogging... rindu sesangat..huu..

Ina ada ikea bhmpiran ni mls plk nk jjk.. sbb ikut mood en suami.. pg msti lmbt cari parking.. org ramai sokmo 😁

tahniah asya.. hmpir mrkh penuh dh tu..

Wa said...

Cantik gak Khemah tu ek..mesti seronoklah anak dara tu dapat mama rajin macam ni... :)

QasehnyaRania said...

asya dah besar
lpa ni ada yg blh tlg mama buat kerja rumah kan..
cntik backdrop utk asya
saya buat untuk besday rania hri tu simple simple je. seronok seronok la katakan. hikhiks

Muhammad Faizal said...

lawat dan follow sini ye...

tiga lalat said...

sonoknyer anak dara mak tuuu ;p

syawalsimpsons said...

lya dah duduk rumah baru ye...bestnya lya...

abuikhwan said...

Assalamualaikum,
lawa pulak tengok kanopi tu..
selamat hari lahir fasya, mudah-mudahan menjadi penyejuk mata dan penyenang hati ibu dan bapa...aminn

Yana Libra said...

cantik :)

macam-macam gaya dah asya. dah boleh berdikari dah ye :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Asya rajin layan bergmbr...kyra ikut mood nak bergmbr..huhu
wa..bilik Asya dah siap deco ke..nanti share gmbr ye...sure cantik :)

Khai♥Rin : anies said...

amboiii rajinnya dia... meh tlg sini basuh baju juga hahahaha...

mmm tema apa pulak kali ni lya? jeng jeng jeng...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Maaf trlewat nak wish kat Asya....HAPPY BELATED BESDAY!!Semoga membsr jadi anak yg solehah.Aamiin

Chekgu Azrine said...

Asya dh mcm ank dara...
Tahniah falsya dpt 38 markah dlm buku skrap seni..
Happy belated birthday jugak

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

Alahai comelnya model kecik ni..hehehe

Ibu Lala said...

Dah semakin membesar dia ye. Thn depan dh drjh 2. Moga sihat sll

Qaseh Vee said...

monyok je siapkan skrap ... hehehee

eita said...

asya dah makin besar esok2 dah nak jadi anak dara..mesti lah rajin tolong ibunyer kat umah..

akak pun baru sekali gi duk lepak kat kemaman idaman tu...tengok orang duk maen roller blade...

eita said...

lupa plok nak ucap..selamat hari lahir untuk asya..semoga jadi anak yang solehah untuk mak ayah..

Ena said...

rajinnya asya..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Serius sweet backdrop bday tuuuu..^_^

Fiza Rahman said...

Besar dah anak dara ni ☺

Cik Yanie said...

comelnyaaa dia.

Atie Yusof said...

cantik backdrop tu Lya.. suka tengok pic2 asya.. rajin dia erk..:):)

zaffira said...

cantiknya belon untuk backdrop tu, rajin betul buat ek? :)

el said...

cantek lah bilik asya yg beli kat ikea tu..seronoklah asya pasni..perap lam bilik je lah tu hehe

Aisy Nasiha said...

Nampak keceriaan Fasya dalam semua gambar ni.. alhamdulillah syukur, nampak sipi sipi gambar rumah baru Lya tu..

εïзmummyHazaεïз said...

Makin comel anak dara sorang ni.. Semoga Lya & keluarga sihat sentiasa... Dah masuk rumah baru ye?

adarnadzmie said...

fasya pandai selfie...bole geng dgn adik Allyssa...hehe

Puan Kutu said...

fasya happy je dalam setiap gambar.berkenan la conopy tu..emm entah bila la nk dok rumah sndiri nk deco2..huhuhu

Yana Yani said...

wah pandainya asya! almost dapat full mark tu
keep it up ye asya =)