Tuesday, December 1, 2015

Disember Muncul Lagi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Disembar Muncul Lagi --àJiwang nya….Pejam celik pejam celik dah masuk bulan akhir untuk tahun ni. Semoga langkah kehidupan kita di penghujung tahun 2015 dipermudahkan & berjalan selancarnya. Segala kenangan yang sedih kita tinggalkan… dan bawa kenangan yang indah untuk melangkah ke tahun baru. Tahun depan makin bertambah usia ni, kadang-kadang rasa macam remaja lagi.. Hehehe.. Tapi hakikatnya, dah tua… masuk kategori dewasa matang dah. Oklah, semoga kita semua dapat memanfaatkan hari-hari yang tinggal ini dengan sebaiknya…

Baling belakang kenangan Jan – Mei 2015 . Sebab nak clear gambar , sayang nak delete… simpan sini untuk kenangan ….Back To Future…. hehe

JANUARI 2015
Balik KAFA

Balik rumah main masak-masak sorang-sorang

Ke KAFA

Testing dress baru


FEBRUARI 2015


MARCH 2015

APRIL 2015

MEI 2015

Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

15 comments:

aryan azra said...

macam-macam gaya asya ye...comeyy je

Ena said...

mcm2 gaya ada..
sweet sgt asya
pandai posing
*__*

Qaseh Suhaida said...

Sekejap kan setahun berlalu.....

syawalsimpsons said...

adoiiii dak besar cek mek ni tau...pandai posing sekarang ni

Eeda said...

Sekejap je kan nak habis dah tahun 2015.... Dah besar dah Asya...

tiga lalat said...

smpi mei je., hehe2 chomeyy sangatt

lieyalatif said...

Tulaaa lya...dah sampai ke penghujung tahun dah kita...moga2 tahun 2016 membawa 1001 keberkatan dan kebahagian dlm hidup kita....

Asya tetapppp comel mcm selalu hehehe

Bunda_nora said...

Yelah cepat jer masa berlalu...pejam celik, pejam celik...dah hujung tahun...tak lama lagi muncul tahun baru...

Amboi! anak dara tu, bukan main posingnyer...

abuikhwan said...

Assalamualaikum,
Disaat kita gembira dengan munculnya mentari pagi, seringkali kita terlupa telah berlalu sehari dari usia kita...

Berkata Syeikh Ibnu Atho`illah:
Yang telah hilang dari umur (usia) hidupmu tidak dapat ditarik kembali, sedang yang telah berhasil bagimu, tidak dapat dinilai harganya.
"Demi masa manusia benar-benar berada di dalam kerugian..."

Qaseh Vee said...

byk gambar tu . dah blh buat photo book kat pixajoy ...

LydSunshine said...

Banyaknya gambau. Bulan Disember ni cemana kat area rumah baru Lya? Banjir tak?

dear anies said...

putri yang cantik sangat hahahahaha gelak saya ;-)

- dieyana - said...

kenangan terindah, harus lah direkod...comelnya asya...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Sekejappp jek kan dh nak habis tahun..nway..somel asya lukis..hihi

Nafira usof said...

X puas tengok gambar Asya dan Lya. semua cantek2. memang patut pon tempek untuk kenang2an.