Monday, February 15, 2016

3D Art Kemaman Idaman

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Setelah seminggu bercuti, minggu ni rutin back to normal.. Setiap pagi yang rushing... sediakan bento mamapapaFasya.. 3 orang sekaligus tu.. Hehehe.. Cuti sekolah baru-baru ni tak de pergi berjalan kemana-mana pon, saya & papa Fasya bekerja, tak ambik cuti pon. Lagipun kebetulan ada kenduri kahwin sepupu papa Fasya & kebetulan jugak, start cuti sekolah baru-baru ni Fasya demam teruk. Mujurlah start Jumaat baru-baru ni dah ok. Kalo tak, terpaksalah ponteng sekolah minggu ni.

 Jadi, Sabtu lepas (13.02.2016) , last day cuti sekolah bawalah Fasya jalan-jalan.. Asalnya nak melepak kat playground aje, tetiba teringat tempat baru dekat bawah Jambatan Geliga.. Terus ajak papa Fasya ke situ... Bila sampai...Wahhhhhh..tak sangka kat Kemaman Idaman pon dah ada 3D Art (tak siap sepenuhnyanya lagi..). Dan ada jugak Splash Park dekat situ (masih belum siap sepenuhnya). Ok, satu perkembangan bagus sebab dah ada satu tarikan baru kat sini. 

Jadi...apa lagi.... kita posing la :-

3D ART & SPLASH PARK KEMAMAN

Lokasi :
Tepi Sungai Kemaman Idaman / Bawah Jambatan Geliga


Sekian....
Coretan ikhlas dari H.A.T.I Mama Asya

20 comments:

idzwa kamaruddin said...

haaaacantk nyer tempat nie!! serius cantik nyer!

Fazleyatul Aini said...

hari tu lalu kemaman nampak jugak kemaman idaman tu
tak singgah sebab nak cepat sampai kuantan masa tu

syawalsimpsons said...

tempat macam ni sekarang dah banyak kan

norhidana miswan said...

cantiknya.... entah bila lah balik kerteh nk singgah pusing2 kemaman... mcm2 ada

TunSha Ayunie said...

Asya sangat pandai berposing !

Chekgu Azrine said...

cantik2 gambar....:-)

AMIIZAA said...

salams rindu dari kak mieja, mujur asha dah kembali sihat, syukur alhamdullilah....

wahida said...

wah bagus tempat mcm ni kan...kalau dah siap sepenuhnya splash park tu confirm penuh nnt tempat ni...

Cik Puan Eka said...

bestnye. cantik2 la plak lukisan dia tu. Cute fasya hehe. mcm biasa, suka tgok fasya senyummm

mama tisya said...

dkt kemaman pn dh ada 3 art ni ye...awal2 dlu tau ada kt langkawi and penang je

Asha Lya said...

Wahh cntiknya mcm btl jak ni

Ena said...

bestnye lya
ena sampai skrg x penah agi pegi tempat2 yg mcm ni..
dok teringin je lebih
tp pegi nye tak jugak

adarnadzmie said...

menarik sangat tempat tu.... memang sesuai nak bergambar...hehe

Ibu Lala said...

Kat mana mana pun ada 3d art kan skrg ni. Hr tu akk pg kat lgkawi. Tp malas pulak nak buat entry.

Kakzakie Purvit said...

Pandai Asya bergaya looks real kan:)

Mama Myja said...

wah cantik nya art nya. tapi jauh la plak. hahaha
kalau dekat mamamyja dah terjah dah. hehe

Akak Kembang said...

Cantiknya...semua best2

nini said...

Wahhh ni kat mana....splash park tu ada air takk

Mummydearie said...

Cantiknya Lya tempat ni walaupun belum siap sepenuhnya! Wah, terus terasa-rasa nak ke sana pulak tapi jauhnya alahai...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Ohhh..mcm2.ada dah kat kemaman ye.lenkali lehla org kuantan jalan2 kat kemaman plak kan..hihi..